Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
178.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

Aynı sorun, killApps uygulamasını kurduktan sonra oluşmustu. Uygulamayı silince düzeldi.
    Hocam Clean Master uygulaması yüklüyken sorunu giderme şansımız yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudaeriyenaspirin - Dedigin gibi yaptim duzeldi ama hdmi kablosunu pahali birsey alsak duzelir mi acaba?

seberhan - ben airmouse alirdim. h1 airmouse kullaniyorum memnunum. ucuz olarak cok satilan su urun var.

miki - ben gamepad logitech f710 kullaniyorum. tek sorun dovus oyunlarinda ozel hareketleri yapamiyorum. okudugum kadariyla ona ozel yapim kol almak gerekecek.

• Agronur17 kullanıcısına yanıt
    Hdmi kablosunu en az 2.0a almak gerekiyor. O da yurtiçinde paugge marka var, alide ise ugreen ve vention.
    2.0a olmasına dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Clean Master benzeri uygulamaları test etmek lazım, çift tıklama ile menü açma sorunu olmayan bir uygulama bulunabilir belki..
    Benim de km9 da ufak bir sorunum var; bein connect ve blutv de bazı içerikleri drm hatası nedeni ile açmıyor.
    level security L1 olduğu için mi yapıyor? Film ve yabancı dizileri açmıyor. Tv eski model ve hdmi drm desteği olmadığı için mi bu sorun var?
    Eski h96 max+ da ise tüm içerikleri oynatıyor. Onun security level: L3 Bu yüzden de h96 max+'ı elden çıkartamıyorum. İki kutu da televizyona bağlı duruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamemo

Clean Master benzeri uygulamaları test etmek lazım, çift tıklama ile menü açma sorunu olmayan bir uygulama bulunabilir belki..
    Benim de km9 da ufak bir sorunum var; bein connect ve blutv de bazı içerikleri drm hatası nedeni ile açmıyor.
    level security L1 olduğu için mi yapıyor? Film ve yabancı dizileri açmıyor. Tv eski model ve hdmi drm desteği olmadığı için mi bu sorun var?
    Eski h96 max+ da ise tüm içerikleri oynatıyor. Onun security level: L3 Bu yüzden de h96 max+'ı elden çıkartamıyorum. İki kutu da televizyona bağlı duruyor.

Alıntıları Göster
    Önceki sayfalarda paylaşılan and. 9.0 yazılım yüklenince L3 oluyor. Yükleyip bir deneyin isterseniz.

• frux kullanıcısına yanıt
    selam,
    yazdığınız kanalları,filmleri, dizileri kodi içinde denedinizmi?
  • Yeni sürümü kurdunuz mu ? nasıl ilk izlenimleriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

selam,

Bein connect ve blutv'yi, Kodi içinden uygulamalarımdan mı açayım? Fark eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Önceki sayfalarda paylaşılan and. 9.0 yazılım yüklenince L3 oluyor. Yükleyip bir deneyin isterseniz.

Yazılım yükleme işlerini pek bilmiyorum. Eskiden egreat media player'a kürdan yöntemi ile bir çok rom test ettim, ama android de çift taraflı usb kablo bulmak lazım..
    Tv'nin hdmi girişi drm L1 destekli olsaydı açardı sanırım..?
    Bein connect ve blutv uygulaması kullananlar var mı? Sizler tüm içerikleri seyredebiliyor musunuz?

• quote:

quote:

Yazılım yükleme işlerini pek bilmiyorum. Eskiden egreat media player'a kürdan yöntemi ile bir çok rom test ettim, ama android de çift taraflı usb kablo bulmak lazım..
    Bein connect ve blutv uygulaması kullananlar var mı? Sizler tüm içerikleri seyredebiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Kablo yapmak kolay. 2 tane kabloyu feda etmek gerekiyor. Ortasından kesip USB uçlarını aynı renkler birbirine gelecek şekilde ekliyorsunuz.
    Hey gidi Egreat. Bende az rom yüklemedim kürdan yöntemiyle. Kürdan modası geçmedi bu yeni nesil cihazlarda da başrolde kürdan var.

• frux kullanıcısına yanıt
    Custom rom yazanlara göre android 9 romunda L1 sertifikasını işletecek sürücüler yok. o yüzden L3 gözüküyor.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bende bein connect ve tvplus var aynı hatayı alıyorum android 9 denemek istedim bunun için kablo aldım çift taraflı fakat ne yaptıysam tvbox İ bilgisayarda tools uygulamasına gösteremedim kabloyu takıp çıkarsamda sürekli bağlanmıyor

• crasy C kullanıcısına yanıt
    Kürdan basılı hade USB 2 portlarına takıyorsunuz kabloyu. Takınca PC tepki veriyormu?
    Öncesinde Burning tool açık ve ISO formatındaki yazılım eklenmiş olacak.
  • Arkadaşlar Çin'den Bluetooth kulaklık sipariş vermiştim de aklıma takıldı kulaklığı cihaza mı yoksa TV ye mi bağlamak gerek?? TV nin Bluetooth özelliği yokta ...hiç deneyen oldu mu ???

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Aynı o şekil yapıyorum hiç tepki vermiyor kablomu bozuk bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crasy

Aynı o şekil yapıyorum hiç tepki vermiyor kablomu bozuk bilmiyorum
    Kablo sprunlu olabilir. Kabloyu takınca sesli tepki ve yazılım yüklenmedi vs. uyarı vermişti bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miki

selam,

Bein connect ve blutv'yi, Kodi içinden uygulamalarımdan mı açayım? Fark eder mi?

Alıntıları Göster
    filmleri,dizileri ve bein kanallarını kodiden test etmiştim ,ancak uygulama bazında hiç bakmadım ,yani ekstra apk uygulama yüklemeyip direkt kodi de yüklü repo'lardan bakmıştım..Hiç olmadı, belki bu şekilde izleyebilirsiniz.

• quote:

Kablo sprunlu olabilir. Kabloyu takınca sesli tepki ve yazılım yüklenmedi vs. uyarı vermişti bende.

Alıntıları Göster
    km8-p için elektronikçiden çift taraflı usb kablo alıp Vonker Z6 rom atmayı denediğimde görmemişti, kablo elektriği iletiyor ancak data iletmiyordu..Pc ye amlogic usb driver da yükledim yine görmedi..
    Cihazlar usb kablo seçiyor..Bazı kablolar ne hikmetse data iletmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomâns

Arkadaşlar Çin'den Bluetooth kulaklık sipariş vermiştim de aklıma takıldı kulaklığı cihaza mı yoksa TV ye mi bağlamak gerek?? TV nin Bluetooth özelliği yokta ...hiç deneyen oldu mu ???
    Ben bluetooth kulaklığı km9 a tanıtamadım..Mümkünse aparatlı (dongle) cihazlar ile km9'a bağlamakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.