Şimdi Ara

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
81
Favori
178.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torrent indirme işini mecburen eski egreat R6II ile yapıyorum, bağlı hdd'ye indiriyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9.0 lı km9 satışları başlamış.

Mecool Km9 Kullanıcıları Konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.0 kuran arkadaşların yorumu önemli, bu arada şu anda hangi firmware iyi
  • Standby durumunda bir süre sonra benim cihaz kilitlenip kalıyor. Standbya alınca önündeki ışık kırmızı oluyor, bir süre sonra bakıyorum sabit mavi ışığa dönüyor. Açmak istediğimde fişi çıkarıp tekrar takıyorum. Var mı başına gelen?

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    aynı bende de

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Standby durumunda bir süre sonra benim cihaz kilitlenip kalıyor. Standbya alınca önündeki ışık kırmızı oluyor, bir süre sonra bakıyorum sabit mavi ışığa dönüyor. Açmak istediğimde fişi çıkarıp tekrar takıyorum. Var mı başına gelen?

Ben de böyle bir sorun yok. Power düğmesine basınca cihaz tamamen kapanıyor ve tekrar power'a basınca, cihaz boot ederek açılıyor.
    Advanced setting > Power key definition > "shutdown" olarak seçtim.
    Ayrıca HDMI CEC > "kapalı" olarak ayarladım.

• frux kullanıcısına yanıt
    O zaten öyle yukarıdaki arkadaş farklı bir durumdan bahsediyor. Ekran koruyucu ayarı kısmında stand by ayarı var. Cihazı kullanmadığında bir süre sonra önce ekran koruyucu geliyor sonra stand bya geçiyor. Böyle olduğunda tekrar açabilmek için fişini çıkarıp takmak gerekiyor.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Anladım.

Power key definition ayarından "stand by" yerine "shut down" ı seçince, koruma ekranındsn sonra cihaz tamamen kapanıyor ve böyle bir sorun kalmıyor.

Cihaz sürekli internete bağlı olduğu için tamamen kapatmak bence daha güvenli..

Stand by da kalınca bazen kendi kendine uygulama açabiliyor.

• frux kullanıcısına yanıt
    Sanırım, malesef yine anlayamamışsın. Powerkey kısmında zaten shut down seçili. Onla alakası yok.

• Teşekkürler. Shut downa aldım bende. Bunda yine o şansımız var. Diğer tvde mi box s var, o kendi kendine tvyi açıyor :) Mi boxu uyandıran nedir çok uğraşamadım, şimdilik tvyi kapatırken uyduya geçirip kapatıyorum.

• Tv de kullabdığım km9 cihazımı satıyorum.ilgilenen mesaj atabilir.

• Tv de kullabdığım km9 cihazımı satıyorum.ilgilenen mesaj atabilir.

• Android 9 km9 u bulamadim,sesli kumandalimi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Sanırım, malesef yine anlayamamışsın. Powerkey kısmında zaten shut down seçili. Onla alakası yok.
    Asıl anlamayan sensin sanırım. Shut down a seçince sorun çözülmüş. Stand by da o sorun oluyor zaten.

• bu cihazda turkcell tv plus kullanan var mı? sp fiber kullanıyorum şu uydu recieverdan kurtulmak istiyorum ama tv plus için de 2. bir cihazla uğraşmak istemiyorum. km9'u kendilerinin verdiği cihazın yerine kullanabilir miyim aynı işlevi görür mü?
  • Cıhaza kurulu gelen google play uygulamasında hiç bir uygulama uyumlu değil ya hani apk olarak google play ı kurmayı deneyen oldumu hiç. Cıhazda ki uygulama hiç bir işe yaramıyor da

• Cetusplay nasıl kullanılıyor tv de oynat dediğimde video ve foto bulunamadı diyor telefon da.

Tamam çözdüm uygulama izinlerini açmak gerekiyormuş telden. Video kalitesine göre kasmalar oluyor buda Wifi ile alakalı 5 GHz olmadığı için. Güzel program işe yarıyor.

Telefon ekranını doğrudan aktaranilirmiyiz onun için program önerisi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 13 Ocak 2019; 4:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atisaca

Cıhaza kurulu gelen google play uygulamasında hiç bir uygulama uyumlu değil ya hani apk olarak google play ı kurmayı deneyen oldumu hiç. Cıhazda ki uygulama hiç bir işe yaramıyor da
    Yalp store uygulaması ile telefonunuzda play store yüklü olmazsa bile playstore dan uygulamalar indirebilirsiniz ve mevcut uygulamalarınızı guncelleyebilirsiniz.

Uptodown.com
    Yalp Store (Android)
    https://yalp-store.tr.uptodown.com/android

Ayrıca, ekran yansıtmak için AirPin deneyin.

Ben cihaza kurdum, iPad'den tam ekran yansıtıyor fakat çözünürlük biraz düşük.

• km9 a kurulabılıyorsa buda güzel bir rom gibi gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

km9 a kurulabılıyorsa buda güzel bir rom gibi gorunuyor

https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x2/firmware-roms-tools-do/757435-s905x2-devices-poison-rom-beelink-gt1-mini-v1-0-android-8-1-0
    İlk mesajda yazmışlar hocam hata veriyor diye .

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.