Şimdi Ara

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
2
Favori
137.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rebelleri sildin ha aferin sana bana boş laf yazmayın diene bak
    1.si rebelsler diil rebels yada rebeller
    2.si onları silemessin çünkü onlar silmek için dünya genelindeki bütün rebelleri yok etmen gerek ki bu imkansız sürekli bi yerlerde çıkacaklardır çünkü
  • Çok güzel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: throlll

rebelleri sildin ha aferin sana bana boş laf yazmayın diene bak
    1.si rebelsler diil rebels yada rebeller
    2.si onları silemessin çünkü onlar silmek için dünya genelindeki bütün rebelleri yok etmen gerek ki bu imkansız sürekli bi yerlerde çıkacaklardır çünkü

ben işte imkansız olanı başardım sen geliba yazılarımı tam okuyamadın bak turn end de milita ve diğer bölümlerde 1 numarayımayrıca avrupanın yarısını ele geçirdim

BUNUN YANI SIRA EVET REBELLERİ KÖKTEN SİLMEDİM YALNIZCA GENERALİ KALAN GRUPLAR VAR ONLARIDA YOK ETTİMMİ İŞ BİTER BUNUDA KOLAYCA HALLEDECEM NASILMI ASSASSİN İLE ADAMLARI SİNSİCE ÖLDÜRECEM

DAHA BAŞKA SORUN VARSA throlll yanıtlayım hepsini çünkü VENİCE ÜLKESİYLE HER TARAFI YIKIYORUM

• arkadaşım senin daha haritada gitmediğin yerlerde rebeller vardır rebelleri yok etmen çok zor istediin kadar güçlü ol sürekli çıkacaklardır avrupanın yarısını ele geçirmişsin ama mesela rusyanın bi yerlerinde fln vardır yok etmemişsindir sen sadece görebildiin yerdeki rebel yerleşim yerlerini almışsındır en basitinden amerikada bile var rebeller onları yok ettinmi mesela end turne basınca yukarda factionlar(milletler) sırayla turnlerini oynuolar ya orda rebellerede sıra geliyosa ki mutlaka gelecektir, haritadan silememişsindir ki zaten generaller var diosun sen daha gözünün önündekileri bile öldürememişsin bu arada sen belki karıştırıdn ama rebeller bi millet diil dünya çapındaki bütün isyancıları temsil edio arada sırada haritada çıkan brigands(haydutlar) felan da bunlara dahil onun için rebeller hep var olmuştur var da olacaktır yaşasın rebelller başka sorun varsa alayım büyük adam ayrıca assassin ile öldürmen de zor olacaktır onun yerine madem ordun çok git dal öldür uraşma sevinidm venediklilerle her tarafını yıkmana bende oynamıştım venediklilerle zevkli oluyo tavsiye ederim

• iste kaçıyolar kaçmasalar orduyla top yağdıracam mortal saldırısı yapacam ama işte kaçıyolar ne kökten çözüm asassin ile bi vuruşta zaten öldürme şanşsında %100 yazıyo yani bir kerede öldürebilirim
    bide bu moğollar turn yapınca bayrağı geliyo fakat haritada yerleri gözükmüyo her tarafı aradaım fakat bulamıyorum nerede kurulduklarını bilen varmı
  • bak şimdi bi kere kaçtı ya geri çekilio sen bi daha saldır aynı turn içinde o zaman movement pointleri(hareket puanları) bitio geri çekilemezler o zamn top yağdırırısın moğollarda büyük ihtimale kiev tarafındadır karadenizin üstü
  • Herkez moğollardan kaçıyo bu da moğolları arıyo eheueh
  • ya ben kiev benim şehrim poland den satın aldım ve orda çoğunlukla rebels saklanıyo

bide genellikle mısır ın diplomatları moğollarla anlaşıyolar fakat mısırda arıyolrum bulamıyorum yoksa bu moğollar hareketli kolonilerden mi oluşuyo????
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLooP

Herkez moğollardan kaçıyo bu da moğolları arıyo eheueh

moğolları arammın nedeni onların katlihamına son vermek önüne geleni yok etmek amaçları size kötü gelebilir bi türk ırkından birine saldırmak fakat anadoludaki türkleri vergiye bağlıyo benim tek amacım var türklari eziyetten kurtarmak ayrıca bana kötü diyenlere söylüyorum istanbul u türklere verdim
  • Buyrun babalar 2 gündür uğraşıyorum kovalaya kovalaya yıktım şerefiszleri...Herşeyimi mahvettiler olsun ama bundan da kurtuldum...Nedense bu bana Moğollardan daha kolay geldi...Artık alıştık sonuçta yine yukrıdaki taktiği uyguladım ve sonucu işte karşınızda;

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi!

