Şimdi Ara

'Medal Of Honor' %100 Türkçe Yama Çıktı (1.1 Güncelleme) (Oyunceviri.com Yapımı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
22.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Uçak bizi bekliyor.

ç çıkıyor.

Ş,ş,İ,ı,Ğ,ğ karakterleri çıkmıyor şimdilik
  • bence onlar olmasada olur siz ona vakit harcamayın daha cabuk bir şekilde çıkarsa yama daha iyi olur diye düşünüyorum zaten oynayacaklar türkçe karakterleri değilde hızlı çıkmasını daha çok istiyorlar olmadı bir yol bulursanız sonradan v2 de yaparsınız türkçe karakterleri ama bence gerek de yok ha ş olmuş ha s benim için fark etmez. hepinize kolay gelsin arkadaşlar merakla bekliyorum

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Elinize sağlık bekliyoruz

Orijinalden alıntı: venomtrk

Ben ve Yücelen arkadaşım Nato askeri olduğumuz için askeri terimlere yabancı değiliz bu da çeviriye olumlu etki edecektir

nato askeri?

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

yinemiii sizin yüzünüzden yeni çıkan oyunları 1 ay geç oynuyorum şaka bi yana mükemmelsiniz...

aynen böyle oluyor. çıktığı gün indirdim. birkaç bölüm oynadım beklemeye geçtim. oyunun grafiklerini ve senaryosunu beğendim. sniper tüfeği ile 1km ötedeki adamın kafaya isabet ettirince bir acayip oldum. çok gerçekçiydi.

ellerinize, yüreğinize sağlık. türkçe karakterlerin gözüktüğü kadarı yeterli bence de. önemli olan yamanın çabuk bitmesi diye düşünüyorum. sağolun.

• güzel haber:)

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Ben ve Yücelen arkadaşım Nato askeri olduğumuz için askeri terimlere yabancı değiliz bu da çeviriye olumlu etki edecektir

nato askeri?

Evet.Belçikada "Askeri Polis" olarak askerlik hizmetimizi yapıyoruz Okan arkadaşımla beraber.

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Son durum nedir bugün itibari ile ?

1-2 güne kadar sürecin yüzdesi ile ilgili bir güncelleme yapacağız.

Orijinalden alıntı: Nike

5 Kasım da Football Manager 2011 çıkıyor onun içinde bir yama yapabilir misiniz çok fazla ingilizce isteyen bir oyun olacak 2011 sürümü..

Bu yama çalışması içinde kolay gelsin bekliyoruz Türkçe oyun oynamaya alıştırdınız bizi...

Football Manager 2011'i çevirirseniz çok güzel olur gerçekten.Sağ olun emekleriniz için.

• baktım herkes oynayıp bitiriyor , ben de oturdum 4 saatte bitirdiim ama aklımda yamayı beklemek vardı seytana uydum neyse yama cıktıgı zaman vaktim olursa tekrar oynar bitiririm ne de olsa hemen bitiyor
  • oyunda bi mafia kadar falan diyalog olduğunu da zennetmiyorum ama neden geçikti yama bu kadar? oyun güncellğini kaybettikten sonra çıkması heyecanının kaybolmasına sebep oluyor. varsın çşğ çıkmasın ama yama lütfen çıksın artık. dayanamayıp oynayacağım yoksa...

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)
  • Beklediğinizi biliyorum. Çeviri devam ediyor arkadaşlar. Site gelişimi için çevirmen alımı konularına da bakıyoruz. Bundan sonraki oyun çevirilerinin daha hızlı yapılması için yeni çevirmen sistemi üzerinde de çalışıyoruz. Sonraki oyunlarda daha fazla ve kaliteli çevirmen ekibiyle daha hızlı bir şekilde çeviri yapılmasını sağlayacağız. Desteğiniz için teşekkür ederiz...
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • Çok kısa sürede %50 ye gelmişsiniz bile gerçekten bravo bütün çevirmenleri gönülden kutluyorum...

neyse sağlık olsun. herkese uğraşları için çok teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.