Şimdi Ara

MD + 8 e +3 REBİTH SHARD ALDIM... İÇERİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ICrazyNovaI

ben iyi yaptığıma inanıyorum lüzumsuzda olsa şu an md 8 + gb ye bunu rahat satarım .....

ndn bize soruyon o zaman?

@Tyresian

ya ben size bi takas sordum bana sekmekten bahsediyosunuz ben şu an bunu satıp yine md 8 alırım üste gb dahi alırım benim sorduğum maddi yönden sadece iyi takas demen yeterli olurdu bu kadar uzatıcağına..

yinede yorumlar için sağolun...

Bunu biz yorumlayalım diye yazmıyormusun?Yani sana yorum yapalım diye değil de iyi takas diyelim diye mi actın konuyu?Öyle bir amacın varsa bırak konu acma

@Tyresian

ya ben size bi takas sordum bana sekmekten bahsediyosunuz ben şu an bunu satıp yine md 8 alırım üste gb dahi alırım benim sorduğum maddi yönden sadece iyi takas demen yeterli olurdu bu kadar uzatıcağına..

yinede yorumlar için sağolun...

anlamadığım bişey var şimdi,
    yorumununa bakılırsa takasın senin için karlı olduğunu biliyorsun ve bunun için konu açıyorsun,bunun mantığı nerde söylermisin bana
  • BENCE KOTU BI TAKAS REBITH ITEMLER NORMALDEN UCUZA GIDER

Orjinalden alıntı: Tyresian

Md birde +8 rebirth değil 96-80
    Shard rebirth +3 96-75 mantiken bir düsün!

Dip not : rebirth itemlar her zaman normalinden daha dusuk fiyattadır.

öle bakmican degerine bakcan.shard daha pahali cunku onun görevi yok ama mirage daggerin görevi var.ama bence genede kazik yemissin cunku md +8 daha degerli shard +3 rebirthten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rantr -- 20 Ekim 2007; 19:51:48 >

Orjinalden alıntı: djbelaaa

quote:

Md birde +8 rebirth değil 96-80
    Shard rebirth +3 96-75 mantiken bir düsün!

Dip not : rebirth itemlar her zaman normalinden daha dusuk fiyattadır.

öle bakmican degerine bakcan.shard daha pahali cunku onun görevi yok ama mirage daggerin görevi var.ama bence genede kazik yemissin cunku md +8 daha degerli shard +3 rebirthten

Bence İşlev.

quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Bide şu açıdan bakın. Upgrade edecek olsanız shardı +4 rebite geçirmeniz md yi +6 ya geçirmenizden daha kolaydır.
    +8/80 md yi +9/90 a geçirmeyi saymıyorum bile:..

%20 değilmi her rebirth upgrade de ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Romster

Tyresian
    sen bu oyunu pek bilmiyorsun sanırım.bende olsam arkadaşın takasını yapardım.shardın classı md den çok daha yüksek.sıyırma olasılığı yok desem yeridir.ama md 100 de bir de olsa sıyırma yapabilio.önemli olan poison deil.ap ve class.

Sadece " " 3.5 senedir oyundayım ve +8 md yi +3 rebirth sharda tercih ederim. Yıllarca md8 kullandım en fazla 2 3 kere o da hb de sektirmisimdir
    Oyunu bilmemek le alakası yok..
    +9 horn yerine ib+2 reb
    +8 glave yerine +7 raptor
    +7 hb yerine +8 ii kullananlardanmısınız?

benim 62 lvl warrior var +4 rebith glave var ve 1 kere sekmedi ve cok iyi raptordan 1 atak az bence glave daha iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: __Yokedici__

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Romster

Tyresian
    sen bu oyunu pek bilmiyorsun sanırım.bende olsam arkadaşın takasını yapardım.shardın classı md den çok daha yüksek.sıyırma olasılığı yok desem yeridir.ama md 100 de bir de olsa sıyırma yapabilio.önemli olan poison deil.ap ve class.

Sadece " " 3.5 senedir oyundayım ve +8 md yi +3 rebirth sharda tercih ederim. Yıllarca md8 kullandım en fazla 2 3 kere o da hb de sektirmisimdir
    Oyunu bilmemek le alakası yok..
    +9 horn yerine ib+2 reb
    +8 glave yerine +7 raptor
    +7 hb yerine +8 ii kullananlardanmısınız?

benim 62 lvl warrior var +4 rebith glave var ve 1 kere sekmedi ve cok iyi raptordan 1 atak az bence glave daha iyi

Zaten +7 raptor kullanıyorlar glave +8 yerine onları kınıyorum . Tam tersini anlamısın dostum

• gereksiz topic
    adam topic açmış demiş nasıl takas
    yorum istiyosun demi

Madem yorum istiyosun niye kötü yorumlara itiraz ediyosun arkadaşım ya
    Demek ki sen bunu yorum için değil millet sana o aferin süpersin 1 numarasın desin diye açtın
    Biz buna egosunu tatmin etmek deriz.

herşeye gereksiz dediniz md 8 + 6 gb aldım ama buda gereksizdir sizin için değilmi.....

server önemli areste bulamassın +8 md 6gb
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.