Şimdi Ara

Mediamarket Digitürk Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.459
Cevap
4
Favori
75.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene 350 tl 10 ay lig tv li paket almıştım ağustos ayında üyeliğim bitti vede iptal ettirip kapattım.bugün media marketten aradılar vede lig tv li 12 ay üyeliğin 390 tl olduğunu söylediler ayıralım mı dediler öncelik bir sene evel üye olanlara diyip daha ellerine gelmediğini fakat ayırabileceklerini söylediler sizce fiyat nasıl? Ayrıca medimarket in bu kampanyayı yapacağıda şimdiden duyurulur.

Orijinalden alıntı: mozeada

Arkadaşlar geçen sene 350 tl 10 ay lig tv li paket almıştım ağustos ayında üyeliğim bitti vede iptal ettirip kapattım.bugün media marketten aradılar vede lig tv li 12 ay üyeliğin 390 tl olduğunu söylediler ayıralım mı dediler öncelik bir sene evel üye olanlara diyip daha ellerine gelmediğini fakat ayırabileceklerini söylediler sizce fiyat nasıl? Ayrıca medimarket in bu kampanyayı yapacağıda şimdiden duyurulur.

çok iyi imiş. Ayrıntısı nasıl acaba.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Arkadaşlar geçen sene 350 tl 10 ay lig tv li paket almıştım ağustos ayında üyeliğim bitti vede iptal ettirip kapattım.bugün media marketten aradılar vede lig tv li 12 ay üyeliğin 390 tl olduğunu söylediler ayıralım mı dediler öncelik bir sene evel üye olanlara diyip daha ellerine gelmediğini fakat ayırabileceklerini söylediler sizce fiyat nasıl? Ayrıca medimarket in bu kampanyayı yapacağıda şimdiden duyurulur.

çok iyi imiş. Ayrıntısı nasıl acaba.
    hd yayın ve hd kutu veriolarsa iyi. yoksa asırı bır fark yok

Orijinalden alıntı: cemark

hd yayın ve hd kutu veriolarsa iyi. yoksa asırı bır fark yok

Alıntıları Göster
    Ayrıntıları mediamarkette yüz yüze görüşünce yazıcam arkadaşlar şuan bende de bilgi yok hd konusunuda sorucam,fark yok diyen arkadaş acaba hangi kampanya ile fark yok ben haberdar değilim o kampanyadan.

Ayrıntıları mediamarkette yüz yüze görüşünce yazıcam arkadaşlar şuan bende de bilgi yok hd konusunuda sorucam,fark yok diyen arkadaş acaba hangi kampanya ile fark yok ben haberdar değilim o kampanyadan.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hd kutuda fiyatın içindeymiş, peki hd hangi recevier modelini önerirsiniz,tek seçenek mi yoksa seçenekler varmı?

Arkadaşlar hd kutuda fiyatın içindeymiş, peki hd hangi recevier modelini önerirsiniz,tek seçenek mi yoksa seçenekler varmı?

Alıntıları Göster
    beni de dün gece aradılar aynı arkadaşın anlattığı şekilde, daha gelmemiş zarflar ama cuma-c.tesi gelecek dedi. telefonda alabildiğim bilgiler;
    giriş + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi 12 ay taahhütlü HD receiver kirası hediye, playoff dahil 399TL. geçen sene 10 aylık lig tv full 450tl idi 150 hediye çekini düşünce =300tl idi. aylığı 30TL+8TL de vestel hd ye verdim, bana 38TL ye gelmişti. bitince süresi kapattım tabi. şimdi bunun aylığı 399/12=33,25TL oluyor. geçen senekinden bi beş lira daha karlı ama full llig tv değil haftada 4 maç kaçırılacak.
    ben fiyatı 399TL olarak duydum telefona, 390 değil Digitürk MH kampanyayı bilmiyor ama şamp paketi taahhütlü 55TL, full lig tv 59TL, prem+brez+rus+beko basketbol istersen bi 8TL daha dedi dün akşam. MM hediye çeki olmadığı halde bu sene fiyatı gayet makul. bu sene az gelecekmiş zarf 40 ade3t kadar o yüzden geçen sene alanlara öncelik tanımışlar. niye 10 aylık veya daha kısa süreli ve full lig tv li paket yok dediğim zaman böyle bi anlaşmaya gitmişler digiyle, bize böyle geldi dedi, allık fiyatı düşük tutmak için sanırım
    ben zaten 3 büyüklerin maçlarını ancak seyredebiliyorum, eh 5 maç bana çok bile haftada, zaten playoff a kalacak takımlar da bunlar diye düşünürek ben bu olaya girerim dedim, bakalım gelse de alsak artık

