Şimdi Ara

Media Markt'ten Sipariş Verecekler Bir Daha Düşünün! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
10.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiziksel mağazası olup, bir şekilde destek veren firma sayısı bir elin parmağını geçmez. Seve seve seve buralardan alışveriş yapacağız zorunda kalınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    İade konusunda sıkıntı çıkartmamaları gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 8 Eylül 2018; 22:29:54 >
  • Hepsiburadan monitör aldım ve 2 hafta kullanıp Color Banding olduğunu fark edince beğenmedim diyip geri iade ettim. Hepsiburada ücretsiz kargo ile ürünü aldı ürün onlara gider gitmez iademi onaylamıp 3.000 tl kadar nakit parayı benım hesabıma aktardılar.

Nzxt Kraken X62 CPU Soğutumun Pompasında FAN Kontrol ünitesi arızalandı İnventusa bilgi verdim Ben ürünü Ücretsiz Kargo ile İnventus'a gönderdim

5 Eylül'de Kraken X62 Yurtiçi Kargo'ya Teslim Ettim.
    6 Eylül'de İnventus'a ürün ulaştı ve İnventus hemen yeni açılmamış Sıfır ürünü Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak gönderdi.
    7 Eylül'de Yurtiçi Kargo ile Yeni Kraken X62 ürünüm elime ulaştı.

Hizmet ve kalite bu şekilde olur.

Mediamarkt gibi yerlerden ürün almayın.Hepsiburada üzerinden Hepsiburada satıcısından veya İnventus gibi güvenilir yerlerden ürün alınız.

• internetten alınan ürünlerde sorun yok iade konusunda 14 günü geçirmezsen tıpış tıpış alıyolar ürünü sorun olmasa bile hoş yakında ona da düzenleme gelirse şaşırmam :)

fiziksel mağazası olan sattığı ürünün teknik özelliklerini benden iyi bilmeyen mağazalardan alışveriş yapmayı bırakalı 6-7 yıl olmuştur rahat. internetten al kafa da rahat kendim kaşındım monitör gibi sorunlu bir ürünü gidip mağazadan alarak kaç ay olmuş hala monitörler bende ve başka monitör kullanıyorum :)

keyifleri bilir 4. monitörü alacak durumum var ama bu markalar ve firmalar bir daha benden para alamayacak en iyi telefonu yapsa samsung en ucuza satsa vatan mediamarkt teknosa gider internetten bi başka marka tepe model alırım kafa rahat olur en azından. kullandığım tek samsung şey ssd onu da zamanında aldım diye bundan sonra o da yok. :)

çözüm basit. ALMAYIN. ve bunların yerine müşteri odaklı firmalar bu işten helal para yemek isteyenler gelsin. başka çözümü yok malesef. bu insanların hayat tarzı bu insanlıktan nasibini alamamışlar yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 8 Eylül 2018; 22:44:6 >

• Kardeş rahat ol oradan bedava mal verselar almam herhalde..

Yıllardır da almıyorum!
  • Adam 8 paragraf yazıyı 0 virgül ve 10 tane nokta işareti ile yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki Media Markt çok kötü bu arada, ayrıca bu adamlar şaka maka Türkiye'ye çok fazla yatırım yapıyor. Electro World, Bimeks gibi mağzaları almışlardı diye hatırlıyorum.

• Parayı alana kadar müşterisisiniz. Aldıktan sonra adamlar kıçına bile takmıyorlar. Yapmayın abi böyle yerlerden alışveriş. Amazon gelene kadar internetten n11’den falan yapın alışverişinizi ciddi söylüyorum mağaza yorumları ve puanından belli oluyor. Laptobuma kadar n11’den aldım hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rezalet..
    Almayın şu kazıkçılardan bir şey, batıp gitsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tt0m@n

www.sikayetvar.com sikayetlere cevap vermek isteyen firmalardan fahis bir uyelik ucreti istiyormus.
    Firmanin birine neden cevap vermiyorsunuz diye mail atinca cevap olarak bunu soyledi.

Ulan komedi gibi ülkeyiz yemin ederim ben de hep diyorum bu sikayetvar nereden para kazanıyor diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Tüketici başvurularında adliyeye gitmenize gerek yok zaten. Keşke bilmediğiniz konularda konuşmak için hiç zaman ayırmasaydınız.
    Tüketici mahkemesine gidip dava açarsanız sanık olarak davaya gitmeniz gerekiyor diye biliyorum.

• Hocam bizde sadece kupon değil ayni ürün satıştaysa değişim seçeneğide mevcut. Aradaki fark 10 bin tl bile olsa fark ödemeden ayni ürünü alabiliyorsunuz.

• emrekacan kullanıcısına yanıt
    Mahkemeye giderseniz evet. Ancak birçok alışveriş miktar itibariyle hakem heyetiyle çözülebildiği için gerek yok dedim.
  • Adamlar resmen kazikta master yapiyor.verecegim fiyatlar sizi şok edecek.kiyaslama urunleri hepsi orjinal garantili,yanlis anlasilmasin.

Dji mavic air combo

Mediamarkt 8999 tl-hepsi burada 6399 tl

Spark combo

Mediamarkt 5500 tl-hepsi burada 3849 tl-D&r 3590 tl

Dji tello

Mediamarkt 999 tl-hepsiburada 699 tl-N11 729 tl

Dji mavic pro combo

Mediamarkt 11999 tl-hepsiburada 9999 tl-fotografium8999 tl

Canon 80d 18-135 usm

Mediamarkt 8799 tl-hepsiburada 7499 tl

Nikon d5300 18-55 vr

Mediamarkt 4799 tl-hepsi burada 3099-vatan 3299 tl

Nikon d5300 18-55 non vr

Mediamarkt 5399 tl-hepsiburada 3099 tl-teknosa 4799 tl

Nikon d3400 18-55 vr

Mediamarkt 4199 tl-vatan 2899 tl-hepsiburada 3049tl

Marshall woburn hoparlor

Mediamarkt 3999 tl-D&R 2199 tl -N11 2189 tl

Gopro hero5

Mediamarkt 2799 tl-vatan 1999 tl.

Arkadaslar dahada yazayimmi bilemedim.

• Aynen öyle. Sizin işinizi angarya olarak görüyorlar ama hak ettiği ücreti vermez, bu doğrultuda katı kurallae koyarak eğitim vermezsen doğal olarak olacağı budur.

• Sadece tek bir şey soracağım... konu da bahsi geçen firma kendi ana vatanında bunu yapabilir mi,bir sorun bakalım?

Mesele bitmiştir, her millet hak ettiği şekilde yönetilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.