Şimdi Ara

MEB İN YAYINLADIĞI TEKRAR TESTLERİ GİBİ Mİ OLUCAK 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MEB İN YAYINLADIĞI TEKRAR TESTLERİ GİBİ Mİ OLUCAK 2020

• Abi böyle olsa bile konuyu bilen adam yapar. Soruları bu şekilde düzenlemeleri bir şeyi değştirmeyecek bilen adam, konuyu iyice özümsemiş adam gene yapacak. Benim arkadaş vardı TYT matematikten 3 tane soru bankası bitirdi çocuk tyt denemelerinde 35 net altına düşmüyor matematikte. Hani o ne kadar soru çözsende TYT matematik sıkıntılıdır diyen bir kitle varya onlara söylüyorum bunu. Mesele bol pratikte ve farklı tarz bol bol soru çözmekte. Yani şu şekillere bakıp kendimizi germenin bir anlamı yok ! Her şeyden mana çıkartıp mesele etmeyin. Doğru düzgün çalışan adam zaten kendisine güvenir bunları da kafaya takmaz. Bu tür şeyleri elbette tartışalım ama paranoyak olmanın alemi yok. Bilen yapar aga bu kadar. İki üç tane şekil ekleyince hemen galeyana gelmeyin.
    Bunları hepimizin iyiliği için söylüyorum. Biraz sert çıkmış olabilirim beni yanlış anlamayın lütfen. Herkese hayırlı çalışmalar, kolay gelsin.
  • bence geçen yıla göre büyük bi değişme olmaz ama tamamen mebin soruları gibi gelirse de neden böyle geldi deme şansımız yok. acil orijinal falan çözüyorsan bunlara yakın tarzda sorular var soru bankalarında.
  • bence olmayacak. aynen geçen seneki gibi olacak. mebin soruları güzel ama fazla abartmaya gerek yok. metinleri uzatmışlar işte. sorular standart
  • sanmiyorum. 2018 ve 2019a cok benzer gelecek aciklamalar o yonde cunku.olursa seneye olur degismeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belki seneye gelecek yeni sistemin sinyalleri olabilir.Ama bu sene boyle bir seyin olmasina ihtimal vermiyorum

• Abi böyle olsa bile konuyu bilen adam yapar. Soruları bu şekilde düzenlemeleri bir şeyi değştirmeyecek bilen adam, konuyu iyice özümsemiş adam gene yapacak. Benim arkadaş vardı TYT matematikten 3 tane soru bankası bitirdi çocuk tyt denemelerinde 35 net altına düşmüyor matematikte. Hani o ne kadar soru çözsende TYT matematik sıkıntılıdır diyen bir kitle varya onlara söylüyorum bunu. Mesele bol pratikte ve farklı tarz bol bol soru çözmekte. Yani şu şekillere bakıp kendimizi germenin bir anlamı yok ! Her şeyden mana çıkartıp mesele etmeyin. Doğru düzgün çalışan adam zaten kendisine güvenir bunları da kafaya takmaz. Bu tür şeyleri elbette tartışalım ama paranoyak olmanın alemi yok. Bilen yapar aga bu kadar. İki üç tane şekil ekleyince hemen galeyana gelmeyin.
    Bunları hepimizin iyiliği için söylüyorum. Biraz sert çıkmış olabilirim beni yanlış anlamayın lütfen. Herkese hayırlı çalışmalar, kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 3 şekil görünce heyecanlanmayın. hepsi düz soruların değiştirilmiş halleri.

• bence öyle gelmesine imkan yok o soruları meb hazırlamış sınavı ösym hazırlıyor
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Biyoloji sorularına baktın mı sıfır bilgi sorusu var tamamı zeki olanın çok az bilerek yapabileceği sorular yani eğer böyle gelirse hiç çalışan ayrımı yapılabileceğini düşünmüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.