Şimdi Ara

Mc donalsda kahve veya çay 1₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sabahları işe giderken mc donalds dan kahvaltı menü alırım genelde. ( bu arada şiddetle tavsiye ederim egg muffin İ) sabah broşür gördüm çay yada kahve 1 ₺ diye kasiyere sordum bu kış bitene kadar bu kampanya olur sesi muhtemelen. Alo serviste geçerli değilmiş. Ve kampanyaya hangi kahve çeşitleri dahil bilmiyorum. Görselde filtre kahve vardı. Bu akşam nöbet çıkışı ayrıntıları öğrenip görsel yollarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmaradyolog -- 29 Ekim 2016; 8:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çaylarının tadı nasıl

• https://www.mcdonalds.com.tr/siparis/kahvalti

Türk kahvaltı tabağı iyi , arada yiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

Çaylarının tadı nasıl

hocam senin için akşam çay içcem :) kahve gurmesiyimdir ama çay konusunda o kadar iyi değilim. Yinede bi deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmaradyolog

quote:

Çaylarının tadı nasıl

hocam senin için akşam çay içcem :) kahve gurmesiyimdir ama çay konusunda o kadar iyi değilim. Yinede bi deneyeyim.

Kahve nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Arabic çekirdek türk kahvesi sık içen biri iseniz tat size çok uçuk gelmez. Yumuşak içimli. Gayet iyi. Tek sorun bazı mc donalds çalışanları kahve demlemeyi önemsemiyor. Kahve sürahisinin dibinde kalınca tekrar üzerine bi daha demliyor o zaman tadı biraz daha acımsı ve aroma olarak asidik(ekşiye kaçan) birşey oluyor. :)
  • Starbaks ve tchibo ile karsilastiran kesin olur ,bu arada fiyat iyi karsilastirma burger king ile yapilmali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    Starbucks kahve kodu 40 TL
    geçen yıl açıldı
    ÜCRETSİZ 1 adet Kahve / Coffy
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Starbaks ve tchibo ile karsilastiran kesin olur ,bu arada fiyat iyi karsilastirma burger king ile yapilmali

Açıkcası kahvenin hangi türü ile karşılaştıcağınıza ve damak zevkinize bağlı;

Profesyonellik olarak bahsettiğim gibi vasat.

Kahve Türü olarak filtre kahveyi karşılaştıracaksam eğer;
    buda göreceli kavram olur çünkü çekirdek denen kavram var, her kahve zinciri kendine has çekirdek kullanılıyor.

Makine desen zaten profesyonel makine... sadece dediğim gibi profesyonellik kahve demlemeyi bilmek önemli.

• cakmaradyolog kullanıcısına yanıt
    Sonuc olarak hangisi hocam sizce

• Cay lipton poset cay veriyorlardi. Degistiyse bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: göktuğbey

Sonuc olarak hangisi hocam sizce

tabiki ucuz olduğu için mc donalds :) ama sadece kozyatağı metro dibindeki mc donalds için. 4 leventte paşa dönerin orada bi mc donaldsa gittim kahveyi mındar etmiş resmen

1 lira bakınca 200 ml civarı kahve için aşırı iyi bir fiyat aynı boy kahve starbucks da 5.25 tchiboda da yanılmıyorsam ya 4.5 yada 3.5 alın abi :D hunharca için yani
  • kaç haftadır kahveye 5.50 veriyodurduk arkadaşla harbi koyuyodu bize. geçen sene 1 tl idi yine bu kampanya vardı. Şimdi tekrar 1 TL ise çok iyi oldu.

Karşıyaka girne caddesinde 24 saat açık bizim için iyi oluyo kahve çay miss :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmaradyolog

quote:

Çaylarının tadı nasıl

Tamam hocam haber bekliyorum beğenirsen deneyim 😁

• Aman ne önemli ne önemli..

• Geçen sene filtre kahvesini denemiştim ozamanlar menü fiyatı 9,50tl idi 2 menü alıp birini arkadaşa paket yapıyordum,içecek olarak 2 tane filtre kahve alıyordum, tadı güzeldi ama biraz koyu olmuştu bir arkadaşta bahsetmiş burada ayarsız yapıldığında ağır geliyor, ben 2.
    yi arabaya alıp yolda içmiştim ama biraz çarpıntı yapmıştı.
    Dikkat edin kahve içelim derken dokunmasın... 👍

• dün içtim. çok kötüydü kahvesi. su basmışlar resmen
  • kahvesi guzelde, belli bir saatte dökülüyo mu yoksa bitene kadar mi bilmek lazim.

bide sutlu isteyince lop diye soguk sutu dokmeseler keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kahve türünü denemek lazım ilk olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

kahvesi guzelde, belli bir saatte dökülüyo mu yoksa bitene kadar mi bilmek lazim.

bide sutlu isteyince lop diye soguk sutu dokmeseler keşke

Eminmisiniz sütü metalik bi sürahiye doldurup onu da kahve makinesinin üstündeki küçük buhar lı ısıtıcının üstünde bekletmeleri gerek genelde. Dökmez o kahveyi çocuklar 😅 Dedim ya profesyonellik sıfır anca biterse yenisini demlerler 🙂

• Konuyla alakasız ama ben sabahları fındıklı ekmek alıp çayla yiyorum. Bence tost, poğça falan gibi şeylere göre çok daha sağlıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.