Şimdi Ara

Mediamarket Digitürk Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.459
Cevap
4
Favori
73.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende HD yayın izleyebileceğim bir tv yok, hd-reciever benim sd-tv'ye uyar mı yoksa sd-reciever mi istemek lazım ?
  • sıcak fırsatlar bölümünde de Saturn ile ilgili konu açıldı..orda da tartışılacak bu konu yoğun olarak :)

http://forum.donanimhaber.com/m_53027931/tm.htm

hatta bu konuyu da oraya yazalım ki insanlar sadece Saturn'den almasınlar, MediaMarkt'a da gitsinler :)))
  • Ankaraya daha gelmemiş. Telefon bıraktım arayacaklarmış gelince. Sanırım pazartesi satılmaya başlanacakmış.
  • benm sordugum mediamarkt da 400 tl ye direk verio cekle ugrastırmıo ama sole bıse dedı ordakı calısan. hd goruntu olmuycakmıs . hd ıcın extra 9 tl ıstıomus.
    digiturk 1 sene taahhut verene hd yayın vermıomuydu . ordakı calısan mı bılgısız yoksa 42 tl yemı gelıo hd mac ızlemek.

mediamarkt brosurunu gordum hd servis playoff fln hersey dahılmıs . gzl paket . babam yakınındaydı gıttım ayırttım yarın odeme yapıp kurdurucam.bence sızde kacırmadan alın aylık 33 tl bole bı fırma ıcın makul bı fıyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 24 Eylül 2011; 20:35:29 >
  • ben bugün merter mediamarkt'ta sordum,755 den 355 düşülmüyor dedi.755 ödeme yapıyorsunuz,digitürk'ten 355 hediye çeki alıyorsunuz dedi eleman.eminmisin diye elemana sordum inatla ewet dedi.alan arkadaşlar hangi medimarkt'tan aldılar söyleyebilirlermi acaba bizde alalım.
  • Ankaradaki mediamarktlarda sadece forumda buldum diğerlerine gelmemiş. ama elemanlar 355 tl düşmediler. Alanlar nerden aldı söyleyebilirler mi?
  • Demin gelip kurulum yaptılar ve 2 yıllık sözleşme imzaladım. MM' deki standa görünce o büyük kayıt yapabilen cihazları vereceklerini zannetim ama küçük siyah kutudan verdiler. Benim için mühim olan HD yayın alabilmesiydi bu kutu da HD olduğu için sorun çıkarmadım. Yayınlar 2 saat sonra aktive olacakmış. Şu an sadece TRT kanalları var. Cihazın verdiği görüntü kalitesini de beğendim.
    Digitürk Plus 2 yıllık taahhütüm bugün bittiği için takılan çanakla birlikte LNB bana kalıyor ama gelen servis ne çanak ne de LNB getirmemişti. Nedenini sordum bize verilen talimat böyleydi dedi. Acaba yeni çanak ile LNB isteme hakkım yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Demin gelip kurulum yaptılar ve 2 yıllık sözleşme imzaladım. MM' deki standa görünce o büyük kayıt yapabilen cihazları vereceklerini zannetim ama küçük siyah kutudan verdiler. Benim için mühim olan HD yayın alabilmesiydi bu kutu da HD olduğu için sorun çıkarmadım. Yayınlar 2 saat sonra aktive olacakmış. Şu an sadece TRT kanalları var. Cihazın verdiği görüntü kalitesini de beğendim.
    Digitürk Plus 2 yıllık taahhütüm bugün bittiği için takılan çanakla birlikte LNB bana kalıyor ama gelen servis ne çanak ne de LNB getirmemişti. Nedenini sordum bize verilen talimat böyleydi dedi. Acaba yeni çanak ile LNB isteme hakkım yok mu?

2 yillik sozlesmeyi nicin yaptin? Ekstra bir sey mi aldin cunku tahaatsuz 12 ay izleme hakkin var bu pakette. Verilen kutudan memnun musun ? Vestel mi humax mi getirdiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

quote:

Demin gelip kurulum yaptılar ve 2 yıllık sözleşme imzaladım. MM' deki standa görünce o büyük kayıt yapabilen cihazları vereceklerini zannetim ama küçük siyah kutudan verdiler. Benim için mühim olan HD yayın alabilmesiydi bu kutu da HD olduğu için sorun çıkarmadım. Yayınlar 2 saat sonra aktive olacakmış. Şu an sadece TRT kanalları var. Cihazın verdiği görüntü kalitesini de beğendim.

