Şimdi Ara

MEDİPOL TIP, KOÇ TIP FAKÜLTESİNİ GEÇMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 2018 Uluslararası Tıp Fakültesi Tıp Fakültesi (İngilizce)(Burslu) SAY 10 549.17491
    KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) 2018 Tıp Fakültesi Tıp Fakültesi (İngilizce) (Burslu) SAY 15 548.17376

Neden medipol, bilen var mı?

Kaynak

• medipol üniversitesini şifa üniversitesine benzetiyorum zamanında en yüksek puan ile koç üni. geçiyordu , sonra şifa üniversite si fetö den kapandı öğrencileri ege ye taşındı ,Medipol de bu geleceği görüyorum eğitim kalitesini bilemicem ama Koç bin basar medipole .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf ilk 50den 10kişi gitmiş medipole :D

Ben de derece yapmış olsaydım oraya gidecektim. Salak mıyım gidip hacettepe'de kıçımı yırtıyim? Zaten gözardı edilemeyecek miktarda para da veriyorlar. Çok iyi birikim yapılabilir o parayla.

Bana maval okumasın kimse,yok eğitim yok bilmem ne diye.

Medipol'de eğitim de inanın ki çok kalitelidir,zaten özel ünilerin tıp fakülteleri genel olarak imkan bakımından geniş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.