Şimdi Ara

MEGANE 2 ALACAGIM.LÜTFEN YORUM YAZIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 2004 MODEL MEGANE 2 DİNAMİK MODELİNDEN ALMAK ÜZEREYİM. ARABADA ARKA SOL CAMUIRLUKTA KÜCÜK BİR BOYA VAR SÜRTMEDEN DOLAYI.ONUN DIŞINDA DEĞİŞLENİ VE BOYASI YOK.70 000 KMDE.ARACIN İÇİ DIŞI TERTEMİZ.COK BAKIMLI KULLANILMIŞ,GARAJ ARABASI.ARAÇTA SUNROFF HARİÇ HERŞEY VAR.ATİKER MARKA LPG DE TAKILMIŞ VE RUHSATA İŞLENMİŞ.ARACIN TEMİZLİĞİNE HAYRAN KALDIM.ACABA SİZCE BÖYLE TEMİZ Bİ ARAÇ KAC LİRA EDER?
    AYRICA BEN BUNU ALIRKEN RENAULT SERVİSİNE GÖSTERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ACABA NE KADAR ALIYORLAR RaPOR İÇİN?
    CVP YAZANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozderemy -- 22 Şubat 2009; 22:54:01 >

• 21-22 eder sanırım...
  • 90 lira alırlar ama servise gösterme ustaya göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozderemy

ARKADASLAR 2004 MODEL MEGANE 2 DİNAMİK MODELİNDEN ALMAK ÜZEREYİM. ARABADA ARKA SOL CAMUIRLUKTA KÜCÜK BİR BOYA VAR SÜRTMEDEN DOLAYI.ONUN DIŞINDA DEĞİŞLENİ VE BOYASI YOK.70 000 KMDE.ARACIN İÇİ DIŞI TERTEMİZ.COK BAKIMLI KULLANILMIŞ,GARAJ ARABASI.ARAÇTA SUNROFF HARİÇ HERŞEY VAR.ATİKER MARKA LPG DE TAKILMIŞ VE RUHSATA İŞLENMİŞ.ARACIN TEMİZLİĞİNE HAYRAN KALDIM.ACABA SİZCE BÖYLE TEMİZ Bİ ARAÇ KAC LİRA EDER?
    AYRICA BEN BUNU ALIRKEN RENAULT SERVİSİNE GÖSTERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ACABA NE KADAR ALIYORLAR RaPOR İÇİN?
    CVP YAZANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

sadece sunroof yok diyorsunuz ama 6lı cd changer,lastik basınç sensörü,hız sabitleyici sınırlayıcı,xenon far vb.. gibi özellikleri mevcutmu bunlardan haberiniz olsun millet satarken kendi arabasını full+full yapıyor anlamayan birinin gözüne ilk batan şey sunroof olduğu için sadece onu yazıyorlar.şahsen ben lpgli alamam ama siz bilirsiniz bende skoda var ondada atiker takılı ama hiç memnun değilim

• bence kesinlikle servise gösterin temiz ve bakımlı diyorsunuz o zaman tüm bakımları zaten yetkili serviste yapılmıştır onlar herşeyini bilirler. kayıtlı olmayan bir durum varsa da servisin ustaları daha çabuk farkeder. sonuçta adamın elinde günde 10 tane megané geçiyor. fiyat olarak da 21-22 eder diyorum ben de
  • Diğer arkadaşlarında dediği gibi bence servise gösterin

bende megan II kullanıyorum ve araçta şikayetçi olduğum tek yer ön konsol, koltuklar ve kapı içlerinden gelen gıcırtı sesi,

sıcak asfaltta bu sesleri duymuyorsunuz ama kasis ve lakaların olmadığı diğer yollarda bile yol düzgün olsada bu sesler duyuluyor ve uzun yolda can sıkıcı oluyorlar,

eğer aracınızı kullandığınız yolda hiafif bir bozuluk varsa zaten bu sesler dahada sinir bozucu oluyor,

Aracı almadan bi deneyin,
  • ben daha bu pazartesi 19.500 e aldım 69.000 km. ayrıca servise göstermek kaç para olabilir? ; 2004-2005 megane full kaça alınır diye de konu açtım azıcık baksan görürdün. Bence aracı şase numarasından hem kaskoya hem servise sorgulat. Yoksa çok temiz diye pert arabayı satarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6 yorum ve öneriler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.