T

Onbaşı
08 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Oyunun patchini indirip kurduktan sonra hata aldım. Sonra oyunu kaldırdım ve sıfırdan kurdum crack yapmadan 1.1 yamasını ve yine crack yapmadan 1.2 kurdum çalıştı. doğru indirme linki şu..

http://download10.gamershell.com/cgi-bin/fh2.pl?auth=jhajOj9lQUyDA&id=19011&ts=1178291764&cat=patch&filename=MIITW_UPDATE2_EFIGS_RC_Final.zip
(linkwww.totalwar-turkiye.com sitesinden alınmıştır. )

Daha sonra başladım oynamaya ve gördümki ikinci turnde takılıyor. Bunun da çözümü gamecopyworld daki vatality crackini indirerek buldum. Burada iki tane 1.2 cracki var. bunların ikisinide indirmek için tıklayın ve adı vty-m2t2.rar olanı indirin. sorun çözülüyor.
Arkadaşlar ii bir piyasa araştırması git gellerden sonra Honda civic Sedan almaya karar verdim.
Arabayı alalı iki ayı geçti genel izlenimler şöyle:

Araba şehir içi 8.5- 9.0 yakıyor.. Şehir dışına daha çıkmadım ama şehir içinde uzun mesefeler gittim 7.0 civarlarında gösteriyor...
Arabanın fren sistemi aşırı güçlü.. Şöyleki biraz dokununca Abs devreye giriyor zınk diye duruyorsun. Önceki arabamız Toyota Terra da frene yuklenince aabs devreye giriyordu. Buna alışkın olduğum için ilk önce hondanın fren sistemi farklı geldi sonra alışınca daha ii olduğunu gördüm.. Abanmaya gerek yok..
Arabanın iç dızaynı ve iç genişliği çok farklı başka bir arabaya binince farkı anlıyorsun zaten.. Arabanın içini gören zaten hayran kalıyor..
Gaza basınca kopup gidiyorum zaten araba 125 beygir...

Ama arabanın boyutları çok büyük ve önünü göremiyorum. Park bazen sıkıntı yaşıyorum. Çok yaklaştım heralde diyipte inince arada 1-1.5 m olduğunu görüyorum..

İlk aldğımda tek tük görüyordum.. Ve arabanın havası bir başkaydı.. Şimdi gittiğim girdiğim her yerde rastlıyorum..
Benim 1.6 motor honda civic im var. Kitapçığında vites değiştrimek için yazan değeler

1 vitesten 2 ye 23 km/h ,
2 vitesten 3 ye 39 km/h ,
3 vitesten 4 ye 59 km/h ,
4 vitesten 5 ye 77 km/h

yani 2900 devirde değiştirmek gerekiyor vitesi..

Ama bu değerlerde kullanınca yakıt tuketimim dokuz litrenin üzerine çıkıyor. Biraz devirli sürünce dahada düşüyor sanki mesela vitesi 3500 de değiştirince ..

Bu konuda bilgili arkadaşlar sizce benzinli arçta hangi devirde hangi hızda vites değişmeli aralık ne olmalı..
Yeni araba alacağım Toyota corolla terra mı alayım, yoksa yeni honda civic dream mi? Lütfen fikir verin..
Bu hafta sonu kpds için eşimle birlikte ankaraya gidiyoruz.. Kalabileceğimiz temiz güzel ve makul ücretli bir otel önerebilirmisiniz. kızılay bahceli civarlarında olabilirmi sınav yerine yakın olması lazım..
MSB'den kamu kurumlarına: Silah altına alınacak personeli bildirin 17.02.2006
--------------------------------------------------------------------------------

Devlette 'savaş hali' hazırlığı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından geçen günlerde tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen "Gizli" ibareli bir yazıda, silah altına alınacak durumda bulunan personelin bildirilmesi istendi. Gizli ibareli yazıda, olası bir seferberlik halinde silah altına alınabilecek erkek personelin eğitim, yaş ve meslek durumu hakkında bilgi verilmesi talep edildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın yazısı üzerine kamu kurum ve kuruluşlarının personelle ilgili birimlerinde bir süredir yoğun şekilde çalışmalar yapılıyor. Söz konusu bilgilerin, en geç bu ayın sonuna kadar Milli Savunma Bakanlığı'na bildirilmesi gerekiyor. Olası bir seferberlik hali nedeniyle, toplumun diğer tüm kesimlerinde de aynı çalışmanın yürütüldüğü öğrenildi.

Özel sektörle ilgili çalışmanın sivil toplum örgütleri, sendikalar ve ilgili kuruluşlar, karakollar ve mahalle muhtarlıkları tarafından yürütüldüğü öğrenildi.

Kaynak: http://www.memurlar.net/haber/39741/
bu bölümün medaratörü kim bilen varmı
Ankarada öğrencilerin oturdugu bir öğrencinin oturabileceği emek bahceli beşevler civarında güzel cafe önerisi lütfenn...
Bu yöntemle yapılan saç nakillerinde ne iz nede yara oluşumu oluyormuş. Bu yöntemle saç ektiren varmı yada kilink önerisi yapacak biri varmı?

Bi kilinkle konustum kökünün tanesine 2 euro istiyorlar. çok pahalı ya..
Zoom x4 adsl modem kullanıyoruz. Belli bir sure hattı kullanmayıp bilgisayarıma reset atınca internete cıkamıyorum. Modeme 10.0.0.2 den baglanabiliyorum ve modemi kapatıp acınca sorun düzeliyor. yardım edebilirmisinizz?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 45.058 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.