Şimdi Ara

Mcdonalds menü telaffuzları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda hiç MC gitmedim hep Burgerking'den yedim beyler ve yarın gitmeye karar verdim bu menüler nasıl telaffuz ediliyor

Mcbeefy alıcam mesela nasıl telaffuz ediliyor bu

• mecebeikiefiye
  • mekbiifi
  • Mekbifi.

Veya dabılçizbörgır ye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi dabıl köfteburger menü büyük boy olsun de geç.
  • mek bifi ama tercihim dabıl kuartır pandır
  • mcbeefy alma tavsiye etmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süper boy dabılkuartır menü alabilirmiyim de kasiyer anlar.
  • tamam telffuzu ile birlikte menü önerin o zaman moralimde düzelmişken
  • mesbifey hocam onlara inanma doğru olan bu seni kandırıyorlar
  • yerine otur elini kaldırıp bana oradan bi maçbife diye bağır
  • Ne yersen ye eğer Steakhouse yediysen ki yemişsindir hamburgeri küçücük gelecek. Telaffuza da takma numarasını söylersin menünün. Quarter pounder güzel ama o da küçücük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 3 Şubat 2013; 2:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Ne yersen ye eğer Steakhouse yediysen ki yemişsindir hamburgeri küçücük gelecek. Telaffuza da takma numarasını söylersin menünün. Quarter pounder güzel ama o da küçücük.

Steakhouse hastasıyım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LickUP

Hayatımda hiç MC gitmedim hep Burgerking'den yedim beyler ve yarın gitmeye karar verdim bu menüler nasıl telaffuz ediliyor

Mcbeefy alıcam mesela nasıl telaffuz ediliyor bu

hocam hiç uğraşma zaten oraya gidince söyliyemiycen ve şurdakinden diycen mc havasında birşey var giden söyliyemiyo

• Şimdi herkeze göre değişir normal insansan: Bi tane mekbifi alabilirmiyim dostum
    Kezbansan: Been bı teaane mekbifi alacaaam.(dikkat ordaki macbeefy sanki yıllardır Amerika da yaşıyomuş gibi bi aksanla söylenmeye çalışır ama aslında daha yeni ailesiyle Konyadaki köyünden dönmüştür)
    Apaçi ve Kroysan:Bana ordan bi mekbifo çek be gülüm
    Çok cool olucam adam bana burgeri beleş vercek diyosan bi sözlükten beefin fonetik okunuşunu bak önüne mek getir söyle

• Yarın hayatının hatasını yapacaksın.Mcbeefy en büyük ve en revaçta menüsüdür unutma ardından steakhouse veya herhangi en dandik burgerking menüsüyle karşılaştır.Tabi istersen hiç mc burger falan uğraşma direkt olarak Hamburger üzerine master yapmış yemek yerlerinden de yiyebilirsin(etrafta varsa)
  • vupır cunyır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git big mac ye bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.