• Bence çok iyi fiyat. Taahhütüm olmasa bundan alırdım.

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bence çok iyi fiyat. Taahhütüm olmasa bundan alırdım.
    gayet güzel kampanya yapmışlar

Orijinalden alıntı: S R T

gayet güzel kampanya yapmışlar

Alıntıları Göster
    bende almıştım geçen sene 10 aylık 300 liraya mediamarkt'ten.

bu kampanya da iyimiş.en büyük güzelliklerinden birisi parasını peşin hallediyorsun,digi ile hiçbir para alışverişin olmuyor ve en önemlisi taahhütün olmuyor.

sadece taahhüt için bile alınır

büyük ihtimal 9 maç açıktır.spormax falan kapalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

bende almıştım geçen sene 10 aylık 300 liraya mediamarkt'ten.

bu kampanya da iyimiş.en büyük güzelliklerinden birisi parasını peşin hallediyorsun,digi ile hiçbir para alışverişin olmuyor ve en önemlisi taahhütün olmuyor.

sadece taahhüt için bile alınır

büyük ihtimal 9 maç açıktır.spormax falan kapalıdır.

Alıntıları Göster
    +12ay
    + hd cihaz ücretsiz
    + 33TL aylık ederi
    - şampiyonlar paketi
    - prem lig brez ligi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: rion.

+12ay
    + hd cihaz ücretsiz
    + 33TL aylık ederi
    - şampiyonlar paketi
    - prem lig brez ligi yok

Alıntıları Göster
    bence çok güzel fiyat hd kutu olarak ben dt9102HD yi kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım birde humaks veriyolar fakat o nasıl bilmiyorum teklif edilen fiyat çok iyi

Orijinalden alıntı: poison06

bence çok güzel fiyat hd kutu olarak ben dt9102HD yi kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım birde humaks veriyolar fakat o nasıl bilmiyorum teklif edilen fiyat çok iyi

Alıntıları Göster
    aklıma birde şu geldi playyoff ayrı bir paket olarak verilecekmiş fakat taahhütlü lig üyelerine normal fiyattan devam edecek normal fiyatından 3 kat pahalı olacak yoksa playyofta dahilse bu kampanyaya bence kaçırmayın

Orijinalden alıntı: poison06

aklıma birde şu geldi playyoff ayrı bir paket olarak verilecekmiş fakat taahhütlü lig üyelerine normal fiyattan devam edecek normal fiyatından 3 kat pahalı olacak yoksa playyofta dahilse bu kampanyaya bence kaçırmayın

Alıntıları Göster
    bence fena değil....

Orijinalden alıntı: taytankasabası

bence fena değil....

Alıntıları Göster
    hd kutu olması ıyı ama hd yayınlar ıcın de extra bır ucret odıycekmıyız.2013 e kadar hd ucretsız dıe bı kampanya vardı ama bunda gecerlımı acaba.
    playoff dahıl degılse bu pakete bence fıyat hıc ıyı degıl.
    dıgıturk konularında bırı hd kutu ve yayını sadece 3 buyuklerın bırının maclarını gosterıcek sekılde 42 tl fıyat almıs .
    herseyı yazılı sekılde olarak medıamarkt dan ogrenmedıkce bu pakete uye olunulmaz yoksa extra cok masraf olur. digiturk bu sereff..lerın onde gıdenı bı fırma .

• quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

beni de dün gece aradılar aynı arkadaşın anlattığı şekilde, daha gelmemiş zarflar ama cuma-c.tesi gelecek dedi. telefonda alabildiğim bilgiler;
    giriş + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi 12 ay taahhütlü HD receiver kirası hediye, playoff dahil 399TL. geçen sene 10 aylık lig tv full 450tl idi 150 hediye çekini düşünce =300tl idi. aylığı 30TL+8TL de vestel hd ye verdim, bana 38TL ye gelmişti. bitince süresi kapattım tabi. şimdi bunun aylığı 399/12=33,25TL oluyor. geçen senekinden bi beş lira daha karlı ama full llig tv değil haftada 4 maç kaçırılacak.
    ben fiyatı 399TL olarak duydum telefona, 390 değil Digitürk MH kampanyayı bilmiyor ama şamp paketi taahhütlü 55TL, full lig tv 59TL, prem+brez+rus+beko basketbol istersen bi 8TL daha dedi dün akşam. MM hediye çeki olmadığı halde bu sene fiyatı gayet makul. bu sene az gelecekmiş zarf 40 ade3t kadar o yüzden geçen sene alanlara öncelik tanımışlar. niye 10 aylık veya daha kısa süreli ve full lig tv li paket yok dediğim zaman böyle bi anlaşmaya gitmişler digiyle, bize böyle geldi dedi, allık fiyatı düşük tutmak için sanırım
    ben zaten 3 büyüklerin maçlarını ancak seyredebiliyorum, eh 5 maç bana çok bile haftada, zaten playoff a kalacak takımlar da bunlar diye düşünürek ben bu olaya girerim dedim, bakalım gelse de alsak artık

aynı tarifeyi digitürk'ten yapsan,Giriş paketi 9.90+ 2 keyif 8.00 + şampiyonlar paketi 37.00=54.99x12 ay=660.00 (1 yıl HD hediye olduğu için otomatikman lig tv HD içinde,HD kutuda bedava,kurulum bedava,aktivasyon 20 TL)

mediamarkt kampanyasında HD kutuyu bdevaya veriyorda,hiç üyeliği olmayana çanak anteni'de veriyormu acaba ?mesela benim hiç daha önceden kurulumum yok ve apartmandada digitürk kullanan yok.haliyle birde çanağa ihtiyacım olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

aynı tarifeyi digitürk'ten yapsan,Giriş paketi 9.90+ 2 keyif 8.00 + şampiyonlar paketi 37.00=54.99x12 ay=660.00 (1 yıl HD hediye olduğu için otomatikman lig tv HD içinde,HD kutuda bedava,kurulum bedava,aktivasyon 20 TL)

mediamarkt kampanyasında HD kutuyu bdevaya veriyorda,hiç üyeliği olmayana çanak anteni'de veriyormu acaba ?mesela benim hiç daha önceden kurulumum yok ve apartmandada digitürk kullanan yok.haliyle birde çanağa ihtiyacım olucak.

Alıntıları Göster
    peki ben abone olmak istesem burada media market yok nasıl bundan alıp üye olabilirim birde hd kutu için tam detaylar belli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

peki ben abone olmak istesem burada media market yok nasıl bundan alıp üye olabilirim birde hd kutu için tam detaylar belli mi?

Alıntıları Göster
    Dihi Plus ve Aile paketi üyesiyim ve Benim taahhütüm bitti.
    Acaba aboneliği kapatıp bu pakete geçsem Lig TV' de şu an izleyebildiğim kanalları da izlemem mümkün mü?

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Acaba aboneliği kapatıp bu pakete geçsem Lig TV' de şu an izleyebildiğim kanalları da izlemem mümkün mü?

2 tane eğlence paketi dahil diye biliyorum. Buda yeterli olur.

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2 tane eğlence paketi dahil diye biliyorum. Buda yeterli olur.

Alıntıları Göster
    O halde yarın abonelik iptal faksını çekiyorum.

• Tüm mediamarktlarda bulabilir miyiz? HD Humax kutu veriyorlar mı? Digiturk'le konuştuğumda aylık 58 TL demişlerdi şimdi nerdeyse yarı fiyatına denk geliyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.