Şimdi Ara

MEGANE 2 KLİMA YETERSİZ, SİZCE? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim 2007 Megane Dci de Analog Klima vardı acayip üşüyordum ben çok soğutuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opt

quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Bu sorun bendede var arkadaşlar,

2008 megane II extrem kullanıyorum,

Antalyada gün içinde kilimayı açtığım zaman klima nın verdiği hava ılık bir havaya dönüşüyor, akşamları çalıştırırsam eğer soğuk hava üflüyor, dışarısı çok sıcaksa klima işe yaramıyor,

Bakımlarını hep yetkili serviste yaptırdım bugüne kadar,

Bakım sırasında servis klima gazını kontrol etmiyor mu ? bu güne kadar servis bu konuda bir şey söylemedi,

Sarılara mı götürüyorsun (:

Bazen klima coşuyor fena soğutuyor bazende biraz performans düşüklüğü olabiliyor. Bu sıcaklarda biz zor dayanıyoruz , klima napsın.

Analog klimalarda nerenin kaç dereceye denkgeldiğini bilen var mı?

Antalya da Zamanlar ve Denizli de sadık oğlullarına götürüyorum,

Klimaya iki yerde baktı bi sorun yok dedi, çok aşırı sıcaklarda işe yaramıyor, özellikle dışarda hava 40 derece ve üzeriyse,

• quote:

Antalyada gün içinde kilimayı açtığım zaman klima nın verdiği hava ılık bir havaya dönüşüyor, akşamları çalıştırırsam eğer soğuk hava üflüyor, dışarısı çok sıcaksa klima işe yaramıyor,

Bakım sırasında servis klima gazını kontrol etmiyor mu ? bu güne kadar servis bu konuda bir şey söylemedi,

Bence de çok sıcak havalarda dahili sirkülasyonda çalıştırın.Klima ne kadar iyi çalışsa da klima radyatörüne dışarıdaki çok sıcak hava çarpınca ılıma yapıyor.Ben çok sıcaklarda dahili sirkülasyonda çalıştırıyorum.Arabam Symbol olduğu halde Foça ve Fethiye'ye giderken hiç sıkıntı yaşatmadı.Hatta bir süre sonra sürekli 2.kademede çalıştırdım.

• Benim de imzamdaki 2004 megane var. Klimamdan memnunum. Anamur'da yaşıyorum. 45-50 dereceleri görüyoruz burada. Hiç sorun yaşamadım. Klima yönünden memnunum (bendeki dijital klima). Ayrıca, bakımlarını hiç kaçırtmam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondance

quote:

Bence de çok sıcak havalarda dahili sirkülasyonda çalıştırın.Klima ne kadar iyi çalışsa da klima radyatörüne dışarıdaki çok sıcak hava çarpınca ılıma yapıyor.Ben çok sıcaklarda dahili sirkülasyonda çalıştırıyorum.Arabam Symbol olduğu halde Foça ve Fethiye'ye giderken hiç sıkıntı yaşatmadı.Hatta bir süre sonra sürekli 2.kademede çalıştırdım.

O zamanda içerde bunlatıcı bi hava oluyor, nefes almak zorlaşıyor gibi bi şey oluyor,

quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Benim de imzamdaki 2004 megane var. Klimamdan memnunum. Anamur'da yaşıyorum. 45-50 dereceleri görüyoruz burada. Hiç sorun yaşamadım. Klima yönünden memnunum (bendeki dijital klima). Ayrıca, bakımlarını hiç kaçırtmam...

benim klima dijital değil, ama servise özellikle sırf klima için götürdüm hiç bi sorun yok dediler, test için dışarı çıkadık arabayı klimayı açtı ve hava üfleme şiddetini 4 e getirdi ki bu son değer zaten elini hemen hava ızgarasının önüne koydu soğutuyor dedi,

evet orda soğuk hava geliyor ama aracın içini soğutmaya yetmiyor,

Araç siyah olduğu için ısıyı fazla çekiyordur, 4. kademede klima sürekli çalışsın soğutur dediler

• kilimadan genelde memnunum ama bazen daha iyi sogutuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.