Şimdi Ara

Medya Trump'a neden bu kadar düşman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi trtde gördüm adamın bir annesine sövmedikleri kaldı. O müslüman düşmanı müslümanlara küfür ediyor, Trump gelirse bütün camileri kapatacak, meksika sınırına duvar çekecek müslümanları almayacak vs vs söylüyorlar ama Hillary Clintona ne övgüler söylediler. Abdli ünlülerin "Trump gelirse ülkeyi terkederiz" dediğini biliyoruz. Neden medya Trump'a düşman? medya tarafsız olsaydı Trump büyük bir fark atardi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• valla bende amerikalı olsam bütün camileri kapatır müslümanları ülkeme almazdım

votetrump
  • cunku adam dogrulari soyluyor adamin ulkesinde illegal meksikalilar var adam diyorki bunlar gidecek bizde suriyeli neyse onlardada bu herifler o simdi bunun disinda adam diyorki ortadoguda pkk ya ypgye silah vermicez buda silah lobisinin isine gelmiyor adam diyorki artik kendi icimize donucez kendimizi duzelticez buda yine amerikanin isine gelmiyor cunku dunyaya olan borclarini hep bi yerde pislik cikararak kapatiyorlar adamlarin trilyon dolar borcu var karsiliksiz dolar yuzunden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

cunku adam dogrulari soyluyor adamin ulkesinde illegal meksikalilar var adam diyorki bunlar gidecek bizde suriyeli neyse onlardada bu herifler o simdi bunun disinda adam diyorki ortadoguda pkk ya ypgye silah vermicez buda silah lobisinin isine gelmiyor adam diyorki artik kendi icimize donucez kendimizi duzelticez buda yine amerikanin isine gelmiyor cunku dunyaya olan borclarini hep bi yerde pislik cikararak kapatiyorlar adamlarin trilyon dolar borcu var karsiliksiz dolar yuzunden

Evet dedikleriniz mantıklı bizim Türk kanallarının da din üzerinden Trump'a bok atması iğrenç bir durum

• marselinyo kullanıcısına yanıt
    simdi bide su var adam gelirse butun bankacilik sistemiyle oynicak cunku kontrolleri cok fazla amerika uzerinde o yuzden adami kimse istemiyor gelirse butun yahudi ermeni lobi faliyetleri cokecek o yuzden medya bias kullanarak adamj kotu gostermeye ugrasiyor dediklerini carpitiyor misal 9gag reddit hep bu adami kotuledi bunlarda bir biasdir unlu oyuncular adami kotuledi buda bir biasdir

• Karalama kampanyası, kara propaganda.
  • Trump'ın sevilmemesinin birkaç nedeni var;

Trump, aslında malumu ilan ediyor ve diyor ki "Biz İslamofobik insanlariz". Bu doğru ve Clinton da en az onun kadar İslamofobiktir. Ancak biri bunu alenen söyleyerek, tepkilere karşı dik durma yolunu seçiyor. Bu ise, Amerikan sermayesinin alışık olmadığı bir durumdur.

Trump diyor ki "Kaçak Meksikalılar, istihdam sorunu yaratıyor". Bu da doğru, fakat bu Amerikan vatandaşı için sorun oluştururken, ucuz işgücü ve sosyal sigortadan kurtulan, iş kanunlarını sevmeyen Amerikan sermayesinin işine gelmiyor.

Trump diyor ki "Amerika, dolarını ve silahını satarak zengin olmaya devam etmeli". Bunu Clinton da kabul ediyor ama biri alenen söylerken, diğeri CIA aracılığıyla bu işlerin yürütülmesinden yana.

Bunlar gibi nedenler, Trump'ın sermaye tarafından dislanmasina neden oluyor. Ama sonuçta her iki aday da aynı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Trump'ın sevilmemesinin birkaç nedeni var;

Trump, aslında malumu ilan ediyor ve diyor ki "Biz İslamofobik insanlariz". Bu doğru ve Clinton da en az onun kadar İslamofobiktir. Ancak biri bunu alenen söyleyerek, tepkilere karşı dik durma yolunu seçiyor. Bu ise, Amerikan sermayesinin alışık olmadığı bir durumdur.

