Bildirim
Media Markt bildiğin esnaf olmuş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Muhtemelen kullanabilecekleri bir indirim kampanyasi felan vardir ya da satis yapmalari icin belli bir miktar indirim yapmalarina musamaha gosterilmis olabilir , patronlara bagli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer olay benimde başıma geldi telefonum bozuldu sigortası vardı hediye çeki verdiler istemedim para istedim ama vermediler mecbur çeki aldım sonra anket geldi mailime hepsine 0 bastım :D ertesi gün aradılar durumu belirttim istediğim telefonun orada olmadığını anlattım siz gelin başka telefona bir şeyler yaparız dedi asD:aSF: -
quote:
Orijinalden alıntı: anet01
Benzer olay benimde başıma geldi telefonum bozuldu sigortası vardı hediye çeki verdiler istemedim para istedim ama vermediler mecbur çeki aldım sonra anket geldi mailime hepsine 0 bastım :D ertesi gün aradılar durumu belirttim istediğim telefonun orada olmadığını anlattım siz gelin başka telefona bir şeyler yaparız dedi asD:aSF:
Demek ki oradaki elemanların belli bir yetkisi var indirim konusunda çünkü 300-400 TL indirimden bahsediyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei
quote:
Orijinalden alıntı: anet01
Benzer olay benimde başıma geldi telefonum bozuldu sigortası vardı hediye çeki verdiler istemedim para istedim ama vermediler mecbur çeki aldım sonra anket geldi mailime hepsine 0 bastım :D ertesi gün aradılar durumu belirttim istediğim telefonun orada olmadığını anlattım siz gelin başka telefona bir şeyler yaparız dedi asD:aSF:
Demek ki oradaki elemanların belli bir yetkisi var indirim konusunda çünkü 300-400 TL indirimden bahsediyorlar
Muhtemelen öyledir tabi de niye bu indirimi sadece sesi çıkanlara yapıyorlar tüm müşterilere yapmıyorlar sadece mediamarkt ta değil vatanda da aynı şeyi yaşamıştım adam gibi ucuz fiyat verseler keşke bazılarını kazıklayıp bazılarına indirim yapmak yerine.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X