Bildirim
Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (89. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
%3 download uboot ta kalıyor ilerlemiyor. -
-
Arkadaşlar sürekli %2 de %3 te kalıyorsu sonunda yüklemeyi başardım
Yukarıda arkadaşın verdiği 2.1.7 sürümünü kurun 2.1.6 ile olmuyor.
İlk olarak file bölümünden dosyayı seçtim. Starta basmadım. Sonra kurdanla resete basılı tuttum sonra usb kablosunu taktım. Daha sonra start tusuna bastım program cihazı gördü yüklemeye başladı. %3 e kadar elim resete basılı bekledim sonra çektim elimi. Ve yükleme başarılı. Kumanda da ki mikrafon çalışmıyor ama.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rom sade, stabil, hızlı.
Kumandanın ses fonksiyonu çalışmıyor bu romda.
Normal kumandalı cihazlar için yapılmış.
Yakında bunun ATV versiyonuda çıkarsa çok daha güzel olur. -
Wifi problemi çözülmüşmü android 9 ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten yonergede 2.1.7 olacak demiştimquote:
Orijinalden alıntı: SaWYeR53
Arkadaşlar sürekli %2 de %3 te kalıyorsu sonunda yüklemeyi başardım
Yukarıda arkadaşın verdiği 2.1.7 sürümünü kurun 2.1.6 ile olmuyor.
İlk olarak file bölümünden dosyayı seçtim. Starta basmadım. Sonra kurdanla resete basılı tuttum sonra usb kablosunu taktım. Daha sonra start tusuna bastım program cihazı gördü yüklemeye başladı. %3 e kadar elim resete basılı bekledim sonra çektim elimi. Ve yükleme başarılı. Kumanda da ki mikrafon çalışmıyor ama.
Evet, bir çoğumuz için asil soru bu...quote:
Orijinalden alıntı: ermac20
Wifi problemi çözülmüşmü android 9 ile
Çözülmüş mü?
Diğer konuya yazdım. Buraya da yazayım dedim. Bilgilendirme için.
Nihayet tam iki ay sonra X96 ulaştı. Daha önce yazmıştım gümrüğe takıldığını. Gerekli belgeleri istediler yolladım. Bugün postacı iş yerine getirdi. Ben düşünüyorum kafadan 30-40 lira gitti. Bir de baktım toplam ücret 5 LİRA 20 KURUŞ :))). Cihazı gümrüğe takılan arkadaşlara tavsiye. Ben belgelere alışveriş sitesinin görüntüsünü değil de kredi kartı extresini yolladım. En azından cihazın ne işe yaradığını bilemezler. Yani en azından trt bandrolünden kurtarırsınız. Ben bu şekilde yaptım ve 5.20 lira ile kurtardım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
benim cihaz oldukça stabil.
HAL launcher yükledim sorunsuz ve kullanışlı.
ethernet kablo ile bağlanıyorum.
air maouse vardı zaten netflix için kullanıyorum ve 540p de benim için yeterli.
bu güncellemeyi yapmaya gerek var mı sizce? -
Böyle durumları afişe etmeyin. Elemanın iyi tarafına gelmiş vergi çıkarmamış. Herkes bu kadar şanslı olmuyor.
Hayırlı olsun güzel cihaz. 4/64 lüğünü test etmiştim. 905x2 işlemcili cihazlar arasında ilk 3 te olur. -
Burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bırakın afişe olsun. Şanslı olan 5-10 lirayla kurtarır. Bu arada kutuyu açıp bakmışlar. Ama adam gibi açmamışlar. Resmen yırtıp açmışlar kutuyu. Adamın nazikçe açmaya vakti yoktu galiba. Ben 4-32 lik olanı aldım. 32 GB hafıza benim için fazlasıyla yeterli.
Cihaz geldiği ilk haliyle kullandığımda wifi üzerinden yaptığım hız testlerinde 5 bazen 6 mb hız görmekteydim.
20181205 numaralı romda da hem son paylaşılan android 9 romundada wifi testlerimde 21,22 hızını görmekteyim.
İnternetim 24 mb Modemim 2.4 ghz mevcut 5 ghz desteklememekte.
Bana göre wifi sorunu bahsettiğim romlar ile çözülmüş diyebiliriz.. -
Siz bu cihazları ne için alıyonuz sürekli romdu şuydu buydu biton şey indirmenin manası nedir bu cihazlarda ne işlemler yapılıyor ben şahsen ip tv izlemek için alacam bende sizin gibi biton şey yükleyecemmi bişey kuruyonuz ediyonuz da hiç anlamadım inş ben alınca böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmam
tamamdır sorun çözüldü hocam dediğinizi yapınca. 9 sürümü daha hızlı ve sade bu arada arkadaşlar ben sevdim eskiye dönmeyi düşünmüyorum şimdilikquote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
Arkadaşlar kuramayanlar için bilgi vereyim ; Windows 7 ve üzeri kullanıyorsanız windows sürücü imza zorlamasını kapatmanız gerekmektedir. -
Benim alma amacın netflixi HD izlemekti ama o da olmuyor. O yüzden Netflixi HD açan cihazlarla takas etmeye karar verdim bulursam takas yapıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: xLUNATICx
Cihaz geldiği ilk haliyle kullandığımda wifi üzerinden yaptığım hız testlerinde 5 bazen 6 mb hız görmekteydim.
20181205 numaralı romda da hem son paylaşılan android 9 romundada wifi testlerimde 21,22 hızını görmekteyim.
İnternetim 24 mb Modemim 2.4 ghz mevcut 5 ghz desteklememekte.
Bana göre wifi sorunu bahsettiğim romlar ile çözülmüş diyebiliriz..
Bu iki romla da sesli kumandanın sesli komut özelliği iptal oluyor değil mi?
Bi de Play store kurulup orj sürümde kurulamayan uygulama ve oyunlar kurulabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zogg -- 15 Ocak 2019; 11:01:22 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende mecool km9 aldım kullanıyorum Netflix ve youtube de sorun yok. Ama şimdiden soracak arkadaşlara TV im 4k uyumlu olmadığı için Netflix i 4k izleyemiyorum.Benim sorunum şöyle Androide google ve opera indirdim ordan film izlemek için ama filmi açınca birkaç dakikadan sonra filmi sona atıyor yani bitiriyor.Ve açtığım hangi site olursa olsun filmin etrafındaki herşey yanıp yanıp sönüyor.Lütfen yrdım edin.Teşekkürler. -
puffin Tv browser denedinizmi? -
Bende de sesli k. var ,çalıştırmıyor , o yüzden yüklemiyorum..
google play de bulunan ve bulunmayan uygulamalar için ; apkpure,apkmirror,yalp store
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X