Şimdi Ara

Median sinir kesiği yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay önce cama vurmam sonucu dirsek kısmında median sinir,atardamar,toplardamarlar kesildi ilk 8 saat içinde tedavi edildi sinirler ve damarlar dikildi fakat şimdi baş,işaret ve orta parmagımı hareket ettirebiliyorum fakat hissetmiyorum.Daha önce bu tarz sinir kesilmesi vs yaşayan oldu mu? Olduysa ne kadar iyileşti veya iyileşiyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim

• 3 4 seneye düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cama neden vurdun?
  • Elinde uyuşma/karıncalanma var mı?Ya da hafif darbeleme yaptığında ön kolun boyunca uyuşma oluyor mu?Fizyoterapi ve rehabilitasyon alıyor musun?

• Hocam cevrende yasayan biri veya tanık olduğun biri falan var mı?Hani yanlış anlama merak ettiğimden soruyorum.İnsan başına böyle bir şey gelince hayattan soğuyo çünkü cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Elinde uyuşma/karıncalanma var mı?Ya da hafif darbeleme yaptığında ön kolun boyunca uyuşma oluyor mu?Fizyoterapi ve rehabilitasyon alıyor musun?
    Hissizlik var yarısında ve işaret,baş parmagın uç kısmı bükülmüyor.Ayrıca ara sıra çok az karıncalanma oluyor. Bir deAtel takılıydı kolumda kolumu açıp damarlar gerilmesin diye 1 ay kaldı yeni çıktı sayılır.Fizyotreapi de 5-6 gün sonra baslıycak simdilik ufak tefek hareketler yapıyorum eklemler falan sertleştiği için
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

cama neden vurdun?
    Kardeşimle tartışırken kolum girdi çok hızlı savurdugumdan istemsiz oldu yani.Sonradan çok keşke çektim,üzüldüm ama iş işten geçti işte :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLEK AĞRISI YAŞAYAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns52

Hissizlik var yarısında ve işaret,baş parmagın uç kısmı bükülmüyor.Ayrıca ara sıra çok az karıncalanma oluyor. Bir deAtel takılıydı kolumda kolumu açıp damarlar gerilmesin diye 1 ay kaldı yeni çıktı sayılır.Fizyotreapi de 5-6 gün sonra baslıycak simdilik ufak tefek hareketler yapıyorum eklemler falan sertleştiği için

Alıntıları Göster
    Karincalanma olması hissiyatin geri döneceğine işarettir.Birkaç yıl sürebilir tam olarak geri dönmesi.FTR başlasın her türlü konuda bilgilendirirler sizi zaten ve eklem hareketleriniz için çalışma yaparlar.Nerde alacaksınız FTR'yi?

• quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Karincalanma olması hissiyatin geri döneceğine işarettir.Birkaç yıl sürebilir tam olarak geri dönmesi.FTR başlasın her türlü konuda bilgilendirirler sizi zaten ve eklem hareketleriniz için çalışma yaparlar.Nerde alacaksınız FTR'yi?

Alıntıları Göster
    Hocam ben bu ameliyatı çapa da oldum.En son gittiğimde(4-5 gün önce) çapanın el cerrahi fizik tedavi bölümündeki fizyoterapist her şeyi yapabilirsin,uyurken koruyun dedi sadece.Tabi fazla da ilgilenmedi devlet hastanesi oldugu için.Daha sonra çapadaki el cerrahi prof dr'un özel muayenehannesine gittik o da özel duygu hastanesini önerdi fizik tedavi olarak

• Kesiğe, dikene, kişiye göre değişir. Ama bu işin ilacı zaman ve sabır. Fizik tedavi almaya başla oradakileri uygula belli bir seviyeye gelirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.