Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
178.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarayıcıdan film izlemek en eziyetli yöntem. Garaveli, mkvod, türkvod, stremio gibi şeyler varken tarayıcıdan film izlenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zogg Z kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi kumandanın ses özelliği kullanılmıyor.

Romları yükledikten sonra playstore yüklü geliyordu.

Ben uygulama indirip kullanabildim. Ek bir işlem yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun bende urunu aldigim saticiyle gorustum guncel fw var mi diye bana 20181109 olanin linkini gonderdi. Bunu kurunca sesli komut calisyor mu deneyen oldu mu birde en guncel bu var dedi sanirsam daha pie tam olarak cikmadi mi acaba.

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

• Andorid 9 sürümünü yükledim kumanda arada tepkisiz kalmaya basladi. Aygıt bölümünden tüm aygıtları kaydırdı kumandadan ok ve ses kısma Tuşunu basılı tuttum kumandayı gördü tekrar. Bu sefer de cihazı kumandayla kapattığımda tekrar açamıyorum. Kızılotesi çalışmıyor. Fişi sok tak yaptığımda cihaz kendi çalışıyor

• dpoyraz D kullanıcısına yanıt
    Dpoyraz hocam nasıl kuracağız, bende güncellemek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

• nsr47 N kullanıcısına yanıt
    Puffin i kullandım ama o da aynı şeyi yapıyor ve tv nin kumandasının sesli komutu çalışıyorken şimdi de o da çalışmıyor.
  • miki kullanıcısına yanıt
    Evet denedim o da aynı şeyi yapıyor filmin birkaç dakikasından sonra filmi sona atıyor
  • ottomâns O kullanıcısına yanıt
    Ben chrome u kurdum ama sıkıntı veriyor ne yapmam gerek?
  • Burayi takip edin,yeni rom gelecek

sıkıntı derken ?? ben sorunsuz kullanıyorum

Uptodown.com
    Chrome (Android)
    https://chrome.tr.uptodown.com/android

silip burdan tekrar yükle

arkadaşlarında dediği gibi film izlemek için iyi bir yöntem seçmemişsin...kodiye eklenti yüklemeyi öğrenirsen ki çok basittir (youtube da en yeni tarihli ve anlatımlı bir çok türkçe-ing video var) bu dertten kurtulursun...illa browser üzerinden izleyeceğim diyorsan firefox u kur.

Uptodown.com
    Firefox (Android)
    https://firefox.tr.uptodown.com/android

• m.kemALL kullanıcısına yanıt
    ne kadar düşünüyorsunuz?? birde hangi şehir ?? kendim için değilde iş yerinde bir arkadaş için soruyorum
  • Emrahcndn E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende daha henuz kurmadim ama kurulumu anlatmis turkce cevirisi soyle. Kumanda sesli komutlu bunu kurunca sesli komut calisirmi calismaz mi bilmedigim icin henuz kurmadim.

Sevgili arkadaşım, lütfen bunu dene

1. U disk veya TF kartı FAT32 formatında olmalıdır.

2. Yükseltme paketinin sıkıştırılması gerekmez. Doğrudan U disk veya TF kart kök dizininin altına yerleştirilir. Bir klasör oluşturmayın.

3. APPS-UPDATE uygulamasına gidin, yerel güncellemeyi seçin ve ardından yükseltilecek yükseltme dosyasını seçin

• Cmylmzz C kullanıcısına yanıt
    ben cihazi bilgisayar gibi kullaniyorum. chrome yukledim. internette geziniyorum. pubg, emulatorler vs yukledim oyun oynuyorum. office programlari destegi biraz kotu ama idare eder. google play store da bir suru uygulama var. lisansdi vs ugrasmiyorum. en dandik bilgisayar kac para bu kac para. 19' bir ekranim var. yetiyor. film izleme olanaklarini soylemiyorum bile.

Dün gittim firefox u kurdum ama öncesinde cihazı sıfırladım.Şuanlık düzgün çalışıyor.Teşekkürler ama kumandanın ses komutu hala çalışmıyor.Ayrıca dün kodiyi de kurdum sonra baktım ki tv center ile aynı şey yani yüklüymüş ama ordan nasıl film izleyeceğimi bilmiyorum.
    Dün deneyemedim cihazı sıfırladım.Firefox yükledim şimdilik sorun gözükmüyor.Sadece kumandanın sesli komutu çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsr47

Dün gittim firefox u kurdum ama öncesinde cihazı sıfırladım.Şuanlık düzgün çalışıyor.Teşekkürler ama kumandanın ses komutu hala çalışmıyor.Ayrıca dün kodiyi de kurdum sonra baktım ki tv center ile aynı şey yani yüklüymüş ama ordan nasıl film izleyeceğimi bilmiyorum.
    bende de air mouse var ama tarayıcılarda aır mouse ustune tutarak aşağı yukarı kaydıramıyorum.. ılle asagı yukarı ok tusları ıle ınıyor veya cıkıyor
  • Slm arkadaşlar kablosuz klavye sorununu çözebilen oldu mu?Bildiğiniz gibi kablosuz klavye kullanırken ç ye basıyorsunuz . yapıyor.Entere basıyorsunuz başka bir harf yapıyor.
  • frux kullanıcısına yanıt
    Slm, bende de Logitech Mk240 Mini Beyaz Kablosuz mouse ve klavye var ama klavyenin tuşları farklı fonksiyonlarda çalışıyor.Örneğin ş ye basıyorsunuz virgül yazıyor ı ya basıyorsunuz I yazıyor entera basıyorsunuz başka bişey bunu çözebilir miyiz?
  • Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ip tv kullanıyomusun ben digitürk tivibu iptal ettirip direk buna geçecem de kanal izlerken güzel ve kaliteli görüntü verir mi 4K film ve video oynayabiliyor mu

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.