Şimdi Ara

MD101TU/A NOTEBOOK+ MD531TU/A IPAD MİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MD101TU/A NOTEBOOK+ MD531TU/A IPAD MİNİ
    Bu özellikte ki iki ürünün fiyatı 3000 TL. Vatanda sizce fiyatı nasıl ? Alınır mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sata disk var çok yavaş bi cihaz bence ssd li modellere yönelmelisiniz.
  • 2700 e alabilrisiniz vatan harici yerlerde cihazı en ucuz olarak, ipad 500 e satılsa 2.500 e gelir alınabilir, retina değil, 4gb ram var, ve SSD yok, yeni bir macbook pro almış olunmuyor bu donanımla,13" air alınır bunun yerine bence.
  • bu ürüne tek parça 8 gb ram takılabilir mi? 8+2 seklinde kullanılır mı? yada sadece tek 8 gb ram mi olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacokaan -- 17 Mart 2015; 16:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

2700 e alabilrisiniz vatan harici yerlerde cihazı en ucuz olarak, ipad 500 e satılsa 2.500 e gelir alınabilir, retina değil, 4gb ram var, ve SSD yok, yeni bir macbook pro almış olunmuyor bu donanımla,13" air alınır bunun yerine bence.

Ayni cihaz goldda 2999 TL. Vatanda da ayni fiyat + iPad tablet veriyorlar iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8gb ram ve ssd takıldığında çok harika bir performans veriyor hatta kendi hdd sini de cdroom yerine takabiliyorsun harika performanslı bir makina oluyor ama malum masrafı eklediğinde retina fiyatına yaklaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

8gb ram ve ssd takıldığında çok harika bir performans veriyor hatta kendi hdd sini de cdroom yerine takabiliyorsun harika performanslı bir makina oluyor ama malum masrafı eklediğinde retina fiyatına yaklaşıyor.

Dostum belki RAM veya SS takviyesi yapablrm ama başlangıç için değil. RAM veya SSD takviyesi ise girdigim zmn yaprm diye dusunuyrm. Şuanda yazilim programlarmi oyunlari acsin yeterli olur diye dusunuyrm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu MD101 model (mid-2102) olarak da bilinen ürün, Apple'ın CD/DVD-RW kullanan son modelidir. Ben bildim bileli stoklarda, hatta şimdilerde gidip de AppleStore'lardan almak gafletine düşerseniz, fiyatı 3.499 TL olarak zamlanmış durumda. Ne bitmez stokları varmış ki???

MD101'de Intel'in 2 nesil öncesi Ivy Bridge ailesi CPU/GPU (Intel HD4000 grafik ile...) kullanılıyor, ortalama batarya kullanımı 7 saat.

Kasa biraz ağır (kalın), 2.06 kg ama bu sayede CD/DVD-RW barındırıyor. Üzerinde Ethernet (kablolu) giriş de var. Artı, SDXC Kart Yuvası, 2xUSB3.0 ve Firewire portları. Thunderbolt portu YOK!...

İçindeki 500GB Sata mekanik HDD daha büyük kapasiteli bir mekanik HDD ile ve tabii ki fiyatı uygun olursa SSD ile değiştirilebilir. Ürün, 2x2GB RAM ile geliyor. Apple'ın belirttiğine göre desteklenen RAM kapasitesi 8GB ancak pekçok forumda vs. 16GB'a kadar desteklendiği de yazılmış. Bu açıdan, 2 + 8 = 10GB'lık iki modül RAM da desteklenebilir gibi gözüküyor.

Bilgilerinize.

• mafaky kullanıcısına yanıt
    Cihazda thunderbolt portu var hocam. 8x2=16 gb ram ve 256 gb ssd ile kullanıyorum cihazı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cingiglione C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız; ben yanılmışım; cihazda bir tane Thunderbolt portu da var...

Bir süre önce Zorlu'da 2014 model 13" MBA, 13" rMBP ve bu 13" MBP arasında bir ekran karşılaştırması yapmıştım.

Gözümün görebildiği kadarı ile, bu MBP'nun ekranı retina ekran kadar olmasa bile çözünürlükte MBA'in TN ekranına göre daha iyiydi...

Retina ekran konusunda ısrarlı olmayacak bir kullanıcı için, hele biraz da desktop (masaüstü) gibi kullanılacaksa, alınabilir bir Mac bu cihaz; özellikle de kampanyalarla. İleride HDD'si SSD ile değiştirilebilir (bir-iki yıla kadar 512 SDD'lerin fiyatı bugünkünün yarısına inecektir, nasıl olsa....); RAM'ı arttırılabilir her halükarda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.