Trump diyor ki "Kaçak Meksikalılar, istihdam sorunu yaratıyor". Bu da doğru, fakat bu Amerikan vatandaşı için sorun oluştururken, ucuz işgücü ve sosyal sigortadan kurtulan, iş kanunlarını sevmeyen Amerikan sermayesinin işine gelmiyor.

Trump diyor ki "Amerika, dolarını ve silahını satarak zengin olmaya devam etmeli". Bunu Clinton da kabul ediyor ama biri alenen söylerken, diğeri CIA aracılığıyla bu işlerin yürütülmesinden yana.

Bunlar gibi nedenler, Trump'ın sermaye tarafından dislanmasina neden oluyor. Ama sonuçta her iki aday da aynı.

Hocam şu ana kadar trump'ı destekliyordum ama şimdi tereddütte kaldım.hem Ortadoğuda ne işimiz var diyor hem de daeş'i mermi manyağı yapıcam diyor. artık ama fazla göçmen almayacagız diyor.Okul bitince ben ABD'ye taşınmaya düşünüyordum

• ekşiden bi yorum;
    çıldırıyorlarrrr

beyaz çomarlar önce britanya'yı avrupa birliği'nden çıkardı, şimdi de trump'ı başa getiriyor. çomarizm dünyayı ele geçiriyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

valla bende amerikalı olsam bütün camileri kapatır müslümanları ülkeme almazdım

votetrump

Demekki bu senin mantıkla turkiyede tum kiliseleri vs kapatıp tum hristiyanları ulkeye almaması lazım. Hatta senide sınırdışı etmesi lazim.

Ama allahtan biz muslumanızda sizin gibi fasistlere uymuyoruz.
    Bkz tarih

• quote:

Orijinalden alıntı: marselinyo

quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Trump'ın sevilmemesinin birkaç nedeni var;

Hocam şu ana kadar trump'ı destekliyordum ama şimdi tereddütte kaldım.hem Ortadoğuda ne işimiz var diyor hem de daeş'i mermi manyağı yapıcam diyor. artık ama fazla göçmen almayacagız diyor.Okul bitince ben ABD'ye taşınmaya düşünüyordum

Amerika ırkçı değil, pragmatisttir. İç savaş köleliğin kaldırılması üzerine kuruluydu fakat bu özgürlük istekleri insan haklarından değil, bireylerin tüketici olmasını sağlamak adinaydi. Kuzeydeki fabrikalar yeni tüketicilere ihtiyaç duyarken, güneydeki pamuk üreticileri köleliğin maliyetsizligine muhtacti. Savaşın çıkma nedeni budur.

Bugün ise, Amerika hala aynı Amerika'dir ve sermayenin ihtiyacı olan beyin sizdeyse, bırakın Türk olmayı Marslı olsanız bile kapıları size sonuna kadar açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

votetrump

Demekki bu senin mantıkla turkiyede tum kiliseleri vs kapatıp tum hristiyanları ulkeye almaması lazım. Hatta senide sınırdışı etmesi lazim.

Bkz tarih

hristiyanlar bu ülkede her ay bomba patlatıyormuş gibi konuşuyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

quote:

votetrump

Bkz tarih

hristiyanlar bu ülkede her ay bomba patlatıyormuş gibi konuşuyorsun

Patlatmiyorlarmı? Bak bakalım dhkp-c ve pkk ermeni teröristleridir. İnkar edersen kara cahil derim illa ıspat istemezsin heralde.

Ayrıca hristiyanlar gelip illa kendi eliyle bompa patlatmasına gerek yok. Şu an AB bu teröristlere o bombaları patlattırıyorlar.

• Valla yarasi olan gocunurmuş dur bakalim cikar ortaya.

• TRT'nin tam tersi Trump'ı desteklemesi gerekirdi ama?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.