< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 30 Temmuz 2021; 18:58:4 > |
İŞSİZLİK GARANTİLİ BÖLÜMLER
-
-
jeoloji ve inşaata katılmıyorum -
İnşaat mimarlık iç mimarlık çevreniz varsa en çok kazandıracaklardan birisidir aynı zamanda. Bir de mesleklerin böyle sınıflandırılması bana hiç mantıklı gelmiyor.
-
Kesinlikle yanlış. Olmamış. -
-
@fortunateson öğretmenliklerin çoğunu da ekleyebilirsin. alnından öpülesi bir başlık, tabiki istisnalar vardır ama genel olarak bu listedeki mesleklerde sermaye şans torpl gıbı faktörler yoksa çok zor iş bulunması.
-
benim mimarlık okuyan arkadaşlarım hep yolunu buldu buluyor, yurt dışına staja gidenler de oldu ha bunlar 2-3 sene önce kazandı ama zaman geçtikçe nolur bilemem, birazdan kişiyle alakalı işsizlik oranı yüksek olabilecek dersek daha doğru olabilir gibi
-
kınadığım başlık.
radyo televizyonu unutmuş -
Bilgisayar programcılığı. Gerçi iki yıllıkların sağlık bölümleri dışında hepsi aynı. -
işsizlik garanti olsaydı bu bölümleri toptan kapatırlardı bence.
garanti işsizlik değil de iş bulmanın zor olduğu bölümler demek daha doğru olur.
abim jeoloji müh. mezunu 1-2 tane işte çalıştı fakat hem zor hem de maaşı az olduğu için bıraktı sektörü. Şu an bambaşka bir alanda çalışıyor yani iş var aslında. Sadece diğer sektörler kadar iyi değil durumları
-
gözlerim listede hukuku aradı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X