Şimdi Ara

Media Markt Ankara Kentpark açılış 10 Aralık 06:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
0
Favori
111.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılışa özel hangi ürünlerde indirim var bilgisi olan var mı?

• Henüz ben de bulamadım indirimli ürünleri...
  • electroworld açılışından fayda yok bari medya market bişeyler yapsa
  • Media Markt, AVM'den bağımsız olarak tek başına nasıl açılıyor acaba?
    Kentpark sitesinde (www.kentpark.com.tr) açılışa ait bilgi göremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhuguler

Media Markt, AVM'den bağımsız olarak tek başına nasıl açılıyor acaba?
    Kentpark sitesinde (www.kentpark.com.tr) açılışa ait bilgi göremedim..

ben de onu merak ettim, avm daha 3 gün önce inşaat halindeydi, bitti de açılıyor mu?
  • 10 Aralığa açılması zor gibi gözüküyor arkadaşlar. 2 gün önce Cepa'daydım Kentparkı inceledim biraz bi hareketlilik yok içeride, hala inşaası devam ediyor gibi.
  • dün çayyoluna giderken baktım kentparta daha dükkanları bile kiraya verememişler kriz fena vurdu burayı, seneye bile zor açarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bugün bende baktım eskişehir yolundan bakarsanız evet inşaat devam ediyor, ve afiş ön tarafta duruyor.Ama arka taraf yani bauhaus tarafındaki inşaat bitmiş tahminime göre arka tarafa açılacak, yoksa moloz yığınları arasında mağaza açmayı herhalde düşünmemişlerdir.
  • inşallah fos çıkmaz ucuz bişeyler olurda alırız
  • NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM AMA 10 ARALIKTA AÇILACAKMIŞ...
    BROŞÜRLER SIRADA DAĞITILACAKMIŞ...
  • off sırada brosür mü olur ya su wii hakkında birileri bişi desinde gireyim sabahın köründe sıraya
  • media markt açılıştaki ucuzlukta çok iddialı umarım bu açılışta öyle olur. electro world un kataloguna baktım bırakın indirimi çoğu şey hepsiburada da falan bile aynı fiyata. birde belirteyim media mark ın anlaşmalı banka kartlarına dikkat edin gitmeden önce sitesinde liste halinde var vade farkı uygulanmayan kartları yanınıza alın eş dosttan inşallah bende 3 arkadaşla gelmeyi düşünüyoruz lcd tv almaya çalışcam hayırlısı bakalım :D
  • 10 aralıkda açar ama bayaği zorlanabilir
    inşaat halinde avm
  • Arkadaşlar bende samsung yada acer laptop almayı düşünüyorum, inş. indirime girer. Sırada broşür işi kesinmi arkadaşlar, söylentimi, birde bu anlaşmalı kartlar nelerdir, sitelerinde hiç birşey yok adamların.
  • 10 Aralıkta kesin açılıyor.Bilgi kaynağı: o gün Media Markt güvenliğinden sorumlu olacak bir arkadaş
  • kentparkda 2009 da açılması planlanıyordu, yetişmedi
    12 şubat 2010 görülmemiş açılış yapacaklarmış açılışa
    kendi mağazasınınıda açmaya gelecek olan Paris HILTON yapacakmış.
    hayırlı işler.
  • ya arkadaşlar fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı katalog falan her hangi bir kaynak verebilir misiniz ??telefon almayı düşünüyorumda
  • Bugün metroda gördüm açılış ilanını nete bi girdim hiç sağlam bilgi,broşür,indirim ilanı hiçbişey bulamadım
    Broşürlerin sırada dağitilması olayı çok saçma
    Kentpark tamamlanmadan Media Marktın açılışına gelince benzer bi durum ElectroWorldün ümitköy açılışında olmuştu alışverişmerkezinde daha yerlerde alçı vardı ve biçok mağaza daha kiraya verilmemiş boştaydı
    EWden bi indirim çıkmadı bari MediaMarkt bişeyler yapsa...
  • beyler kimsede broşür yok madem bari birisi iphoneda her hangi bir indirim var mı söylebilir mi??
  • Aynen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.