Şimdi Ara

Media Markt LG 50lb670v 2199 TL + 100TL world puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an için piyasaya göre iyi fiyat. 100tl de world puan veriyor 2099tl ye geliyor. 47 inç satılanlar daha pahalı. 50 inç model yalnızca media marktlarda var bildiğim kadarıyla.

gerçi geçtiğimiz zamanlarda gece kuşunda yine bu fiyata satılmıştı ve 200tl lik indirim kuponu ve 100 lira maxi puanla 1899tl ye kadar iniyordu fiyatı. ama dediğim şu an için bu fiyatta piyasaya göre iyi. ihtiyacı olan değerlendirebilir.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-50LB670V-50-inç-126-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV,103452,465025,1228369.html?langId=-14

• Geçmişi hatırlattın bana.Nerde o eski gece kuşları..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyatlara satıldığını söylemeseniz alıyodum ha :) Şimdi elim gitmiyor. Sene sonu güzellik yaparlar diye bekliyoruz ama nanayyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

O fiyatlara satıldığını söylemeseniz alıyodum ha :) Şimdi elim gitmiyor. Sene sonu güzellik yaparlar diye bekliyoruz ama nanayyy

aynen ya benimde elim gitmedi. burdan belki birinin işine yarar diye haber vereyim dedim kötümü ettim onu söylemekle bilmiyorum
  • Şöyle 3.000 TL altına 55LB870 olsa tam süper olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Şöyle 3.000 TL altına 55LB870 olsa tam süper olacak...

Hatalı fiyat girilmediği sürece çok zor hocam. O fiyatlara indiğinde de muhtemelen kapalı kutusunu bulabilmek mucize olur.
  • quote:

quote:

Hatalı fiyat girilmediği sürece çok zor hocam. O fiyatlara indiğinde de muhtemelen kapalı kutusunu bulabilmek mucize olur.

Size katılıyorum ama keşke birkaç ay önce 3200 TL'ye satıp 320 TL indirim çeki vermeselermiş. Şimdi nasıl daha önce 2.900 TL'ye satılan Tv'ye 3.300-3.400 TL civarı para verelim :)

LG almak istiyorum ama LB870'den aşağısına da güvenemiyorum. Bu sefer Samsung almamaya çalışacağım ama Samsung alacak olsaydım bile H7000 almam lazım, onun da fiyatı benzer ve sıfırını bulmak daha da zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 22 Aralık 2014; 1:45:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6000 TL'LİK MEDİA MARKT ÇEKİ
    2 yıl önce açıldı
    Iphone 4 899 TL Bimeks ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben dün aldım 2199 - 150 çek indirimi -150 worldpuan -45 avantajix + ücretsiz kargo = 1850 tlye geldi.
  • World kart olsaydı alırdım. 55" bizim salona büyük gelir gibi geliyor bana. 50" arıyordum. Ama kart kampanyaları yüzünden alamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Size katılıyorum ama keşke birkaç ay önce 3200 TL'ye satıp 320 TL indirim çeki vermeselermiş. Şimdi nasıl daha önce 2.900 TL'ye satılan Tv'ye 3.300-3.400 TL civarı para verelim :)

LG almak istiyorum ama LB870'den aşağısına da güvenemiyorum. Bu sefer Samsung almamaya çalışacağım ama Samsung alacak olsaydım bile H7000 almam lazım, onun da fiyatı benzer ve sıfırını bulmak daha da zor

O TV'nin hepsiburada.com'da 3.199 TL + 200 TL hediye çeki + 125 TL Axess puan şeklindeki satışına ait konu başlığını ben açmıştım forumda. Ben TV'yi 2.875 TL'ye mal ettim. O konu hiç ilgi görmedi desem yeridir. Birileri çıkıp fiyatın yüksek olduğunu yazmıştı. Bence 2014 yılında alınabilecek en iyi iki led TV'den biriydi. H8000 curved olduğu için bana fiyatı abartılı gelmişti o dönem. Diğer model hiç şüphesiz h7000'di ancak LG kampanyasının olduğu dönemde aralarındaki fiyat farkı neredeyse 1.000 TL'ye çıkmıştı.

• Bir de gece kuşu ile LB 730'u 2.250 TL'ye alanların olduğunu okudum forumda daha sonra. Bence efsane bir fiyat. TV almadığım bir dönemde denk gelseydim kaçırmazdım.

• Televizyondan anlayan bir arkadaşım LG nin 47" ve 55" panellerinin olduğunu, bu 50" lerin panellerinin bir çin firmasına ürettirildiğini söylemişti. Onun yalancısıyım ama bu modellerde panel LG olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Ben dün aldım 2199 - 150 çek indirimi -150 worldpuan -45 avantajix + ücretsiz kargo = 1850 tlye geldi.

Nereden aldınız Media Markt'tan mı? Eğer öyleyse 150 TL çek ve wp hakkında kısa bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

Ben dün aldım 2199 - 150 çek indirimi -150 worldpuan -45 avantajix + ücretsiz kargo = 1850 tlye geldi.

Nereden aldınız Media Markt'tan mı? Eğer öyleyse 150 TL çek ve wp hakkında kısa bilgi verebilir misiniz?

Evet mediamarkttan aldım. Bir arkadaşın 250 tlik çeki vardı 100 tlye aldım.150 tlsini indirim olarak kullandım.Mediamaktta world'a 100 tl puan veriyor ayrıca kişiye özelde 50 tl world 2000 tl harcadığım için veriyor.Kalanda avantajix üzerinden aldığım için 45 tl öyle veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.