lütfen acilen sorun çözülünce foto yüklemeyi deneyip başka foto atın. |
Mcdodo Ca-6180 2İn1 Lightning To Lightning Çoklayıcı Soket * 34.86₺ (41. sayfa)

-
-
-
Kelime: Araçlar
Birçok kez deneme yaptım ancak foruma yükleyemedim. Bekleme süresini uzatmamak adına bu şekilde bir çözüm buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çalarlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zararlı
-
Doğru cevap. Lütfen teslimat bilgilerini detaylı bir şekilde özel mesaj yoluyla tarafımıza iletiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın bugünkü yarışma iptal edilmeli ozaman. kelime değil bu çoğul eki almış.herkes bi ağızdan talep etmeli
-
Bencede iptal efildin
O kadar beklettiniz bir ürün daha verin bari. Hem araçlar ne yahu..
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcdodo.com.tr
Kelime: Araçlar
Birçok kez deneme yaptım ancak foruma yükleyemedim. Bekleme süresini uzatmamak adına bu şekilde bir çözüm buldum.ama yazdığınız bir kelime değil. çoğul eki koymuşsunuz. böyle olmaz. lütfen yeni bir tane düzenleyin. yada bugünü iptal edin. açamayanlar var. haksızlık oluyor. şimdi ekleniyor
-
Bazilari giremedi linke örnek ben o zamana kadar buluyor lar
Kazanan nemesis prime ilk doğru cevabı o vermiş hakkını yemeyelim
Gönderdim hocam. Çok teşekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: rastomm
Kazanan nemesis prime ilk doğru cevabı o vermiş hakkını yemeyelimiptal edilmesini talep etsene. o adam düzenlemiş mesajı. ilk o yazmadı
-
İlk olarak araç yazdım, çalar yazdım. Sonra resimde bir tane daha R ve A harfi olduğunu görüp mesajı düzenledim araçlar yazdım. Ama tabii ki ben mesajı düzenlemeden 16 saniye önce lightning hocam araçlar yazmış. Kazanan ben olmuyorum yani. -
Ligtning ile nemesis prime ayni kişi değilmiş konu halloldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastomm -- 22 Nisan 2021; 18:33:47 >
Arkadaşlar resim sunucularımızda problem var. Forumdaki resimler ve haberimizdeki resimler gidip geliyor. Bugünkü apple lansmanı haberlerimizde de resimlerin gözükmeme problemi yaşadık. Sorunu erkenden çözemedik. O yüzden mcdodo mecburen link ekleyerek paylaştı. Anlayışınıza sığınıyoruz. DH ekibi olarak özür dileriz.
Editlenen mesajların altında hangi saat ve dakikada editlendiği yazıyor. Edit süresi, sonraki doğru cevaptan sonraysa mesajı kabul edemiyoruz. Yani alttaki doğru yanıttan sonra editlenmiş. Bu durumlarda editlenmiş mesajları kabul edemeyeceğiz. Edit süresi doğru cevaplardan önce olursa kabul ederiz.
@Nemesis-Prime nemesis arkadaşımıza da teşekkürler. yukarıdaki mesajında da durumu açıklamış. mesajı editlemeden önce Araç yazmış. Doğru cevabımız araçlardı. O yüzden o editten önce Araçlar yazan arkadaş kazandı. Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 20 Nisan 2021; 23:10:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X