Şimdi Ara

Media Markt İPHONE 3GS 899TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.536
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün broşürde gördüm Beşiktaş Fulyada İphone 3gs 899 TL , 500Gb Harici harddisk 99TL .
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/besiktas-flyer-1111,20201,page_1.html?navigationId=mystore

• 2011 yılındayız onca güzel telefon var ve iphone 3 gs 900 tl bi düşüneyim
  • 3gs halen güzel telefon.
  • 2.eline 800 lira isteyenlere ibret olsun
  • iyi fiyat.iki hafta önce 999 liraydı gördüğüm en ucuzu, ve yine mediamarkt'aydı.
  • İyi fiyat değil 3gs 16gb olsa tamam neysede hiç satılmayan ellerinde kalan 8gb ı veriyorlar.Oyunlarla fazla işi olmayan alabilir çünkü hafızası yetmez.
  • hayret kimse dememiş. açılın o zaman...

yakında iphone 5 çıkacak şimdi 3gs alınır mı yeaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braunschweig

İyi fiyat değil 3gs 16gb olsa tamam neysede hiç satılmayan ellerinde kalan 8gb ı veriyorlar.Oyunlarla fazla işi olmayan alabilir çünkü hafızası yetmez.

iphone'a battlefield 3 kuracaksın sanıyorum 8gb'ın yetmeyeceğini düşündüğüne göre.
  • Bizim millet ihtiyacı olmayan şeyin ucuzladığını görünce üstüne oturmak için bile para veresi geliyor , normal. Satarlar yani.
  • stiv cobsun son sözü:
    "yakinda iPhone X çıkacak iPhone X-1 alınır mı yaw"
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBiLiSiM

stiv cobsun son sözü:

abi imzana da yorumuna da bittim. güzel espri anlayışın var.
  • harbi onca güzel telefon varken banada 3gs hiç mantıklı gelmiyor.hele 8 gblığı.600-700 falan olsa gene iyi bir seçenek ama 900 çok bu telefon için
  • Almayacaklar için fiyat 399 tl de olsa çok pahalı Neden Çünkü bilmem ne versiyonu çıktı Araba konusunda da aynı böyleyiz Bir aracın yeni kasası çıkar 1 ay sonra forumlardaki sorular başlar "Acaba yeni kasa ne zaman çıkacak Bu kasa alınır mı?

Almayı düşünenler için ise 2. el fiyatına sıfır garantili ürün Ankaradaki tüm media marktları aradım 990 tl dediler Bu kampanyadan bahsettim Mağazaya özel kampanyaymış Alacak olanlar kaçırmasın

Sıcak fırsat başlığı altında konu ile ilgilenenler yorumlarını yapsa çok faydalı olacak Artık "bir telefona o kadar para verilir mi? Asgari ücret ne kadar bu telefon kaç asgari ücret ediyor? Bunu alanın aklına şaşarım, Bizim millet böyle işte" gibi gereksiz mesajlar yazılmasa çok iyi olacak
    Tamam kabul ediyorum ben salak aptal bir adamım, milletin 2 ay geçindiği paraya ben telefon alıyorum, Birileri açken ben telefona bir ton para veriyorum Duymak istedikleriniz bunlarsa yazdım

Lütfen başlık altındaki yorumlarda ürünün kullanım durumu, piyasa fiyatına göre sıcak fırsat olup olmadığı, kullananların olumlu olumsuz yorumları olsun Yeter artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 12 Kasım 2011; 13:13:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBiLiSiM

stiv cobsun son sözü:

hahaha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

İyi fiyat değil 3gs 16gb olsa tamam neysede hiç satılmayan ellerinde kalan 8gb ı veriyorlar.Oyunlarla fazla işi olmayan alabilir çünkü hafızası yetmez.

iphone'a battlefield 3 kuracaksın sanıyorum 8gb'ın yetmeyeceğini düşündüğüne göre.

http://itunes.apple.com/app/modern-combat-3-fallen-nation/id442522082?mt=8

Bence senin oyun boyutlarından haberin yok adam gibi 3-4 oyun kurarsın biraz müzik,biraz uygulama filan derken o 8gb yetmez sana iphone almışken en az 16gb alınmalı iphone 2g 8gb kullanmıştım 3-4 sene evvel bile 8gb yetmemişti bu zamanda yetmesi imkansız.

• bence iphone 5 cıkıncada 3gs hala satışta olacak.kim ne derse desin efsane telefon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

http://itunes.apple.com/app/modern-combat-3-fallen-nation/id442522082?mt=8

Bence senin oyun boyutlarından haberin yok adam gibi 3-4 oyun kurarsın biraz müzik,biraz uygulama filan derken o 8gb yetmez sana iphone almışken en az 16gb alınmalı iphone 2g 8gb kullanmıştım 3-4 sene evvel bile 8gb yetmemişti bu zamanda yetmesi imkansız.

Ben kullanıyorum ve yetiyor. 3.8 gb boş hala. 15 civarında da oyun yüklü, worms armegoddon dahil.

• Kalmamis yetisemedim bende 4 var esime alacaktim 😓
  • Yanlış hatırlamıyorsam limangoda garage sale de 799tl ye satılmıştı. 899 da olabilir. Elektronik ürünler genelde üst modeli çıktığı anda ciddi şekilde düşmeye başlar. Buradan okuduğum kadarı ile iphone bu katagoriye dahil değilmiş. Alanlara hayırlı olsun diyelim.
  • bir telefona o kadar para verilir mi? Asgari ücret ne kadar bu telefon kaç asgari ücret ediyor? Bunu alanın aklına şaşarım, Bizim millet böyle işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.