Merhaba. Ben kutsal roma ve ingiltereyle oynadım ve ispanya campaignini bitirdim. Türklerle oynamak istiyorum ama çok zor olduğu için oyunu biraz daha öğrenmem gerek herhalde. Şimdi hangi ülkeyle oynamamı önerirsiniz?
kutsal romayla oynadıysan türklerlede oynarsın
Venedik tavsiyemdir.Türkler çok zor moğollardan başını kaldırınca Timur geliyor genişlemeye imkan vermiyor pek.Venedikle balkanları ele geçirip yayıl moğollar çıktıktan sonra da türklere dalıp doğuya genişle derim
Türklerle oynamak sanıldığı kadar zor değil. Oyuna başladığın anda direk cihad ilan edip bizansı indirirsin aldığın şehirleri yağmalayıp çok sağlam paralar kazanırsın oradan avrupaya yayılmaya başlarsın. Moğollar gelene kadar sağlam ekonomi kurup birkaç sağlam ordun olunca moğolları durdurmak sanıldığı kadar zor değil. Ama sakın savaşları otomatik geçme kendin oyna. Otomatik geçersen hep moğollar kazanır. Türklerle hard/very hard seviyede yağmaya dayalı ekonomiyle oyunu bitirmiştim.
o seriyi oynamadığım için bilmemem fakat bir arkadaş detaylı bilgi geçmiş bir gözat istersen faydalı olacaktır.
Türklerle oynamak pek zor olmasada zordur Güneyi güçlendireyim dersin Batıdan Bizans saldırır ama dengeli bir strateki ile en güçlü devlet olabilirsin Timuru yok etmek koşuluyla Sicilya , Milan çok sağlam deneyebilirsin
Hepinize teşekkürler. Venedik campaignine başladım. Ondan sonra Türk campaignine başlıcam. Peki Türklerle oynarken geçici ittifaklarım hangi devletlerle olmalı ve bana hiç ihane etmeyecek kalıcı ittifaklarım hangi devletlerle olmalıdır?
Hepinize teşekkürler. Venedik campaignine başladım. Ondan sonra Türk campaignine başlıcam. Peki Türklerle oynarken geçici ittifaklarım hangi devletlerle olmalı ve bana hiç ihane etmeyecek kalıcı ittifaklarım hangi devletlerle olmalıdır?
Oyunda Türklerin hiç itanet etmeyecek dostu yok gerçi oyunun yapay zekasından kaynaklanıyor.Güçlenen tarafa düşman gözle bakıyor hep.İlk başta macarlarla müttefiklik kur bizansı yıkmak için.Mısır en büyük düşmanın zaten sınırlarınız çakışınca 3-5 tur geçmeden savaşa başlarsınız.Yukarı çıkmazsan büyük ihtimal rus askerini bile görmezsin zaten.Haçlıya dikkat et fazla dikkat çekmeden geliş.Bi haçlı yersen herkesi karşına alıyorsun.7 düvel yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: at bükücü
mısır ve bizansı alana kadar kimseyle ittifak yapma. zaten yapsan bile 2 tur sonra savaş açıyolar. Avrupaya girince o an ki duruma bağlı olarak düşmanının düşmanıyla ittifak kurabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme