Şimdi Ara

!!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!! (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.278
Cevap
4
Favori
453.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: miyagi007

bu oyun vistada çalışmıyormu? oyunu kuruyom ama "the application has failed to start because d3dx9_30.dll was not found uyarısı çıkıyor."

d3dx9_30.dll dosyasını internetten indir oyunun dosyasının içine at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 20 Ocak 2008; 12:24:38 >

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.
  • konu acayip büyümüş aradığımızı bulamıyoruz ustalar acaba kurulumu ve patchlerin yüklenmesini ve olası hataları ilk mesajda düzenleyebilirmi yada yeni bi başlık ta devam edilse güzel olurdu oyunu tekrar oynamak isteyip kuramayanlar (mesela ben ) var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 27 Ocak 2008; 23:35:06 >

• Başıma acayip birşey geldi, oyunu yükledim ama direk 1.0 un üstüne yani 1.2 ve 1.3 patch lerini kurmadım camping leri kurdum sadece ama options dan baktığımda oyun 1.004 gözüküyor ne iştir anlamadım neyse en sonunda campinglere girebildim gerçi şimdi ana oyuna giremiyorum Şimdide başka bir sorun çıktı, oyunun haritasını normal açıyorum orda bir sorun çıkmıyor ama Figth battle dan oynamaya çalıştığımda load oluyor sonra birden ekran simsiyah oluyor öyle kalıyor bunu nasıl çözeces yavs lütfen yardım edin birde 1.2 ve 1.3 yüklemeden ben oyuna nasıl girdim yada bilmiyom herhalde 1.2 ve 1.3 ü kurdu çünkü daha önce kingdoms kurmaya çalıştığımda oyunu önce 1.3 versiyonuna çıkart filan diyordu ilk önce americas camping işaretli bıraktım kur dedim yanlız bu sefer 1.3 versiyonuna çıkart filan demedi direk americas camping i kurdu diyer camping leride bu şekilde kurdum hiç birşey anlamadım bu işten 1.2 ve 1.3 oldumu yain bana olmadı gibi geliyor baya hızlı yükledi normalde onları tek tek kurmaya çalıştığımda tüm campinglerin yüklenişinden daha uzun sürüyorduda nasıl bu kadar hızlı yükledi campinglerle beraber aklıma almıyor tabi gerçekten yüklediyse patchleri

@süperoğlan_1453 dediğin gibi interneti kapatıp yaptım bu sefer campinglerin hepsi update mapdate istemeden yüklendi

Uzun lafın kısası savaş alanına geçmeye çalıştığımda load doluyor ondan sonra siyah ekran geliyor ve başka birşey olmuyor enter a basıyorum windows a geri dönüyor, ama şunu söyliyim nasıl olsa Kingdoms kurulmuyor diye bari ana paketi oynayım diyerekten 1.0 üstüne ilaç uygulaması yaptım ama ilaçlı iken oyunu sorunsuz yükledi işte şimdide siyah ekran meselesi var

Yinede buraya kadar geldim herkeze teşekkürü bir borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 28 Ocak 2008; 0:41:52 >

• arkadasalr çok yeniyim 2 sorum olacak birincisi adalardaki şehirleri nasıl alıyoruz bir türlü beceremedim rodosu al diyororaya nasıl asker götürecem bir türlü beceremedim
    2. olarak imamdır tüccardır bunlar şehirdemi durması daha mantıklı yoksa bir yerleremi götürmem gerekiyor

gemi basıp askerleri içine taşıyıp gemiyi adaya sürüp askerleri çıkarman lazım.
  • 1.1 pach link,i bilen varmi acaba acil lazımda

Orjinalden alıntı: kitapkurduyerim

1. soruna cevap veriim:

sağolasın kardeş bu arada arkadaşalr sürekli istan ayakalnmalardan bıktım bunu nasıl durduracam. düşük vergi de tutuyorum yine oluyor mutluluk kamu duzeni falan onlarida yapıyorum ama durmuyor bellibir turdan sonra yine tüm ordumu şehirde tutyorum sürekli onunn bir etkisi olabilirmi
    TÜRK OLUŞUMUZDUR!!
    ● Ya SuSTuRuRuZ ●
    ● Ya KaN KuSTuRuRuZ ●
    ● Ne kural TaNıRıZ ●
    ● NeDe kral...●
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BlackMetal_

arkadaşlar amerika kıtası otomatik mi açılıo otomatikse kaç tur snra açılıyor?
    cevaplarınız içn teşk.

