Şimdi Ara

!!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!! (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.278
Cevap
4
Favori
454.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oronar

quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

Ya arkadaşlar ben oyunu bir türlü açamıyorum
    Kingdoms yüklemek için önce Medieval 2'yi sonra,1.1 ve 1.2 patchini yükledim.Ancak 1.3'ü yüklerken 1.2 yüklü olmadığından yüklenemiyor hatasını alıyorum.1.2'yi yüklediğimden eminim.1.2 ilacını yaptım,oyuna girmek istediğimde Encountered an unspecified error and will now exit uyarısını alıyorum.Netten bu hatayı araştırdım,bazıları sistem yetersiz demiş,tam tersi sistemim bu oyunu orta veya üstü düzeyde oynamaya müsait,bazıları .dll dosyası eksik ondan demiş,o dosyayı system32'ye kopyaladım.Ama sorun yine aynı.Ne yaptıysam 1.3'ü yükleyip Kingdoms'a geçemedim.Yok mudur çözümü

1.2 nin ilacını yüklersen 1.3 ü yükleyemessin ondan olmuş olabilir sil baştan dene

Alıntıları Göster
    arkadaşlar patchisz oynadığımda sorun yok ama patchleri kurduğumda Encountered an unspecified error and will now exit hatasını alıorum bende patcsiz oynuorum şu an bilgilerinize ya bi de ben krgerin türkçe yamasını kurdum oyun da sanırım %50'lik bölüm türkçe var mı iyisi bu türkçe pathcin ingilizcem fazla yok da

• Arkadaşlar ben Osmanlıyı seçiyorum Doğu'daki 2 şehrimi bırakmak istiyorum oraları yönetmek zor oluyor. Sadece 2 ana şehri yöneteceğim. Bizansı yenemiyorum yaaaaaaaaaa

Şehirleri bırakmak var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Beni7Bitirdi. -- 5 Şubat 2008; 15:04:19 >

Orijinalden alıntı: .Beni7Bitirdi.

Arkadaşlar ben Osmanlıyı seçiyorum Doğu'daki 2 şehrimi bırakmak istiyorum oraları yönetmek zor oluyor. Sadece 2 ana şehri yöneteceğim. Bizansı yenemiyorum yaaaaaaaaaa

yok diye biliyorum. bildiğim kadarıyla yapabileceğin tek şey halkının senden mutsuz olmasını sağlayıp isyan ettirmek

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

yok diye biliyorum. bildiğim kadarıyla yapabileceğin tek şey halkının senden mutsuz olmasını sağlayıp isyan ettirmek

Alıntıları Göster
    ben osmanli olamiyom 1.2 yama calismiyo 1.1 de oynuyom ama campaing de osmanli yok

Orijinalden alıntı: b-coskun

ben osmanli olamiyom 1.2 yama calismiyo 1.1 de oynuyom ama campaing de osmanli yok

Alıntıları Göster
    dech_satart dosyasında bi kaç hareketle açmak mümkün turks die geçio sanırım osmanlı

Orijinalden alıntı: crazytown_

dech_satart dosyasında bi kaç hareketle açmak mümkün turks die geçio sanırım osmanlı

Alıntıları Göster
    sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b-coskun -- 6 Şubat 2008; 12:07:11 >

Orijinalden alıntı: b-coskun

sagol

Alıntıları Göster
    merhaba..
    3.93 GB reloaded versiyonunu indiriyorum patchlerden baska oynamamız için gereken bir şey var mı?
    iyi oyunlar

Orijinalden alıntı: oronar

quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

Ya arkadaşlar ben oyunu bir türlü açamıyorum
    Kingdoms yüklemek için önce Medieval 2'yi sonra,1.1 ve 1.2 patchini yükledim.Ancak 1.3'ü yüklerken 1.2 yüklü olmadığından yüklenemiyor hatasını alıyorum.1.2'yi yüklediğimden eminim.1.2 ilacını yaptım,oyuna girmek istediğimde Encountered an unspecified error and will now exit uyarısını alıyorum.Netten bu hatayı araştırdım,bazıları sistem yetersiz demiş,tam tersi sistemim bu oyunu orta veya üstü düzeyde oynamaya müsait,bazıları .dll dosyası eksik ondan demiş,o dosyayı system32'ye kopyaladım.Ama sorun yine aynı.Ne yaptıysam 1.3'ü yükleyip Kingdoms'a geçemedim.Yok mudur çözümü

1.2 nin ilacını yüklersen 1.3 ü yükleyemessin ondan olmuş olabilir sil baştan dene

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oronar

Denedim olmadı,yine aynı hatayı veriyor.1.2 olmadığından 1.3 yükleyemezsiniz diyor.Ne sinir bir hata ya.1.2 patchinde bir sorun var kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Evet grafikler gerçekten çok iyi.Bakalım nasıl oynayacağız.

Alıntıları Göster
    Güzel oyuna benziyor.

Orijinalden alıntı: Ekvador

Güzel oyuna benziyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba.
    ben medieval 2 nin hastası haline gelmiş durumdayım.ama oyunun orjinalini bulmamın imkanı bile yokken Kingdoms un soronsuz nasıl çalıştırabileceğim konusunda endişe içerisindeyim.
    rica etsem çıkan patch leri ve kingdoms u nasıl yükleyebileceğim hakkında (sırasıyla) bilgi verebilir misiniz?
    isterseniz pm le de ulaşabilrisiniz.
    bütün oyunları sorunsuz oynamak dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: spoonkee

arkadaşlar merhaba.
    ben medieval 2 nin hastası haline gelmiş durumdayım.ama oyunun orjinalini bulmamın imkanı bile yokken Kingdoms un soronsuz nasıl çalıştırabileceğim konusunda endişe içerisindeyim.
    rica etsem çıkan patch leri ve kingdoms u nasıl yükleyebileceğim hakkında (sırasıyla) bilgi verebilir misiniz?
    isterseniz pm le de ulaşabilrisiniz.
    bütün oyunları sorunsuz oynamak dileğiyle...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunun 1.2 yamasının ilacını başka bir yerden buldum sorunlu çıktı

sorunsuz olarak 1.2 yamasını yükleyen arkadaşlar ilacını pm den atabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cape Agulhas

arkadaşlar oyunun 1.2 yamasının ilacını başka bir yerden buldum sorunlu çıktı

sorunsuz olarak 1.2 yamasını yükleyen arkadaşlar ilacını pm den atabilir misiniz

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar ben bu oyunu shogun totalwardan beri oynuyorum. artık baya sıkılmıştım. geçen BROKEN CRESCENT modunu indirdim. gerçekten çok güzel hazırlanmış bir mod. crusades totalwar a çok iyi bir alternatif hatta çok çok daha iyi. herkese tavsiye ederim.
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=140857

• quote:

Orijinalden alıntı: CuNeXt

Hata derken ben tek dvd aldım meselea video dosyaları kesilmiş o yani hata deil tam anlamıyla ama olsun iyi böyle de

Alıntıları Göster
    Medıeval Total War 2 yi Yükledim Ama Oyun Yüklenince PC RESET Atıyor. İşlemcim P4 3.00 GHZ 1.25 RAM 512 ATI RADEON PRO AGP EKran Kartım var Sorun ne olabilir

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Medıeval Total War 2 yi Yükledim Ama Oyun Yüklenince PC RESET Atıyor. İşlemcim P4 3.00 GHZ 1.25 RAM 512 ATI RADEON PRO AGP EKran Kartım var Sorun ne olabilir

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 1.6 krieger adlı arkadaşın çıkardığı türkçe paketi kullanıyorum bundan daha iyi bir türkçe paket varmı çıktımı ?

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar bende 1.6 krieger adlı arkadaşın çıkardığı türkçe paketi kullanıyorum bundan daha iyi bir türkçe paket varmı çıktımı ?

Alıntıları Göster
    MIITW_UPDATE2_EFIGS_RC_Final

1.02.001 Yazıyor Bunu Kurdum... Şu Meşhur iLac Linkini Pm Olarak Atabilecek Arkadas Varmı Acaba :)

Orijinalden alıntı: NNoitra

1.02.001 Yazıyor Bunu Kurdum... Şu Meşhur iLac Linkini Pm Olarak Atabilecek Arkadas Varmı Acaba :)

Alıntıları Göster
    ben de iistiyorumm

Orijinalden alıntı: .Beni7Bitirdi.

Arkadaşlar ben Osmanlıyı seçiyorum Doğu'daki 2 şehrimi bırakmak istiyorum oraları yönetmek zor oluyor. Sadece 2 ana şehri yöneteceğim. Bizansı yenemiyorum yaaaaaaaaaa

quote:

Orjinalden alıntı: .Beni7Bitirdi.

