Şimdi Ara

Media Markt indirim (Panasonic TX-L42E3E)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Panasonic TX-L42E3E 1.199,00-TL

• Bugün aldım öyle hızlı aldım ki şimdi 100 hz miydi acaba diye kıllandım ama aldım artık.
  • maalesef 100 hz değil, 50 hz
  • lanet gelsin ne diye o kadar acele ettiysem (kadınlar). İnşallah bu işte de bi hayır vardır.
  • Otomatik açılma da yok sanırım. Hiç de avantajlı değilmiş.
  • Ben bilgisayar ekranı olarak kullanmak için aldım. Aldığım yerde Refresh Rate 100 Hz yazıyordu. Meğersem hem panel hem de işlemci destekli görüntü işleme rate 50 Hz imiş. Yalnız kullanıcı kılavuzuna baktım, bilgisayar görüntüsü için dikey tarama 60 Hz destekliyormuş HDMI üzerinden. Bir de oyun modu var, tüm post-process'leri devre dışı bırakıyor, input lag olmaması için iyi bir özellik.

100 Hz yayın yok zaten ve 100 ve üstü görüntülerde araya işlemci tarafından eklenen ekstra karelerin görüntüye kattığı akıcılık bana fazla yapay görünüyor. Bu sebeplerden geri vermemeye karar verdim. Yoksa 60 Hz olmasa ve oyun modu da olmasaydı geri verecektim.

Yalnız hem LED backlit hem de 42" panel için iyi fiyat, tek eksi yönü 50 Hz olması. Tabi ethernet girişi ve usb'den video izleme olaylarını dert etmeyenler için. :)

Ek olarak DVB-T, DVB-C tuner ve CI Interface (Conax modül) de bulunmakta. Söyleyeceklerim bu kadar umarım düşünenlere yararlı olur.

• Bu TV yi MM kampanyasından yengeme almıştım.
    Alırken benim için en dikkat çekici özelliği IPS panel olmasıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir IPS panelse artık geçen darty'de izledim, yandan bakışta renkler acayip soluyor ve hiç beğenmedim açıkçası. Alınacaksa GW30 serisi alınmalı en az panasonicten.
  • 2 ay önce saturn'den 1299'a almıştık..bence gayet güzel ve başarılı bir görüntü performansı var..

ve rica ediyorum yine 50-100 hz tartışması başlamasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Nasıl bir IPS panelse artık geçen darty'de izledim, yandan bakışta renkler acayip soluyor ve hiç beğenmedim açıkçası. Alınacaksa GW30 serisi alınmalı en az panasonicten.

yapma hocam tek dezavantajı bu ise yandan bakmayıversin alan kullanan insanlar da.demekki tam karşıdan bakacaklar için f/p denebilir gayette. çünkü

arada 400 tl oynuyor. az bi fark da degil hani.
  • 50 Hertz 100 Hertz tartışmasını açıyorum...
  • takip
  • Bende memnunum açıkçası görüntüsünden. Artık Hertz olayını da dert etmiyorum. HDMI bağlantılı bir cihazla otomatik açılsaydı benim için çok iyi olurdu. Neyse sağlık olsun.
  • Bu arada aldığım yer demişim yukarıda. Media Markt'tan aldım ben de. Yani satış yaparken bilgilendirme yanlış. Media Markt'ta bu televizyonu 100 Hz diye satıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.