Şimdi Ara

McDONALD’S’TA YUMURTALI KAHVALTI ZİYAFETİ %50 İNDİRİMLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • • yakala.co kuponuyla McDonald’s’dan süper kahvaltı fırsatı: Yumurta, füme piliç dilimi, cheddar peyniri ve benzersiz Muffin ekmeğinden oluşan yumurtalı sandviç Egg McMuffin® + küçük boy KAHVE yakala.co üyeleri için 3,95 TL yerine 1,95 TL!
    13 Mart – 30 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kupon kodları haftanın her günü saat 11:00’a kadar kullanılabilir.
    • Kuponlarını McDonald’s’ın kahvaltı hizmeti veren restoranlarında kullanabilirsin. Sadece kupon kodunu kasada söylemen yeterli.
    • Dilediğin kadar kupon satın alabilirsin.
    • Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
    • Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    • McDonald's AloServis'te geçerli değildir.
    • Ürünlerin sunumuna servis takımı dahil değildir.
    • İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı lütfen unutmayın.
    • Bonus Kart’la yapacağın 100 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 4 taksit!
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    • McDonald’s belirtilen tarihten önce kampanyayı bitirme hakkını saklı tutar.
    • Kampanyada belirtilen fiyat; ürünlerin toplu halinde alınması durumunda geçerli olup ürünlerin tek tek alımında geçerli değildir.

http://www.yakala.co/firsat/tum-turkiye/4381/mcdonald-s-tan-super-kahvalti-1-95-tl-yakala-co-tum-turkiye-firsati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 14 Mart 2012; 0:03:50 >

• ilginç deneyen oldu mu ?
  • üzerine 20 lira versinler, şu mcmuffin'den 5 tane ye desinler yine de yemem. o derece berbat bir şey.
  • İlginç.
  • Gunün en onemli öğününü mc donalds da mi geçirmek ? ASLA
  • en azından denemek için ucuz bir yol
  • simitis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Gunün en onemli öğününü mc donalds da mi geçirmek ? ASLA

+1
  • ben hic yemedim denemek lazım
  • Üniversiteye giderken bir kere çok acıktığımdan ve bulabildiğim tek yer olduğunda almıştım bir tane.

Tadını hiç hatırlamıyorum. İyi bir şey olsa hatırladım.
  • Saatleri kaç kaç arası alınabilior acaba.Açken 2-3 tane gider.Bu arada simitis de 10 numara :)
  • gece vakti midem ağzıma geldi,
    öyle kahvaltı mı olur?!?!

McDONALD’S’TA YUMURTALI KAHVALTI ZİYAFETİ %50 İNDİRİMLİ!
  • Bir McDonald's iğrençliği. 2 liraya peynir, zeytin ve ekmek alırsınız, en az iki öğün kahvaltı yaparsınız doya doya.
  • bu ne çemkirmektir ya tamam gitmiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bir McDonald's iğrençliği. 2 liraya peynir, zeytin ve ekmek alırsınız, en az iki öğün kahvaltı yaparsınız doya doya.

2 liraya 2 günlük peynir zeytin ve ekmek ? nerden alınıyorsa buraya yazmayan sıcak fırsatçıyım demesin
  • Kahve-Piliç-Yumurta..Bu amerikalılarda ne mide var arkadaş sabah sabah ...
  • Ankara'dan İstanbul'a giderken bir keresinde McDonalds'da kahvaltı etmek durumunda kalmıştık. İnanın hiçbir özelliği yok, ben beğenmemiştim. Daha da kötüsü ilerleyen dakikalarda sindirim sistemimi de çalıştırmıştı.
  • arkadaşlar sakın almayın. bir kere dedim şöyle mc te kahvaltı yapayım. şu yumurtalı zımbırtıdan aldım, keşke almaz olaydım. bir ısırık attım ve kalktım gittim. iğğrenç bişey.
    tabi zevk meselesi yine de ama hiç denememiş olanlara asla önermem
  • bir kere burger king kahvaltisi yedim, peynir zeytn ezmeli sandvic ekmegi de mlz de iyiydi cayla birlikte 3 3.5 tl falandi . ama her subesinde kahvalti olmuyormus, mcdonalds subesi aramak icin sabah yollari asindiracaksaniz uygun degil.
  • Biraz kahve ve çöreğe ne dersin dostum?

Bunlar bize hamburger kültürünü aşıladılar şimdi de kahve ve çörek (donut ya da her neyse) kültürüne uğraşıyolar ama biraz zor. Sabah benim gibi çay içmeden güne başlayamayan insanların ülkesinde oldukça zor. Kahve ne lan sabah sabah!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.