|
|

|
|
|
Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240 l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz) l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7 l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim... |
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
|
|
|