Şimdi Ara

Mediamarket Digitürk Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.459
Cevap
4
Favori
73.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar satın alan varmı hangi şehirdeki mağazalarada var acaba
  • Hemen gaza gelmeyin beyler, bütün sene izleyecez sonra en önemli kısım olan playoff'lara sıra gelecek ve extra para isteyecekler.

Önemli olan Play-off'lar !! Play-off'lar dahilse iyi ama değilse alınmaz.
  • Bugun gazetede ilanini gordum. 755 TL ye satiyorlar yaninda 355 TL hediye cekini veriyorlar. Play off lar, dizi yada film kanallari, 2 keyif, 5 buyuklerin maclari, hd kutu bedava. World karta 10 taksit. Direkt 400 TL olsaymis iyi olurmus 755 lira yapip hediye cekiyle ugrastiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Bugun gazetede ilanini gordum. 755 TL ye satiyorlar yaninda 355 TL hediye cekini veriyorlar. Play off lar, dizi yada film kanallari, 2 keyif, 5 buyuklerin maclari, hd kutu bedava. World karta 10 taksit. Direkt 400 TL olsaymis iyi olurmus 755 lira yapip hediye cekiyle ugrastiriyorlar

gecen senede öyle idi sanırım. Hediye çekini direkt düşürüyorlardı sanırım
  • Bgün her ay 49TL ödediğim Digitürk Plus + Aile paketi aboneliğimi bitirmek için faks çektim. Hemen ardında MM' ye gidip aynı paketi cihaz dahil 18,99TL' ye aldım. Yarın kuruluma gelecekler.
  • bugün başıma gelen olayı anlatayım..

Digiturk Yetkilisi: Erdem Bey ile mi görüşüyorum.

Erdem: Evet buyrun benim..

D.Y: Erdem Bey mi?

E: Evet!

D.Y: Müsait diilsiniz galiba, daha sonra arayalm! Çat!!

tam komedi bu Digiturk çalışanları!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

bugün başıma gelen olayı anlatayım..

Digiturk Yetkilisi: Erdem Bey ile mi görüşüyorum.

Erdem: Evet buyrun benim..

D.Y: Erdem Bey mi?

E: Evet!

D.Y: Müsait diilsiniz galiba, daha sonra arayalm! Çat!!

tam komedi bu Digiturk çalışanları!

• mediamarkt ın bu kampanyasında hediye cekini direk düşebiliyormuyuz bilgisi olan varmı. ona göre gidicem bende bu paketi alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

mediamarkt ın bu kampanyasında hediye cekini direk düşebiliyormuyuz bilgisi olan varmı. ona göre gidicem bende bu paketi alıcam.

geçen sene düşüyordu bakalım bu sene düşecek mi
  • bu paketi izmir media markttan gidip alabilir miyiz???
  • Bu sene hediye cekini dusmuyorlar. 755 TL odetiyorlar
  • Bugün gittim aldım zarfın ön ve arka resimleri aşağıda, detayları da yazıyor zaten üstünde, resmi büyütün.
    Ederi 400 TL.
    HD 3D nin altını beyaz kartla kapattıım serial var ondan

Mediamarket Digitürk Kampanyası

Mediamarket Digitürk Kampanyası

• Başlığı açtıktan sonra dün itibari ile 400 tl 1 yıllık aldım,artı bir masrafı yok yani ne aktivasyon nede kurulum ücreti ödenmiyor.Hd recevier,giriş paketi,2 adet keyif paketi vede şampiyonlar paketi vede plaf off dahil 12 aylık üyelik.bence gayet güzel bir kampanya öncelik geçen senede mediamarketten üyeliği bulunanlara veriliyor,izmirde toplam 40 zarf vede şifre varmış,28 satıldı kalanlar için acele edin bence.
  • iyide nasıl 400 tl beyler ?

750 yazıyor 350 hediye çeki diyor... Diğer arkadaş düşülmüyor dedi hediye çeki ?
  • süre bitiminde reciver seninmi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimpot79

süre bitiminde reciver seninmi oluyor

evet reciever kullanıcıda kalıyor.
  • hediye çeki falan yok hiç görmüyorsunuz bile ödeme ödeme yaparken siz onu, fiyat 400TL
    hd receiver kiralanıyor 1 sene sonra gelip alırlar, vestel-humax emin değilim muhtemelen 2 si de seçilebilir, bağlatırken belli olur o.
  • @Chickenchaser,

teşekkürler bilgi için.
  • Şimdi ben HD receiver + giriş paketi + 2 adet keyif paketi için ne öderim?
  • Saturnde hediye cekini dusmediler bende gittim Mediamarkt dan aldim. Hediye cekini aninda dustuler ve 400 TL 6 taksit (500 TL ve uzeri 10 taksit oluyor) aldim. Digiturk teknik servis yarin gelip kurulumunu yapacak. Vestel HD kutularini vereceklermis. Humaxi istedim ama vermiyorlar. Ayrica 40 TL aktivasyon ucreti istediler ama Digiturke kayit actirdim odemem diye daha geri donmediler. Bireysel burulum ve aktivasyon ucretsizdir yaziyor. Yani anlayacaginiz hicbir genel kural yok kimi yerler 755 TL istiyor kimisi aktivasyona 40 TL diyor klasik Digiturk mantigi iste tutani opuyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.