sanırım bu acılmıo yada ben o kadar ilerlemedim çünkü onun için ayrı bi ek paket cıkardılar amerika,haçlılar,kuzey halkları bide bişi daha vardı ama unuttum şimdi nese yani sonucta acılmio ek paketi alman lazım o da 2 dvd kolay gele
    ● Ya KaN KuSTuRuRuZ ●
    ● Ne kural TaNıRıZ ●
    ● NeDe kral...●
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

quote:

1. soruna cevap veriim:

sağolasın kardeş bu arada arkadaşalr sürekli istan ayakalnmalardan bıktım bunu nasıl durduracam. düşük vergi de tutuyorum yine oluyor mutluluk kamu duzeni falan onlarida yapıyorum ama durmuyor bellibir turdan sonra yine tüm ordumu şehirde tutyorum sürekli onunn bir etkisi olabilirmi

o konuda benimde sikayetim var...eğer şifreli oynuosan(ki hiç tavsiye etmem) ondan olabilir
    hani oyunu cabuk bitirem die şifre kullanıp heryere dalma faln olunca cokk sehir olduğundan doğal olarak hepsiyle ilgilenemiyosun bu da isyanlara neden oluo yada şehri geliştirmiyosundur oda olabilir yardımcı olduysam ne mutlu
    ● Ya KaN KuSTuRuRuZ ●
    ● Ne kural TaNıRıZ ●
    ● NeDe kral...●

• quote:

Orjinalden alıntı: ceramist

quote:

1. soruna cevap veriim:

şehrini otomatik yönetmeye al. o zaman bilgisayar şehrin sıkıntılarına göre vergi düşürüyo, bina basıyo veya asker, imam falan üretiyo

• Arkadaşlar oyunda bir sorun var.Şimdi oyunu normal başlatıp isteğim kadar oynayabiliyorum (mesela 50 tur) ama kaydedip bilgisayarı kapattıktan sonra oyunu tekrar açınca 1 sonraki tur'a bir türlü geçemiyorum.Dıt diye bir ses veriyor ve siyah bir ekran çıkıyor sonrada masaüstüne dönüyor.Bu sorunla daha önceden karşılaşan oldu mu?

Orjinalden alıntı: eXcess3

Arkadaşlar oyunda bir sorun var.Şimdi oyunu normal başlatıp isteğim kadar oynayabiliyorum (mesela 50 tur) ama kaydedip bilgisayarı kapattıktan sonra oyunu tekrar açınca 1 sonraki tur'a bir türlü geçemiyorum.Dıt diye bir ses veriyor ve siyah bir ekran çıkıyor sonrada masaüstüne dönüyor.Bu sorunla daha önceden karşılaşan oldu mu?

Save isminde Türkçe karakter kullanmandan kaynaklanabilir bu sorun.Türkçe karakter varsa onu silip açmayı dene..

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Save isminde Türkçe karakter kullanmandan kaynaklanabilir bu sorun.Türkçe karakter varsa onu silip açmayı dene..

Türkçe karakterde kullanmadım ama sorun devam ediyor.Sorun türkçe yama kullanmamdan olabilir mi? Bundan şüphelenip sildim türkçe yamayı sorun hala devam ediyor

Orjinalden alıntı: eXcess3

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Türkçe karakterde kullanmadım ama sorun devam ediyor.Sorun türkçe yama kullanmamdan olabilir mi? Bundan şüphelenip sildim türkçe yamayı sorun hala devam ediyor

O yama hakkında fazla bilgim yok ama çok hatalı olduğunu duymuştum muhtemelen o yama yüzündendir.İstersen oyunu yeniden kurmayı dene bir de.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.