Şimdi Ara

megane 2 icin modifiye parcalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar bende 2003 model megane 2 hb var, ikinci el aldim, bir yildir kullaniyorum, ufak tefek modifiye falan yaptirmak istiyorum, ankarada oturuyorum, mesela alt tarafa karlik yaptirmak icin en iyi nereyi onerirsiniz? karlikci halil demeyin sakin ona ruzgarlik yaptirmistim catladi, baska ve daha cok model bulabilecegim bir yer biliyor musunuz? ayrica neredeyse hicbir yerde seffaf stop lambasi bulamadim ankarada, gorduklerim de guzel degildi, cok cesit olan bir yer biliyor musunuz? ayrica bir de kule gergisine ihtiyacim var sanirim, gecenlerde bilkente giderken shell in oradaki viraja 140 la girdim nerdeyse takla atiyordum, (normalde 110 la fakan sorunsuz aliyor viraji) biraz acelem vardi derse gec kalmistim... nerden almami onerirsiniz kule gergisini ve hangi marka onerirsiniz? ayrica camlara acik mavi film cektirmek istiyorum(arac rengi osmanli mavi) ankarada hicbir yerde siyah disinda film bulamadim, bu isi de yapacak bir yer biliyorsaniz yardimlarinizi bekliyorum, tesekkurler.

• hic mi cevap verebilecek olan yok yaa? hic mod lu megane2 hb kullanicisi yok mu bu forumda???
  • Valla Ankara da bu işte karlıkçı Halilin üsyüne yok.Abartmıyorum arkadaşa yaptığı spoyler 5 yıldır arabasının üstünde.Ona gidip çatladığını söylersen yeniler sanırım
  • Netten istersenwww.eliftuning.com
  • ok yardimlariniz icin cok tesekkurler arkadaslar
  • www.hepsiburada.com || Buradan Oto Aksesuarı bakabilirsin.
    www.otomediacenter.com || Buradan Müzik Ağılıklı ..
    www.otomuzikmarket.com || Buradanda Aksesuar ve Müzik Ağırlıklı Seçim Yapabilirsin
    www.bidolu.com || Burdada 3-5 Parça Bişey var .
    www.ekonomikticaret.com || Burdada Var baya aksesuar

Kolay Gelsin Dostum . Kullanıcağın Kargo şirketini UPS olarak belirle en sağlamı odur. Tecrübe ile sabittir.

• İZMİR de olsan böyle seçeneklerin olacak.

http://www.arzumdizayn.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 30 Ekim 2006; 21:03:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasok

İZMİR de olsan böyle seçeneklerin olacak.

http://www.arzumdizayn.com/

güzel araç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.