Şimdi Ara

'Medal Of Honor' %100 Türkçe Yama Çıktı (1.1 Güncelleme) (Oyunceviri.com Yapımı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
22.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohhaaa süfer haber yanlız önce mafiaII nin güncel yaması çıksın lütfen, jimmy's vendetta dahil çok rica ediyorum. şöyle güncel oyunları yamalıyorsunuz ya helal olsun.
  • Ben ve Yücelen arkadaşım Nato askeri olduğumuz için askeri terimlere yabancı değiliz bu da çeviriye olumlu etki edecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 13 Ekim 2010; 0:20:08 >
  • Kolay gelsin
  • 15-20 kb ile indiriyorum. Ben indirene kadar siz TR yamayı çıkarırsınız zaten.
    Kolay gelsin.
  • bu ne hız tebrikler ellerinize saglık şimdiden tesekkur
  • kolay gelsin güzel olmuş inşallah daha kısa zamanda biter bende baktım dil dosyalarına. kolay editleniyor not defteriyle açılıp kayıt edilebiliyor buda süreyi kısalır sanırım iyi çalışmalar..
  • Tebrikler...
  • elinize saglık
  • Elinize sağlık bekliyoruz
  • Fragmanı 6 ay önce izlemiştim. Felaket birşey. Yama çıksın oynayacağım. Ing. çok gelişmiş değil :)
  • kolay gelsin

benim oyun rusça çıktı ingilzce dil dosyalarını birisi gönderirse çok makbule geçer...teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

15-20 kb ile indiriyorum. Ben indirene kadar siz TR yamayı çıkarırsınız zaten.
    Kolay gelsin.

off ben de torrentten cekmeye basladım bugün aynı şekilde 15-20kb ile inio , 1 haftaya anca iner ,

• yinemiii sizin yüzünüzden yeni çıkan oyunları 1 ay geç oynuyorum şaka bi yana mükemmelsiniz...
  • 4 saatlik bir oynama süresi var zaten single olarak. bence yapmasanızda olur zaten öyle derin bir konu ve kurgusu yok ama yine de başarılar dilerim.
  • bende bugun torrente koydum 800kb ile iniyor mukkemmel bir hızla indiriyorum 2 saat sonra inmiş olur sizde yamayı kısa sürede çıkarırsınız inşallah zaten oyun kısa diyorlar tahminen 2 haftaya çıkar belki de daha hızlı hepinize kolay gelsin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Ben ve Yücelen arkadaşım Nato askeri olduğumuz için askeri terimlere yabancı değiliz bu da çeviriye olumlu etki edecektir

Harika. Süpersiniz. Umarım argo ve küfürler direk çevirilir. "fuck you" cümlesi "lanet olsun" şeklinde olmasında. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 14 Ekim 2010; 22:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

5 Kasım da Football Manager 2011 çıkıyor onun içinde bir yama yapabilir misiniz çok fazla ingilizce isteyen bir oyun olacak 2011 sürümü..

Bu yama çalışması içinde kolay gelsin bekliyoruz Türkçe oyun oynamaya alıştırdınız bizi...

Katılıyorum. FM için de bir yama yapılsa çok güzel olurdu. Kolay gelsin.

• Türkçe karakter desteğini tam sağlamak için araştırmalar yapıyorum ama şimdilik tam bir sonuç almış değilim. Ş,ş,İ,ı,Ğ,ğ karakterleri gösterilemiyor. Çeviriye devam ediyoruz ama eğer sonuç alamazsak yama bu karakterler olmadan çıkacak gibi duruyor. Yakın zamanda daha fazla resim paylaşacağız...

'Medal Of Honor'  %100 Türkçe Yama Çıktı (1.1 Güncelleme) (Oyunceviri.com Yapımı)

• quote:

Türkçe karakter desteğini tam sağlamak için araştırmalar yapıyorum ama şimdilik tam bir sonuç almış değilim. Ş,ş,İ,ı,Ğ,ğ karakterleri gösterilemiyor.
     'Medal Of Honor'  %100 Türkçe Yama Çıktı (1.1 Güncelleme) (Oyunceviri.com Yapımı)

Uçak bizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 14 Ekim 2010; 22:29:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Türkçe karakter desteğini tam sağlamak için araştırmalar yapıyorum ama şimdilik tam bir sonuç almış değilim. Ş,ş,İ,ı,Ğ,ğ karakterleri gösterilemiyor.

Uçak bizi bekliyor.

Ç, ç, Ö, ö, Ü, ü

Bu karakterlerde sorun yok arkadaşlar. Sorunumuz diğer karakterlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ekim 2010; 22:36:52 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.