Bildirim
MD + 8 e +3 REBİTH SHARD ALDIM... İÇERİ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bence ei _____________________________ 11.Sene -
Md birde +8 rebirth değil 96-80
Shard rebirth +3 96-75 mantiken bir düsün!
Dip not : rebirth itemlar her zaman normalinden daha dusuk fiyattadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyresian -- 20 Ekim 2007; 18:26:07 >_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
posion olarak bakarsan evt öyle ama shard her zaman md den iyidir ayrıca + gb falan vermeden başa baş takas olduğu için kardayım....md 8 no rebith 10 gb ye aldım shard +2 rebith 850m......+3 rebith bilmiom gerisi sen düşün..quote:
Orijinalden alıntı: Tyresian
Dip not : rebirth itemlar her zaman normalinden daha dusuk fiyattadır._____________________________
| | Anti-TTNET Club Üyesi | | -
lüzumsuz bi takas ama iyi _____________________________ HAKKARİ/ŞEMDİNLİ ATACAK İMZAMI KALDI BEE ATTIGIMIZ YERLER ZATEN BELLİ -
Tyresianquote:
Orijinalden alıntı: Tyresian
Dip not : rebirth itemlar her zaman normalinden daha dusuk fiyattadır.
sen bu oyunu pek bilmiyorsun sanırım.bende olsam arkadaşın takasını yapardım.shardın classı md den çok daha yüksek.sıyırma olasılığı yok desem yeridir.ama md 100 de bir de olsa sıyırma yapabilio.önemli olan poison deil.ap ve class. -
ben iyi yaptığıma inanıyorum lüzumsuzda olsa şu an md 8 + gb ye bunu rahat satarım .....quote:
Orijinalden alıntı: Romster
Tyresian
sen bu oyunu pek bilmiyorsun sanırım.bende olsam arkadaşın takasını yapardım.shardın classı md den çok daha yüksek.sıyırma olasılığı yok desem yeridir.ama md 100 de bir de olsa sıyırma yapabilio.önemli olan poison deil.ap ve class.
Alıntıları Göster_____________________________
quote:
Tyresian
sen bu oyunu pek bilmiyorsun sanırım.bende olsam arkadaşın takasını yapardım.shardın classı md den çok daha yüksek.sıyırma olasılığı yok desem yeridir.ama md 100 de bir de olsa sıyırma yapabilio.önemli olan poison deil.ap ve class.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Romster
Tyresian
Sadece "" 3.5 senedir oyundayım ve +8 md yi +3 rebirth sharda tercih ederim. Yıllarca md8 kullandım en fazla 2 3 kere o da hb de sektirmisimdir
Oyunu bilmemek le alakası yok..
+9 horn yerine ib+2 reb
+8 glave yerine +7 raptor
+7 hb yerine +8 ii kullananlardanmısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyresian -- 20 Ekim 2007; 18:41:00 >_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
-
Bide şu açıdan bakın. Upgrade edecek olsanız shardı +4 rebite geçirmeniz md yi +6 ya geçirmenizden daha kolaydır.quote:
Tyresian
Alıntıları Göster
+8/80 md yi +9/90 a geçirmeyi saymıyorum bile:.._____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Peki! -
@Tyresianquote:
Orijinalden alıntı: KiLL4YoU
Bide şu açıdan bakın. Upgrade edecek olsanız shardı +4 rebite geçirmeniz md yi +6 ya geçirmenizden daha kolaydır.
+8/80 md yi +9/90 a geçirmeyi saymıyorum bile:..
Alıntıları Göster
ya ben size bi takas sordum bana sekmekten bahsediyosunuz ben şu an bunu satıp yine md 8 alırım üste gb dahi alırım benim sorduğum maddi yönden sadece iyi takas demen yeterli olurdu bu kadar uzatıcağına..
yinede yorumlar için sağolun..._____________________________
çok saçma gereksiz bir takas olmus md daha degerli hem rebit itemlerin degeri düsüktürquote:
Orijinalden alıntı: ICrazyNovaI
@Tyresian
ya ben size bi takas sordum bana sekmekten bahsediyosunuz ben şu an bunu satıp yine md 8 alırım üste gb dahi alırım benim sorduğum maddi yönden sadece iyi takas demen yeterli olurdu bu kadar uzatıcağına..
yinede yorumlar için sağolun...
Alıntıları Göster_____________________________ [α]ωαу [ƒ]яσм [к]єувσαя∂... -
quote:
@Tyresian
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ICrazyNovaI
@Tyresian
Üstüne para alabilirsin.Hatta Guzel bir pedant bile alırsın.Ben sana birşey demiyorum.Benim taktığım şey denemeden yorum yapanlara._____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
-
+gb mi alırsınquote:
Orijinalden alıntı: Tyresianquote:
@Tyresian
Üstüne para alabilirsin.Hatta Guzel bir pedant bile alırsın.Ben sana birşey demiyorum.Benim taktığım şey denemeden yorum yapanlara.
Alıntıları Göster
alırsın tabi millet karizma peşinde
ama alan adamda akıl yok demektir
+8 md no-reb i hayatta vermezdim_____________________________
-
shardın nasıl classı daha büyük oluyo 2 side high class bence gereksiz bi takas olmuş kafa kafaya takaslarsın satarken pek bi karın yok riske atıp +4 e denicem diyosan o da senin tercihinquote:
Orijinalden alıntı: Tyresianquote:
@Tyresian
Üstüne para alabilirsin.Hatta Guzel bir pedant bile alırsın.Ben sana birşey demiyorum.Benim taktığım şey denemeden yorum yapanlara.
Alıntıları Göster_____________________________ :: Iron Maiden ::
-
herşeye gereksiz dediniz md 8 + 6 gb aldım ama buda gereksizdir sizin için değilmi.....quote:
Orijinalden alıntı: ajax_mage
shardın nasıl classı daha büyük oluyo 2 side high class bence gereksiz bi takas olmuş kafa kafaya takaslarsın satarken pek bi karın yok riske atıp +4 e denicem diyosan o da senin tercihin
quote:
herşeye gereksiz dediniz md 8 + 6 gb aldım ama buda gereksizdir sizin için değilmi.....
Alıntıları Gösterquote:
herşeye gereksiz dediniz md 8 + 6 gb aldım ama buda gereksizdir sizin için değilmi.....
helal
_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Peki!
-
Kullancaksan +8 md daha iyi ticaret ise rebirth +3 shardı daha iyi fiyatlara satabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: KiLL4YoUquote:
helal
-
Her yönden iyi takasta,nasıl oluyorda aresde md+8 999m diezde 500m demekki diez çöktüquote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunD -- 20 Ekim 2007; 19:18:36 >_____________________________ "İsteklerinde olduğu gibi eylem ve cesaretinde de aynı şey olmaktan mı korkuyorsun?" -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Kimse shard reb +3e md +8 + 6gb vermez... Herkes luzumsuz dediği için kendini avutuyorsun..._____________________________
Rurouni Kenshin... -
@karamela:Dquote:
Orijinalden alıntı: CaptainSagaraquote:
Kimse shard reb +3e md +8 + 6gb vermez... Herkes luzumsuz dediği için kendini avutuyorsun...
Alıntıları Göster
sana bişey ispatlamak zorunda olduğumu sanmıyorum sendede varsa +3 rebith shard gel md 8 + 7 gb vercem yoksa sus fazla konuşma....._____________________________
| | Anti-TTNET Club Üyesi | |
Benzer içerikler
- knight online yeni server
- clash of clans klan ismi değiştirme
- knight online pvp server tavsiye
- knight online yeni server 2025
- doğum tarihi bulma programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X