Şimdi Ara

Media Markt bildiğin esnaf olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buzdolabı bakıyorduk 2800 yazıyordu adam dedi size bir şeyler yaparız sorduk 2500'e bırakırız size dedi diğer teknoloji marketlerde de var mı bu olay?

• Muhtemelen kullanabilecekleri bir indirim kampanyasi felan vardir ya da satis yapmalari icin belli bir miktar indirim yapmalarina musamaha gosterilmis olabilir , patronlara bagli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer olay benimde başıma geldi telefonum bozuldu sigortası vardı hediye çeki verdiler istemedim para istedim ama vermediler mecbur çeki aldım sonra anket geldi mailime hepsine 0 bastım :D ertesi gün aradılar durumu belirttim istediğim telefonun orada olmadığını anlattım siz gelin başka telefona bir şeyler yaparız dedi asD:aSF:
  • quote:

Orijinalden alıntı: anet01

Benzer olay benimde başıma geldi telefonum bozuldu sigortası vardı hediye çeki verdiler istemedim para istedim ama vermediler mecbur çeki aldım sonra anket geldi mailime hepsine 0 bastım :D ertesi gün aradılar durumu belirttim istediğim telefonun orada olmadığını anlattım siz gelin başka telefona bir şeyler yaparız dedi asD:aSF:

Demek ki oradaki elemanların belli bir yetkisi var indirim konusunda çünkü 300-400 TL indirimden bahsediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Orijinalden alıntı: anet01

Benzer olay benimde başıma geldi telefonum bozuldu sigortası vardı hediye çeki verdiler istemedim para istedim ama vermediler mecbur çeki aldım sonra anket geldi mailime hepsine 0 bastım :D ertesi gün aradılar durumu belirttim istediğim telefonun orada olmadığını anlattım siz gelin başka telefona bir şeyler yaparız dedi asD:aSF:

Demek ki oradaki elemanların belli bir yetkisi var indirim konusunda çünkü 300-400 TL indirimden bahsediyorlar

Muhtemelen öyledir tabi de niye bu indirimi sadece sesi çıkanlara yapıyorlar tüm müşterilere yapmıyorlar sadece mediamarkt ta değil vatanda da aynı şeyi yaşamıştım adam gibi ucuz fiyat verseler keşke bazılarını kazıklayıp bazılarına indirim yapmak yerine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.