Bildirim
MEDİPOL TIP, KOÇ TIP FAKÜLTESİNİ GEÇMİŞ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
medipol üniversitesini şifa üniversitesine benzetiyorum zamanında en yüksek puan ile koç üni. geçiyordu , sonra şifa üniversite si fetö den kapandı öğrencileri ege ye taşındı ,Medipol de bu geleceği görüyorum eğitim kalitesini bilemicem ama Koç bin basar medipole . _____________________________ www.dekortasi.com Beton ürünleri web sitesi. -
Sanırım aylık 5000 tl veriyolar ve eğitimi de kotu değil ama koçu geçmesi çok garip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ TUPAC -
Her ne kadar tıpçı arkadaşlarımız medipol iyi dese de öyle bir şey yok. 5k para verdiği için tercih etti hepsi. _____________________________ -
Sırf ilk 50den 10kişi gitmiş medipole :D
Ben de derece yapmış olsaydım oraya gidecektim. Salak mıyım gidip hacettepe'de kıçımı yırtıyim? Zaten gözardı edilemeyecek miktarda para da veriyorlar. Çok iyi birikim yapılabilir o parayla.
Bana maval okumasın kimse,yok eğitim yok bilmem ne diye.
Medipol'de eğitim de inanın ki çok kalitelidir,zaten özel ünilerin tıp fakülteleri genel olarak imkan bakımından geniş._____________________________ Ubi bene ibi patria...''You can't go back and change the beginnig,but you can start where you are and change the end.'' -C.S.Lewis///// -
para ya sen nelere kadirsin _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X