Şimdi Ara

@me.com mail adresimin şifresi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
9.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple ID şu şekilde: AdimSoyadim@gmail.com

Ancak iCloud yapılandırırken şunu tercih ettim.

@me.com mail adresim şu şekilde: Adim.Soyadim@me.com

Yani araya nokta koymayı tercih ettim. Ancak outlook yapılandırırken me kullanıcı adım ve Apple ID şifrem ile giriş yapıyorum, kabul etmiyor. O halde @me şifrem nedir? İşin kötüsü web arayüzüne PC den Apple ID kullanıcı adım ve şifremle login oluyorum @me account um geliyor. Ancak Outlook yapılandıramadım. Şifremi unuttum gibi bir seçeenkte yok :)

Teşekkürler şimdiden..

• benim apple id ve @me mail adreslerimin şifreleri aynı.. bi sıkıntı çekmedim
  • @me adresi oluştururken şifre oluşturdunuzmuki? ben hatırlamıyorum.. o halde neden apple id şifremle farklı ki?
  • iCloud'a kayit olurken yada olmaya bile gerek yok apple kendi veriyor id'yi. Benimde adsoyad@gmail.com idi mail adresim iCloud ileri duzey kisminda apple otomatik olarak adsoyad@me.com diye adres vermis bana hicbirsey secmedim yada yeni kayit yaratmadim biyle geldi. Fakat macosx kullananlar bilirler mobile.me diye ozel bir kisim vardir ayarlarda oraya adsoyad@me.com adresini girip sifremi girince kabul etmiyor @me hala ayri bir servis sanirim sadece icloud icin izin veriliyor.
  • @me adresinizin şifresi Apple ID sifrenizle aynıdır
  • @me adresimin ad.soyad@me.com seklinde olduguna eminim. zaten apple id ile giriş yapınca icloud a preferences kısmında oyle oldugunu gosteriyor. ama apple id adsoyad@gmail.com. ama şifre malesef kabul edilmiyor outlookta.
  • Bende jailbreak olmadığı için ios 5 geçmedim. Henüz fakat @me uzantılı bir mail adresi almakistiyorum. Ne mobileme' de nede icloud.com da üyelik fomunu bulamadım. Nerden bulabilriz bu kayıt formunu link verebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

Bende jailbreak olmadığı için ios 5 geçmedim. Henüz fakat @me uzantılı bir mail adresi almakistiyorum. Ne mobileme' de nede icloud.com da üyelik fomunu bulamadım. Nerden bulabilriz bu kayıt formunu link verebilirmisiniz?

kayıt formu olduğunu sanmıyorum, iOS5 yükledikten sonra mail ayarlarından alabiliyoruz.
  • icloud giris icin @me.com olarak girmeyin bosa. ID ve sifrenizle giris yapin yeterli.. Zaten apple sitesinde yazmis, icloud giris icin id'nizi kullanin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

icloud giris icin @me.com olarak girmeyin bosa. ID ve sifrenizle giris yapin yeterli.. Zaten apple sitesinde yazmis, icloud giris icin id'nizi kullanin diye.

Ben me ile giriyorum, apple id ile girilmiyorki
  • Bir de benim merak ettigim herkese @me adresi verildi tamam ancak bunu neden mailden mobile.me ye giriş yapamıyoruz ki?iclould ayrı o ayrı ikisini birleştirme şansımız yok mu?
  • Bunun nedeni sanırım mobileme hizmeti hala eski kullanıcılar için devam etmekte o yüzden mobileme kullanıcısı gibi kullanamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

quote:

Orijinalden alıntı: andruil

icloud giris icin @me.com olarak girmeyin bosa. ID ve sifrenizle giris yapin yeterli.. Zaten apple sitesinde yazmis, icloud giris icin id'nizi kullanin diye.

Ben me ile giriyorum, apple id ile girilmiyorki

ben de tam tersi me ile giremedim. şifremi bilmiyordum, şifre hatırlat bölümü de yoktu. apple'ın sitesinden bakayım dedim orada öyle yazıyodu. ID ile giriş yapıyorum ben icloud'a..
  • ben icloud.com'a apple id ile giriyordum

şimdi adres@me.com olarak apple şifremle girdim onlada girdi
  • sorun iCloud'a giriş yapamamam değil arkadaşlar. Ben iCloud.com Apple ID ve şifremle giriyorum ve hesabıma ulaşıyorum. Ancak me mail adresimi Outlook ile yapılandıramıyorum.
  • Arkadaşlar inşallah apple bu me uzantılı mail için ileride ücret talep etmez, gerçekten mail patlar elimizde bunlara güven olur mu ?
  • Yok mu arkadaşlar @me.com adresini Outlook ile yapılandıranlar?
  • arkadaşlar ben normal her zamanki İD ve şifremi giriyorum ama bi türlü icloud u aktif hale getiremedim , sürekli yanlış diyor ne yapmam gerekir
  • ben @me.com adresimi mac os x lion daki mail uygulması ile eşleştirdim mail adresini yazdım sifreyi bos bıraktım direk algıladı.
  • merhaba
    i phone 4s telefonuma ios 7 işletim sistemini yükledim fakat tel kilitlendi ve benden me.com şifremi istiyor fakat apple ıd olarak kullandığım Hotmail.com şifremi kabul etmiyor.
    şifremi unuttum dememe rağmen bilgilerimi kabul etmiyor. me.com şifremi nasıl bulabilirim?
    bu konuda bilgi sahibi olan yardım ederse çok sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.