Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
178.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba herkese usb burning tool kullanırken hep download uboot da kalıyor yani yazılmaya başlıyor firmware %3 te kalıyor açılmıyor cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    standardi yok bu işin sonuçta iso garantili ürün degil bu 2 tarafi erkek usb kablonun kalitesi bile etkiliyor..birisi 4 kez rom atmaya calisir olmaz birisi ilk denemede yapar..km9 usb otg leri biraz sorunlu sanirim

Orijinalden alıntı: flegga34

Merhaba herkese usb burning tool kullanırken hep download uboot da kalıyor yani yazılmaya başlıyor firmware %3 te kalıyor açılmıyor cihaz
    How to install using USB Burning Tool 2.1.7

- File> Import Image> Select the .img file

- SELECT "erase bootloader"

- Press and hold the Reset button with a tool in AV port.

- Plug to power.

- Connect the USB cable to 2.0 port and release the reset button.

- Look your device are detected.

- Press Start to flash.

- Press Stop.

- Disconnect your device

• quote:

Orijinalden alıntı: x3m

standardi yok bu işin sonuçta iso garantili ürün degil bu 2 tarafi erkek usb kablonun kalitesi bile etkiliyor..birisi 4 kez rom atmaya calisir olmaz birisi ilk denemede yapar..km9 usb otg leri biraz sorunlu sanirim
    - SELECT "erase bootloader" secili olacak ?

Orijinalden alıntı: ender

- Plug to power.

- Press Start to flash.

- Press Stop.

- Disconnect your device

hocam herkes ingilizce bilmiyor olabilir hem de ben farkli sekilde yapiyorum onu anlatayim.
    1. programi acip img uzantili dosyayi file > import image de acilan pencerede seciyorum.
    2. bir sure img dosyasini kontrol ettikten sonra start tusu aktif oluyor ve start tusuna basiyorum. simdiye kadar hic erase bootloder daki tik isaretini kaldirmadim. kaldirilabilir bir etkisinin olmayacagi soylendi.
    3. bir kurdan ile av portundan kurdan sokup oradaki reset tusuna basili tutarken bilgisayarimin usb 2.0 portuna bagli ara kabloyu cihazin 2.0 (mavi olmayan) portuna takiyorum. bir iki usb takma cikarma sesi geliyor ve romu atmaya basliyor. ekranda ilk yukleme hareketini gorunce kurdani birakiyorum. bu zamana kadar hic sorun cikmadi ama bu android 9 romunu daha kurmadim. bende usb 3 harici diskte kullandigim usb 3.0 kalin bir ara kablo var. hic sorun olmadi.
    4.yaklasik 6-7 dk da romu atiyor. %100 u gorunce once stopu tikliyorum sonra kabloyu cekiyorum.

yukaridaki sistem bana cok karisik geldi. usb yi cihaza takinca zaten elektrik geliyor. gucu karsilamiyorsa bence kabloyu takip ondan sonra prizi takmak daha mantikli. ben labtopdan yapiyorum tum islerimi hepside pile ve elektrige takili seklinde ve guc performans a ayarli sekildeyken yapiyorum. oteki turlu guc kesintileri bazen olabiliyor o da guncellemeyi kesiyor.

Kusura bakmayin. km9 da daha turkce klavye tanitamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• flegga34 kullanıcısına yanıt

Orijinalden alıntı: Agronur17

quote:

Orijinalden alıntı: ender

- Plug to power.

- Press Start to flash.

- Press Stop.

- Disconnect your device

hocam herkes ingilizce bilmiyor olabilir hem de ben farkli sekilde yapiyorum onu anlatayim.
    1. programi acip img uzantili dosyayi file > import image de acilan pencerede seciyorum.
    2. bir sure img dosyasini kontrol ettikten sonra start tusu aktif oluyor ve start tusuna basiyorum. simdiye kadar hic erase bootloder daki tik isaretini kaldirmadim. kaldirilabilir bir etkisinin olmayacagi soylendi.
    3. bir kurdan ile av portundan kurdan sokup oradaki reset tusuna basili tutarken bilgisayarimin usb 2.0 portuna bagli ara kabloyu cihazin 2.0 (mavi olmayan) portuna takiyorum. bir iki usb takma cikarma sesi geliyor ve romu atmaya basliyor. ekranda ilk yukleme hareketini gorunce kurdani birakiyorum. bu zamana kadar hic sorun cikmadi ama bu android 9 romunu daha kurmadim. bende usb 3 harici diskte kullandigim usb 3.0 kalin bir ara kablo var. hic sorun olmadi.
    4.yaklasik 6-7 dk da romu atiyor. %100 u gorunce once stopu tikliyorum sonra kabloyu cekiyorum.

yukaridaki sistem bana cok karisik geldi. usb yi cihaza takinca zaten elektrik geliyor. gucu karsilamiyorsa bence kabloyu takip ondan sonra prizi takmak daha mantikli. ben labtopdan yapiyorum tum islerimi hepside pile ve elektrige takili seklinde ve guc performans a ayarli sekildeyken yapiyorum. oteki turlu guc kesintileri bazen olabiliyor o da guncellemeyi kesiyor.

Kusura bakmayin. km9 da daha turkce klavye tanitamadim.

Alıntıları Göster
    selam,
    yukarda yazılanlar sizin yaptıklarınızla aynı zaten, tek fark adapotoru takın demeleri , ona gerek yok...

- Press Start to flash.

- Press Stop.

- Disconnect your device

• Android 9 da ATV rom mu yoksa normal rom mu ??

Yüklememizi önerirmisiniz ne yapalım ?

Birde içinde root var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Android 9 da ATV rom mu yoksa normal rom mu ??

Yüklememizi önerirmisiniz ne yapalım ?

Birde içinde root var mı ?
    Aslında ATV ye benziyor, AMA Tam Atv değil, Tam Tablet Moduda değil , ama Android Marke vs orjınal olarak geliyor, diğeri gibi aradağınızı bulamadıgını şekilde değil yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Peki root var mı ?
    o konuya hiç bakmadım, root ne için gerekli ? Bu arada çekinmeyin deneyin Romları zor bişiy değil, beğenmezsen eskisine gecersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Ocak 2019; 16:11:34 >
  • [16:09:21 131][HUB3-2][Err]--Device path is null or device connect status is error
    [16:09:21 193][HUB3-2][Err]--[0x00301001]Erase bootloader/Switch status/Enum device/Enum error
    daha önce birçok cihaz flashladım fakat bunu beceremedim yukardaki hatayı veriyor

• earth. E kullanıcısına yanıt
    Tv plus 2.2.0 sürümü play store de mevcut. Ben kullanıyorum.ATV uyumlu sürüm. Yalnız beni deli eden bir durum var. Cihazda root gözükmemesine rağmen tv plus da yabancı kanalları ng wild gibi mesela izlemek istediğimde "cihazınız root edilmiştir" diye bir uyarı çıkıyor izletmiyor.

Şu videoda
    Valo Peteryoutube
    Unroot Android box
    https://www.youtube.com/watch?v=EZjvP2duDFU&list=
    gördüğüm şeyi yapmaya çalıştım fakat beceremedim. Supersu yu açınca direkt cihazda root bulunamadı deyip "how to root" diye bir linke yönlendiriyor. Ayarlar kısmına geçemiyorum.

• stacx kullanıcısına yanıt
    bu sorun bütün km9'larda var mı? o kanalları açmıyorsa hiç bulaşmayayım.
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.