Şimdi Ara

'Medal Of Honor' %100 Türkçe Yama Çıktı (1.1 Güncelleme) (Oyunceviri.com Yapımı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
22.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balerefone

bence uzun sürmüş. hikaye kısmı çok az hemen biter deniliyordu. bende umutlanıp 1 2 haftaya biter diye bekliyordum ama daha %50 olmuş.

neyse sağlık olsun. herkese uğraşları için çok teşekkürler.

Evet katılıyorum uzun oldu, açıkçası askeri görevlerimiz dolayısıyla çeviri biraz yavaşladı bundan dolayı özür dileriz. Çevirmen sistemini tam olarak oturtabilirsek yeni çıkacak oyunların çeviri süreleri yarı yarıya kısalacak. Önümüzde kaliteli oyunlar var ve çevrilmeyi bekliyor. Bakalım hayırlısı artık, film ve dizi çevirileri gibi bir sistem oturtmaya çalışıyoruz eh bu da biraz zaman alacaktır değil mi ?

• Haklisiniz ben birsey demiyorum zaten . İsinizi gucunuzu birakip veya bos zamanlarinizi bu cevirilere ayirarak ugrastiginizi biliyorum . Sonucta ceviri isi kolay degil allah kolaylik versin .
  • hocam sabırsızlıkla bekliyorum, oyunu silmedim sırf yama gelecek diye
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • en kısa zamanda bitmesi dileği ile.
  • kolay gelsin , vallahi işleri cok zor gecen bloodrayne 2 yi türkce yapsam mı diye bi düşündüm , tam da gaza geldim basladım , 3 - 5 cumle cevirdim deneyim dedim oluo mu diye , ( Hex editor kullandım ) dil dosyası bozulmus diye uyarı aldım , meger biraz arastırmadan sonra içindeki karakter sayısına uygun cevirmem lazımmıs , bütün zevkim gitti oyunuda sildim , yamayı da bıraktım

• konuyu yeni gördüm yarısına gelmişimdir oyunun, bu güzel haberi görünce oynamayı bıraktım baştan oynarım nolcakki

Amacımız sizlere özellikle yeni çıkacak oyunlar için daha kısa zamanda daha kaliteli çevirilerle yamalar sunabilmek.

Orijinalden alıntı: venomtrk

Bundan sonra çıkacak yeni oyunlar için daha faydalı bir çeviri sistemi kuruyoruz. oyunceviri.com sitesi bünyesine kaliteli çevirmenler alınmaya başlandı.

Amacımız sizlere özellikle yeni çıkacak oyunlar için daha kısa zamanda daha kaliteli çevirilerle yamalar sunabilmek.

hadi hayırlısı

cok sağolun bu guzel emeginiz icin
  • Son Durum Nedir Arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Son Durum Nedir Arkadaşlar?

%60

Bu ay içerisinde çıkacak arkadaşlar. Bayramdan önce çıkarmak için uğraşıyoruz.
    l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240
    l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Son Durum Nedir Arkadaşlar?

%60

Bu ay içerisinde çıkacak arkadaşlar. Bayramdan önce çıkarmak için uğraşıyoruz.

inşallah bayramdan önce çıkarda bayramda oynarım, oyunu yarım bıraktım en baştan türkçe oynamak için

Yama oranı %80 'e geldiğinde konuşmaların hepsi çevrilmiş olduğunu anlayabilirsiniz. Geri kalan kısımlar Multiplayer, Menü ve Görevler olacaktır.

Bu yama için istediğim gibi zaman bulamamıştım ama bu gece kendi bölümlerimi bitireceğim.

Yama oranı %80 'e geldiğinde konuşmaların hepsi çevrilmiş olduğunu anlayabilirsiniz. Geri kalan kısımlar Multiplayer, Menü ve Görevler olacaktır.

kolay gelsin üstad
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • az kalmış,umarım bayramdan önce çıkmış olur.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.