• Mogalları geliyor uyarısı çıkınca tiflise ordu toplamaya başladım.. üç beş turn sonra Beş full ordu ile geldiler tiflisten.. belli bir süre köşe kapmaca oynadıktan sonra daldılar buyuk bir savaş oldu ve iki ordusunu devirince diğerlerinide teker tker sıkıştırarak yenmeyi başardım. Ve moğollar için faction destroyed yazısını gördüm.. Bu kadar ordu boaşamı gidecek diyip daldım ruslara.. Bir ordumuda aşağı kaydırdım derken bi baktım gene mogolaar tiflisten gelmiş.. abi nedir bunlar daha kaç kere gelecekler yaaww......

Bu arada bi kaç taktikte benden...

Abi italyanlar (venedik,milan,sicilyalılar), yada macarlar ,ruslarla savasıyorsanız yapmanız gereken tamamen sipahilerden oluşan bir ordu.. Savaş başlayınca düşman ordusuna yandan yanaşıp ok yağmuruna tutun. Sonrada sipahi lancerlarlada kalanalrı temizleyin.. Bazen oyle savaşlar oluyorki okluların kendi adamlarımı oldurmesi dışında kayıp vermiyorum..

Eğer moğollar ile savaşıyorsanız, sizin tamamen atlı birliklerden oluşan ordunuz muhtemelen kaybedecektir. size tavsiyem yeniçeri infantary yapmanız. yoksa mongol ağır cavalryleri dağıtıyor ortalığı.. helede general badyguard ları varsa onları 5-6 sipahi lancerle araya alıyorum adam banamısın demiyor yaww...
    Ama yeniçeri infantaryler biçiyorlar atlıları ona göre.....

diplomasi olayına gelince hala nerdeyse 7-8 devletle savaş halindeyimmm.. çok fazla ordu bulunduruyorum bu yuzden gelen para 3000-5000 arasında değişiyor. biraz barış imzalayıp stability sağlasam ekonomiyi çok daha ii seviyelere getirecem aama aadamlar case fire yapmıyor. Adamın iki sehrini bir de portunu kusatmsıım banamısın demiyor. bide kocaman devletsin adam full dolu orduların var yinedeadam sana saldırıyor.. ne iş anlamadım...

• ya bu türkler neden campibg bölümünde yokya sinir oldum baölüm geçtikcemi çıkıyo türklerin simgesi??????

ya bu VENİCE dan başka inftary si güçlü olan ülke yokmu?

knigthlarla fazla işim olmuyoda onun için soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Buyrun babalar 2 gündür uğraşıyorum kovalaya kovalaya yıktım şerefiszleri...Herşeyimi mahvettiler olsun ama bundan da kurtuldum...Nedense bu bana Moğollardan daha kolay geldi...Artık alıştık sonuçta yine yukrıdaki taktiği uyguladım ve sonucu işte karşınızda;

Medieval Total War:2 Strateji Rehberi!

• Oyuna ilk başladığımızda neler yapmamız gerektiğini kabaca anlatabilirmisiniz?

Burdaki çoğu taktik oyunun ilerleyen bölümlerine dair. 10. turn den sonra ciddi para sıkıntısı başlıyor oyunda. Askerde üretemiyoruz, binada.
  • Hocam bu rome total warın devamımı yoksa ona çok benziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 12 Eylül 2012; 11:43:48 >
  • ya timurdaki filler korkutuyor beni daha hiç savaşmadım gerçi yeni geldiler. rtw cartacalıların 3 tabur armorlu filiyle koca mısırı fethettiğimi bilirim...
    bir de bu filler RAM gibi kapılara vurabiliyorsa yandık o zaman... moğollar kalemi kuşatıyordu musulu ben daha ramlleri yaklaşamadan alevli oklarla yakıyordum RAMlerini...

zaten şu timurları da atlatıyım doğudaki bütün orduyu batıya alacam avrupanın da işini bitirecem...
  • ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve daha önce hiç bu serileri oynamadım.Benim başıma bi assasin dadandı.Bütün komutanlarımı öldürüyo ama ben ona saldıramıyorum.Bunu nasıl engelleyebilirim.Bir de bazı şehirlerde governor olmasına rağmen bina inşa edemiyorum.Lütfen yardım.
  • türkçe yama çıkana kadar açmicam oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: balrod

ya arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve daha önce hiç bu serileri oynamadım.Benim başıma bi assasin dadandı.Bütün komutanlarımı öldürüyo ama ben ona saldıramıyorum.Bunu nasıl engelleyebilirim.Bir de bazı şehirlerde governor olmasına rağmen bina inşa edemiyorum.Lütfen yardım.

Sen de assasinle öldürebilirsin onu. Bina içinse belki paran yetmiyordur.
  • guzel calısma saol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.