Şimdi Ara

Mediamarkt rezilliği! Sıfır ürün diye ikinci el ürün gönderiyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
52.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
308 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakalım gitsinde depolarına ne yapacaklar çok merak ediyordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan şerefsizler hiç mi utanmadınız ürünü bu sekilde yollamaya rezil herifler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukuki05 -- 16 Ekim 2018; 14:37:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşın sorunundan bağımsız olarak direkt sizin mesajınıza cevap verdim. Zira sizin ilk mesajınız farklı bir algı yaratıyordu, doğrusunu yazdım. Zaten siz de bu mesajınız ile benim dediğimin aynısını yazdınız.
    Bizim Türkiye de servis işleri eziyet olduğu için millet genelde sorunlu üründen 14 gün iade hakkı ile kurtuluyor. Yoksa bu üründe sorun çıktı, sorun şudur değişim talep ediyorum dese siz de biliyorsunuz ki belki o adam ürünü iade etmek için tüketici hakem heyetlerinde uğraşacak. Onun için hatayı gören kişi direkt 14 günlük iade hakkından faydalanıp beğenmedim diye iade ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 16 Ekim 2018; 14:52:4 >
  • Geçen Pazar Teknosa'dan Bir TV bakalım dedik.

    Eleman illa LG'yi yönlendiriyor.Philips diyoruz Abi O yaramaz. Samsung diyoruz yine Aynı. Sinir olduk çıktık gittik. Elemanlar zaten. Berbat ötesi sanki Kahve işletiyorlar..



    LG zaten Berbat bir Marka.. Alma Aldırma.. UZAK DURUN..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukuki05 H kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen ben olsam yollamam çünkü geri döneceğini bilirim. 0 diye alınan ürünü bu şekilde kim alır.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Forum donanım takip edebilecek kadar İnterneti kullanıyorsunuz ve tavsiye için teknosa top sakallısına gidiyorsanız yanlışı siz yapıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezilliklerine bir yenisini daha eklemişler. Bunların muadil mağazalarına gittiğinizde de insanlar bir sürü mağduriyet yaşadığını bildiriyor. Nereden ne alacağımızı şaşırdık.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Kendime Bakmıyordum ya. Akrabadan biri takılalım dedi.

    SonranTV ihtiyacım var. Öylesine gezdik. Yoksa Bunların Ne olduğunu iyi biliyorum. Bende Fazla üstüne düşmedim. Ciddi alıcı olsa.. Yardımcı olurdum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen bilmeyen, sallamış da sallamış. :) Yorumları okumaya geldim... Ama şurada yazılanlara gene dayanamadım. Yahu madem öyle gidin mağazaya çemkirsenize. Burada hebele hübele yapmakla olmaz... :)

    Mediamarkt rezilliği! Sıfır ürün diye ikinci el ürün gönderiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAMMSTEIN- -- 16 Ekim 2018; 15:9:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz yine aklı başında adamsınız hemen çakmışsınız durumu ama kim bilir kaç kişi kullanılmış olduğunu anlamadan sıfır niyetine kullanmıştır.

    Ürün temiz durumda olsa bile sıfır olduğunu düşünerek alıyorsunuz. Zaten sahibindende temiz kullanılmışını isteseniz çok daha ucuza alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam büyütülecek ne var geri yolla gitsin. Geri almıyorlarsa konuyu yukarı taşıyalım. Yani bugün amazon bile kutusu açılmış ürün gönderiyor. Yaptıkları doğrudur demiyorum hepsi yapıyor. Her başına gelen buraya konu açarsa işimiz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki teknolojiden anlamayan 45-50 yaşında bi adam sipariş etmiştirde anlamaz kaynar gider diye düşünmüşlerdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda bimeksten tablet almıstim google nexus ilk versiyonu. Adamlar baya baya icine oyun yüklenmiş parmak izli tozlu falan bir urünü gondermişler. Jelatin falan hak getire. Müsteri hizmetlerine durumu bildirip değişimi saglamıştım. Olan benim bir haftama olmuştu. Kaldı ki bimeks bu konuda sabıkalıydı. Ben urünü almadan önce kaç yerde okumuştum ama en uygun fiyatlı orasıydı. Neyse gel zaman git zaman garantisi bitmesine bir iki ay kala urun arızalanınca para iadesi bile yapmıslardı. Son tahlilde isini dogru yapan adama bu melekette zor rastlanıyor. Bana o zaman ürunü gonderen çalısan hangi kafayla gonderdi bilmiyorum. Yani hayatında ilk defa teknolojik ürün gören adam bile o manzarayi görunce ürunde sıkıntı oldugunu anlardı. Enteresan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam belkide üründe çizik var o kadar açamadım ürünü teslim almadığım için kargoda izin vermezdi zaten sadece kapağı açık diye kapağı kaldırdım o kadar.
  • Kardeşim aynı vaka başıma geldi Teknosa da bana sıfır diye verdikleri bilgisayarı açtığımda oturum açmak için Windowsta birilerinin emaili yazıyor ve şifre soruyordu o emaile mail attım. Adam bana touchpadinin bozuk olduğu için iade yaptığını belirtti mağazaya gidip para iadesi istedim bana para iadesi yapamıyacaklarını sadece çek verebiliceklerini söylediler. Ben de aynı ürünün sıfırını istediğimi söyledim. Bu sefer de yok dediler. Üniversiteden bir hocayla konuştum aynı üründen stoklarda olduğunu hatta kendisinin 5 tane olduğunu söylediler. Ben de mağazaya gittim anlattım durumu. Kemkümler başladı benim de sinir hastası olmam dolayısıyla bütün mağazadaki televizyonlara monitörlere balgam attım. Bütün fiyat etiketlerini tek tek söktüm. Sonra başka bi mağazadan sipariş vericeklerini söylediler ve sıfır ürünü aldım. Sana da tavsiye ederim bu yöntemi xd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 16 Ekim 2018; 16:7:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • :) Güldürdün hocam.
  • Gülmek güzeldir ama ciddiyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam biraz ugrastırcaklar seni.once garanti kapsamında servise gondercekler.1 2 hafta sonra orasi ne derse onu yapıcaklar.
    valla size geri bile gondere bilirler monitoru.burası turkiye.

    monitor ya cok saglam firmalardan (inventus gibi) yada vatandan gozle gorerek ve kutuyu yanınızda actırarak satın alınmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.