2 yillik sozlesmeyi nicin yaptin? Ekstra bir sey mi aldin cunku tahaatsuz 12 ay izleme hakkin var bu pakette. Verilen kutudan memnun musun ? Vestel mi humax mi getirdiler?

Benim aldığım pakette (Standart paket + 2 adet keyif paketi) cihaz hediyesi 2 yıllık sözleşmede mümkün. Verilen kutu Digitürk' ün eski HD' siz yayınları alan kutunun benzeri. Digital kartın bir kısmı dışarıda kalıyor.
    Daha kanallar açılmadı o yüzden memnuniyeti değerlendirmek sonraya kaldı.
    Bir de online işlemlerde ki aboneliğim geçerli olacak mı bilemiyorum. Çünkü orada eski Plus aboneliğim vardı. Şimdi ayn GSM numarası ile yeni abonelik başlattım.

•  Mediamarket Digitürk Kampanyası

Mediamarket Digitürk Kampanyası
  • quote:

Sayın tuvnera sizin aldığınız paketin maediamakt kampanyası ile ilgili yok anladığım kadarıyla. Digiturkten standart bir kampanya ile almışsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: emukl
    Sayın tuvnera sizin aldığınız paketin maediamakt kampanyası ile ilgili yok anladığım kadarıyla. Digiturkten standart bir kampanya ile almışsınız...

Evet sanırım tek ilgisi MediMarkt' den gidip istemem

Bu arada aldığım abonelik internette böyle görünüyor:

1 ay sonra da böyle mi olacak acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 25 Eylül 2011; 14:47:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

bugün başıma gelen olayı anlatayım..

Digiturk Yetkilisi: Erdem Bey ile mi görüşüyorum.

Erdem: Evet buyrun benim..

D.Y: Erdem Bey mi?

E: Evet!

D.Y: Müsait diilsiniz galiba, daha sonra arayalm! Çat!!

tam komedi bu Digiturk çalışanları!

artık ne kadar korktularsa hocam senden
  • Arkadaşlar uydu eutelsat veya turksat biz mi seçiyoruz yada 2 arasında bir fark varmı
  • Bu paket sadece eutelsatı kapsıyor. Türksatta hd ligtv yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *G.T.C.*

Ankaradaki mediamarktlarda sadece forumda buldum diğerlerine gelmemiş. ama elemanlar 355 tl düşmediler. Alanlar nerden aldı söyleyebilirler mi?

izmir balçaova dan aldım ben, 40 adet gelmiş o yüzden önce telfonla geçen sene alanları arayıp soruyorlar. ilk parti gelen zarflar az ama skt 31.12.2011 olduğu için yeni zarflar gelecek(miş) arkadaşlar rahat olun, bi-kaç maç kaçırırsınız arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

ben bugün merter mediamarkt'ta sordum,755 den 355 düşülmüyor dedi.755 ödeme yapıyorsunuz,digitürk'ten 355 hediye çeki alıyorsunuz dedi eleman.eminmisin diye elemana sordum inatla ewet dedi.alan arkadaşlar hangi medimarkt'tan aldılar söyleyebilirlermi acaba bizde alalım.

bu sorun geçen sene de MM kampanyasında (10 ay 450tl-150 hediye çeki) yaşanmıştı. bazı MM mağazaları kullandırmıyordu o alışverişte çeki, ama ısrarcı olursanız ödemezsiniz 355 tl yi veya geçen sene aynı şekilde aldık deyin. ben kasada uzattım zarfı ödedim 400 ü çıktım ne çek ne bişey...
  • son soru benim tv hd desteklemiyor sorun olurmu acaba skart girişi ile izleyecem
  • önce ki senelerde 2 ay dondurma hakkımız vardı..

bu mm paketten alınca dondurma hakkı veriliyor mu yine..

malum bu sene mayıs da lig bitecek eylül e kadar boş
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

bugün başıma gelen olayı anlatayım..

Digiturk Yetkilisi: Erdem Bey ile mi görüşüyorum.

Erdem: Evet buyrun benim..

D.Y: Erdem Bey mi?

E: Evet!

D.Y: Müsait diilsiniz galiba, daha sonra arayalm! Çat!!

tam komedi bu Digiturk çalışanları!

artık ne kadar korktularsa hocam senden

iptal için çektiğim faksı burada paylaşmıştım..ondan dolayı korktular heralde :)))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.