şehirleri bırakma diye bişey yok.. ama askerlerini şehirden çıkartıp asayişi sağlayan binaları yıkarsan kısa süre sonra isyan çıkacak ve şehir elinden çıkacaktır..

ama bu senin zararına olur

yönetmek zor diye bişey yok.. cami gibi toplum düzeni bonusu olan binaları yaptırarak isyan çıkmasını önleyebilirsin.. maa bunların belli giderleri vardır.. onun için tarla yol pazar fln yaptırman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 24 Mart 2008; 18:34:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tionxzu

quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

quote:

Orjinalden alıntı: kitapkurduyerim

1. soruna cevap veriim:

gemi basıp askerleri içine taşıyıp gemiyi adaya sürüp askerleri çıkarman lazım.

sağolasın kardeş bu arada arkadaşalr sürekli istan ayakalnmalardan bıktım bunu nasıl durduracam. düşük vergi de tutuyorum yine oluyor mutluluk kamu duzeni falan onlarida yapıyorum ama durmuyor bellibir turdan sonra yine tüm ordumu şehirde tutyorum sürekli onunn bir etkisi olabilirmi

o konuda benimde sikayetim var...eğer şifreli oynuosan(ki hiç tavsiye etmem) ondan olabilir
    hani oyunu cabuk bitirem die şifre kullanıp heryere dalma faln olunca cokk sehir olduğundan doğal olarak hepsiyle ilgilenemiyosun bu da isyanlara neden oluo yada şehri geliştirmiyosundur oda olabilir yardımcı olduysam ne mutlu

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR 1.1 PATCH VE TÜRKÇE YAMA KULLANIYORUM ŞİMDİLİK SORUN YOK AMA TEK PROBLEM OYUN KENDİ OTOMATİK KAYITLARINI AÇIYORUM BENİM SAVE LARIMI AÇMIYOR. 1.2 YÜKLEYEREK GİDEREBİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA OKUDUKLARIMA GÖRE BU MÜMKÜN DEĞİL GİBİ GÖRÜNÜYOR.

DİĞER BİR SORUM 1.2 PATCH YÜKLERSEM HANGİ TÜRKÇE YAMAYI KULLANMAM GEREKİR. TAVSİYE EDERMİSİNİZ. 1.6 TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMAZ SANIRIM.

SON SORU İNTERNETTEN 1.2 İNDİRECEĞİME KİNGDOMS KURSAM 1.1 ÜZERİNE ZATEN VERSİYONLARINI OTOMATİK OLARAK YÜKSELTMEZ Mİ? EN SON SANIRIM 1.3 YAMA VAR.
    MSI MPG Z390 PRO CARBON /// İntel İ7 9700 K 3.6 GHZ /// ASUS ROG STRIX RTX 3080TI /// G-SKILL TRIDENT Z 32 GB DDR4 3200 /// 2 TB WT HARD DİSK /// COOLER MASTER COSMOS S /// NOCTUA NH-D 14 /// CORSAIR RM 1000İ

• quote:

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

ARKADAŞLAR 1.1 PATCH VE TÜRKÇE YAMA KULLANIYORUM ŞİMDİLİK SORUN YOK AMA TEK PROBLEM OYUN KENDİ OTOMATİK KAYITLARINI AÇIYORUM BENİM SAVE LARIMI AÇMIYOR. 1.2 YÜKLEYEREK GİDEREBİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA OKUDUKLARIMA GÖRE BU MÜMKÜN DEĞİL GİBİ GÖRÜNÜYOR.

DİĞER BİR SORUM 1.2 PATCH YÜKLERSEM HANGİ TÜRKÇE YAMAYI KULLANMAM GEREKİR. TAVSİYE EDERMİSİNİZ. 1.6 TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMAZ SANIRIM.

SON SORU İNTERNETTEN 1.2 İNDİRECEĞİME KİNGDOMS KURSAM 1.1 ÜZERİNE ZATEN VERSİYONLARINI OTOMATİK OLARAK YÜKSELTMEZ Mİ? EN SON SANIRIM 1.3 YAMA VAR.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de spy videoları çıkmıyor bunu düzeltmek için ne yapabilirim
    yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ben_rap_ceza

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ben_rap_ceza

bende de çıkmıyor. oyun korsansa oyun boyutubu küçültmek için o videoları kesiyolar

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.