Şimdi Ara

Mediamarkt Logitech g213 Prodigy Klavye 274TL(devam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rgb membran klavye isteyenler için güzel fiyat.

GittiGidiyor
    LOGITECH G213 Prodigy Kablolu Gaming TR Klavye 920-008094 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-g213-prodigy-kablolu-gaming-tr-klavye-920-008094_pdp_557337848

Edit:kendi sitesinde hala satışta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hann- -- 18 Mayıs 2020; 16:18:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enter büyük olsaydı Hyperx Alloy yerine tercih ederdim.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Görseldeki klavye türkçemi anlayamadım ama benim kullandığım g213 prodigy türkçe ve enter tuşu büyük. Bilginiz olsun hocam. Klavyeye gelirsek 4 aydır kullanıyorum. Malzeme yapısı bu fiyata göre oldukca kaliteli. rgb aydınlatması çok parlak değil ama sönük de değil, orta ayarda. Uygulamasından renk ayarları ve sabit renkler yapabiliyorsunuz. Tuş hissiyatıda çok güzel. Piyasada çok fazla bu fiyatlara markası ne olduğu belirsiz klavyeler mevcut. Kullandığım için söylemiyorum, İhtiyacı olana tavsiye ederim dostlar. Ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 17 Mayıs 2020; 21:20:4 >
  • Klavye iyi mi tavsiye eder misiniz membran ama

• Ben sipariş verdim, haber veren konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim.

• Kasım'da Vatan 199'a sattığında elime alıp kasaya giderken vazgeçtiğime çok pişmanım. Uzun zamandır 300 altına görmemiştim, iyi fiyat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende aldım bir tane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech X-530 ile Logitech Z506
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir süredir 300tl civarlarındaydı son 2 haftadır 350lere kadar çıktı. bu klavyeyi taki pediyordum alacaktım son gamign gecesinde GamePower Katana aldım geçtim.
  • şöyle bi inceledimde g103ün ışıklı versiyonu gibi geldi gözüme plastik
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

şöyle bi inceledimde g103ün ışıklı versiyonu gibi geldi gözüme plastik
    G103'ün ışıklısı G105 değil mi?

• Ürün Satışa kapanmış. Bilginize.
  • Düşünenler için şu an mediamarktın kendi sitesinde aynı fiyattan satılıyor.

• Uzun zamandır almak istediğim bir klavyeydi teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi fiyatları neden mekanik olmayan bir klavyeye veriyorsunuz arkadaşlar... Ben 4-5 yıldır mekanik klavye kullanıyorum ve ofisteki silikon klavyeler gerçekten oyuncak gibi geliyor

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    275 Hatta 350 TL'ye mekanik klavye önerir misiniz ?

• vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Gamepower rampage markalari es gecerek philips mekanik var

Philips
    Satın al: Philips Momentum Kablolu mekanik oyun klavyesi SPK8614/00 Kablolu mekanik oyun klavyesi
    https://www.philips.com.tr/c-p/SPK8614_00/momentum-kablolu-mekanik-oyun-klavyesi

Tükenmiş n11de filan gelir mi bilmem artık. Logitech iyidir ama bu klavye güzel. Philipsin bir modeli daha bar ama.alttaki destek yok 279 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Gamepower rampage markalari es gecerek philips mekanik var

https://www.philips.com.tr/c-p/SPK8614_00/momentum-kablolu-mekanik-oyun-klavyesi

Tükenmiş n11de filan gelir mi bilmem artık. Logitech iyidir ama bu klavye güzel. Philipsin bir modeli daha bar ama.alttaki destek yok 279 tl

https://m.n11.com/philips-spk8404-mekanik-klavye-gokkusagi-aydinlatmali-mavi-switch-P417544446?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIzcWGoJi96QIVF7TVCh2iqAE3EAQYAiABEgJoDvD_BwE
    bu modellerin aynısı rampage gibi markalarda da hepsi çin hepsi üstüne marka basıyor kaliteli aynı. philips olması daha kaliteli yapmıyor.

• 3. logitech kablosuz klavyemdeyim ve bununda ömrü bitiyor bu ara. kablolu klavyeye geçeceğim artık. ortalama 3 yılda kablosuz sistemi arıza yapıyor. Sinyali görmüyor artık vs.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    hangisini terchi ederdiniz g213 kullandınız mı hocam siz ?

• vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki arkadaş almayin vs demiş Philips kendi üretimi değil mi bilemiyorum bende. Logitech kullanmadim ama kulakliklari vs gayet uzun ömürlü olmuştur benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.