Şimdi Ara

Media Player Classic (K-Lite) Numpad kısayolları çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bahsettiğim kısayollar yakınlaştırma olan 9, sıfırlama 5, ctrl veya alt+numpadlerle yapılan çeşitli döndürme işlemleri gibi kısayollar.

    K-Lite mega codec pack'in klasik media playerini kullanıyorum ve format atmadan önce bir sorun yoktu. Şu an son sürümünü de kurdum ama hala çalışmıyor. Çeşitli driverlarla ilgili olacağını düşünüp ekran kartı, java, flash player, visual c+, net framework vs gibi programları da güncelledim. Ayarlardan tuşları değiştirdim, örneğin yakınlaştırma num9 yerine atıyorum 9 veya L yaptım. Ayrıca kısayol olarak değil de menüden "süzme & tarama" kısmından denedim vs. vs. olmadı.. Ek bir sorunu daha burada belirteyim; sağ - sol ok tuşları ile frame atlatıyoruz. Normalde mesela sağa basılı tutunca slowmotion gibi akıcı bir şekilde ilerlerken şimdi o da bozuldu. Görüntü aşırı atlayarak ilerliyor. Bu sorunlar sanki gene bir program veya driverlara dayanıyor gibime geliyor ama dediğim gibi bir çok şeyi güncellememe rağmen değişiklik olmadı.

    EDİT: Biraz daha araştırdım ve alttaki gibi bir ayar yapılması gerekiyor denmiş. Uyguladıktan sonra programı kapatıp açınca düzeldi. Tüm kısayollar ve bahsettiğim frame atlama olayı da aynı şekilde.. Aynı sorunu yaşayan olursa yararlanır. Kolay gelsin :)

    Media Player Classic (K-Lite) Numpad kısayolları çalışmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oommeerr89 -- 8 Haziran 2017; 15:19:11 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.