Şimdi Ara

MEDAL OF HONOR 2010 .::ANA KONU::. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
26.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...8...21
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş forumu bırakmış sanırım.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Aşırı COD fanları EA kopyacı dediler ve en iyi COD'ları yapan bütün ekibi EA'ya kaçırdılar MoH için biraz bilgi sızdırıldığı söylentileri de vardı EA'dalar zaten şu anda bu oyuna güvenim arttı bayağı..

Orijinalden alıntı: [DMC]

COD: MW cakmalari gelmeye basladi

Arkadaşım bu nasıl bir düz mantıktır ulan cod yokken moh vardı neden bahsediyorsun? Ayrıca cod fps oyunu diye hiç bir şirket fps yapamazmı !?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: ardaxoy

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

COD: MW cakmalari gelmeye basladi

Arkadaşım bu nasıl bir düz mantıktır ulan cod yokken moh vardı neden bahsediyorsun? Ayrıca cod fps oyunu diye hiç bir şirket fps yapamazmı !?

dmc görmesin kan çıkar vallahi

O değilde ilk yapılan cod oyunu EA in bünyesinden ayarılan, ve moh serisini yapan ekipten geldi. Moh olmadan Cod olmazdı zaten, en başta çakma olan oyun cod kim kimin çakması muhabbetine gireceksek eğer. Cod un Moh tan tek farkı mw ile modern savaşa geçmiş olmaları. Ama cod un tohumunun Moh tan geldiğini unutmamak lazım.

multisi olmamis single gelsin bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Haziran 2010; 17:21:20 >
  • Yahu bu daha geliştirme aşaması ki arkada DICE gibi Battlefield ile en sağlam Multi'yi sunmuş bir firma var çıkana kadar her şeyi baştan düzeltir Dice zaten Single'ı EA LA yapıyor ama EA La'nın hayal kırıklığı olma ihtimali daha fazla her türlü bu oyunun da Multi'si bir adım önde olacaktır EA LA çok iyi iş ve uzun bir senaryo ile gelmezse..

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Yahu bu daha geliştirme aşaması ki arkada DICE gibi Battlefield ile en sağlam Multi'yi sunmuş bir firma var çıkana kadar her şeyi baştan düzeltir Dice zaten Single'ı EA LA yapıyor ama EA La'nın hayal kırıklığı olma ihtimali daha fazla her türlü bu oyunun da Multi'si bir adım önde olacaktır EA LA çok iyi iş ve uzun bir senaryo ile gelmezse..

evet ama 9.3 filan alması lazım en az..rakipleri ezer geçer yoksa en başta REACH zaten bomba gibi Black Ops baya iyi olacak hikaye olarak filan bir de KZ3 de ps3 sahiplerini deli ediyor adeta bc 2 mw 2 de hala oynanıyor zor işi zor başarırlar umarım.

9.3 zor hocam yani önümüzdeki oyunlardan ancak Reach alır o civarda bir puan yani Killzone 3 bile ort. olarak 9.1-9.2'de falan kalır bana kalırsa yani üst düzey puanlar alması için iyi bir Multi'nin yanında FPS için bayağı uzun bir Senaryo ile gelmeli..

quote:

quote:

Yahu bu daha geliştirme aşaması ki arkada DICE gibi Battlefield ile en sağlam Multi'yi sunmuş bir firma var çıkana kadar her şeyi baştan düzeltir Dice zaten Single'ı EA LA yapıyor ama EA La'nın hayal kırıklığı olma ihtimali daha fazla her türlü bu oyunun da Multi'si bir adım önde olacaktır EA LA çok iyi iş ve uzun bir senaryo ile gelmezse..

evet ama 9.3 filan alması lazım en az..rakipleri ezer geçer yoksa en başta REACH zaten bomba gibi Black Ops baya iyi olacak hikaye olarak filan bir de KZ3 de ps3 sahiplerini deli ediyor adeta bc 2 mw 2 de hala oynanıyor zor işi zor başarırlar umarım.

9.3 zor hocam yani önümüzdeki oyunlardan ancak Reach alır o civarda bir puan yani Killzone 3 bile ort. olarak 9.1-9.2'de falan kalır bana kalırsa yani üst düzey puanlar alması için iyi bir Multi'nin yanında FPS için bayağı uzun bir Senaryo ile gelmeli..

İşler kızışıyor 2011 de şu ana kadar güzel 7 tane fps saydım ben.

Halo reach,Killzone 3,Crysis 2,Bulletstorm,RAGE,Brink,Moh(hatalarını düzeltirse iyi bi rakip olur),

Abi en başta brink i istiyorum ben sonrasında reach,kz 3 ve crysis 2 bunlara rakip olması imkansız.. ama call of duty ile kapışır bc2 ile kapışır

Bullestorm ve brink e girmiyorum bile o çok yenilikçi olacak bu ikisi hiç kapışamaz 2011 de bu iki oyunla diğerleri buraya yazıyorum özellikle Brink ki ben epic games fanıyımdır bulletstorm bile bir şey yapamaz brink e çok dehşet bir şey..ben böyle bir fps görmedim yani..satış olarak ne bilmiyorum ama grafik + kalite + multi = brink 1.adayım en iyi fps de gameplaylerini izleyip doyamıyorum..

Mrstark ekledim live'a seni.

Gerçekten dogru benim en merak ettigim oyunlardan biri brink daha ilk videosundan oyun merak ettiriyo kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 22 Haziran 2010; 4:30:16 >
  • Brink değişik bir oyun güzel olur ama nedense benim aklım hala Rage'de Carmack bu sefer sağlam dönüyor gibi grafik olarakta çok üst düzey olmasada çoğu oyundan iyi..Ama 1.değişmez bence Halo dedin mi özellikle Multi'de hepsini harcar..

Brink değişik bir oyun güzel olur ama nedense benim aklım hala Rage'de Carmack bu sefer sağlam dönüyor gibi grafik olarakta çok üst düzey olmasada çoğu oyundan iyi..Ama 1.değişmez bence Halo dedin mi özellikle Multi'de hepsini harcar..

Tabikide halo nun karşısında duramaz hiçbiri.

http://www.medalofhonortr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedictr -- 15 Ağustos 2010; 15:32:00 >

Medal of Honor / Linkin Park - "The Catalyst" Trailer (HD)

Medal of Honor Tier 1 Interview Series - Part One: The Wolfpack (HD)

Medal of Honor Tier 1 Interview Series - Part Two: The Missions (HD)

Medal of Honor Tier 1 Interview Series - Part Three: Hammer & Scalpel (HD)

Medal of Honor Tier 1 Interview Series - Part Four: Consulting (HD)

The MOH Experience Part 1: Fallen Angel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 31 Ağustos 2010; 20:19:29 >

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • oyun çıksın, fiyatı iyice düşsün o zaman ancak para veririm bu oyuna, yukarıda da bir mesaj vardı "multiplayerına 15 dk katlanamadım diye" kesinlikle katılıyorum... doğrudur betadır sorunları olurda hiç beğenmedim oyunu nedense...Halo Reach te beta yaptı ama tadı damağımızda kaldı full sürüm için...

beta vs çıkmadan umutluydum oyundan, kapak resmindeki o hacı bumbala tipli adamı görünce dedim akıllandı EA... MW serisindeki Soap, Cpt.Price ayda Ghost gibi öne çıkan karakter yapıp turnayı gözünden vuracak... son gelişmelerden sonra hiçbirşey vuramayacağını anladım...

bu tip oyunlarda her ne kadar Multiplayer daha fazla önem teşkil etsede ben MW2 yi sadece single için çıktığı gibi almıştım, umarım EA beni yanıltır ve değerli bir oyun daha kazandırır bu piyasaya...öyle LP'a şarkı yaptırmakla olmaz bu işler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 31 Ağustos 2010; 20:55:25 >

TIKLA

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • 
Sayfa: önceki 1234567...8...21
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.