Bildirim
Mazda Rx8 Sıfır Fiyatı...?[ss]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mazda nın resmi sitesinde kaldırılmış ama 59500 tl gibi bir fiyatı var bu aracın -
quote:
Orjinalden alıntı: Warrıor Sako
mazda nın resmi sitesinde kaldırılmış ama 59500 tl gibi bir fiyatı var bu aracın
Bende resmi sitede buladım da ondan sordum bu fiyat kaç motor olanının fiyatı bir de acaba satışdan kalktı mı ki çok da begenmiştim bu arabayı -
quote:
Orjinalden alıntı: O SheA
quote:
mazda nın resmi sitesinde kaldırılmış ama 59500 tl gibi bir fiyatı var bu aracın
Bende resmi sitede buladım da ondan sordum bu fiyat kaç motor olanının fiyatı bir de acaba satışdan kalktı mı ki çok da begenmiştim bu arabayı
tek motoru var zaten bu aracın 1.3 wankel 231 ps piyasa durumunu ise stoktaki araçları bitirmişlerrdir yada talep olmadığı için ithal etmiyorlardır -
quote:
quote:
quote:
Bende resmi sitede buladım da ondan sordum bu fiyat kaç motor olanının fiyatı bir de acaba satışdan kalktı mı ki çok da begenmiştim bu arabayı
tek motoru var zaten bu aracın 1.3 wankel 231 ps piyasa durumunu ise stoktaki araçları bitirmişlerrdir yada talep olmadığı için ithal etmiyorlardır
Saol dostum yardım için
-
quote:
quote:
quote:
quote:
tek motoru var zaten bu aracın 1.3 wankel 231 ps piyasa durumunu ise stoktaki araçları bitirmişlerrdir yada talep olmadığı için ithal etmiyorlardır
Saol dostum yardım için
rica ederim görevimiz
-
Yakıtı su gibi içer -
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
Yakıtı su gibi içer
:D
Birde bayi numarasını buldum ordan fiyat sordum 84BİNTL dedi adam heralde 2010 modeli çünkü şuan yok ağustos da cıkcak dedi -
1 de aklıma yeni takıldı 1300 motor olmasından korktum spor araba ama niye bu kadar düşük motor anlamadım gıy gıy gitmiyodur inş :D -
wankel motor ayrı bir olay normal içten yanmalı motorlardaki silindir-piston gibi olaylar yok.zaten tek silindirli. -
quote:
Orjinalden alıntı: budak_1903
wankel motor ayrı bir olay normal içten yanmalı motorlardaki silindir-piston gibi olaylar yok.zaten tek silindirli.
ii gider diyosun yani :D -
Gıy gıy gitmiyor da agresif kullanımlarda 100 kilometrede 20 litreye varan tüketimlerden bahsediliyor kullanıcı forumlarında. Vikipedi'ye de yazılmış bu bilgi. Zaten en kötü yanı da bu. -
aracın alırken fiyatı uygun ama aldıktan sonra masraflar üzebilir özellikle yakıt olarak çok para çıkar cebinizden
fabrika verisi 15lt ama kullanıcılar 20 lt bulmasından şikayetçiler -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan44
Gıy gıy gitmiyor da agresif kullanımlarda 100 kilometrede 20 litreye varan tüketimlerden bahsediliyor kullanıcı forumlarında. Vikipedi'ye de yazılmış bu bilgi. Zaten en kötü yanı da bu.
59 bin küsür fiyat doğruysa 20 lt yakması kabullenilebilir aslında. Bu arabayı benzerlerinden 25-30 bin TL daha ucuza aldıktan sonra 100 km.de 10 lt. bile fazla yaksa 100 bin km. boyunca yine kardasınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: oflazca
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan44
Gıy gıy gitmiyor da agresif kullanımlarda 100 kilometrede 20 litreye varan tüketimlerden bahsediliyor kullanıcı forumlarında. Vikipedi'ye de yazılmış bu bilgi. Zaten en kötü yanı da bu.
59 bin küsür fiyat doğruysa 20 lt yakması kabullenilebilir aslında. Bu arabayı benzerlerinden 25-30 bin TL daha ucuza aldıktan sonra 100 km.de 10 lt. bile fazla yaksa 100 bin km. boyunca yine kardasınız.
enson autoshow dergisi testinde rx8 üniversi 50 th modeli 59 bin tldi -
Honda S2000 düşünülebilir yine bu tür bir araç olarak. 2.0 litre 240 PS VTEC ve fabrika verisi ortalama 10 litre yakıt tüketiyor. Rotary motorun ömrü kısıtlı bildiğim kadarıyla. S2000'de böyle bir durum yok. 84.000 TL RX-8'e karşılık (yukarıda yazanı söyledim) 87.000 TL S2000. Meraklı olsam test etmeye çalışırdım bir şekilde. -
dostum aracın teknik verilerine bakarsan 0-100 km/s hızlanma (saniye) 6.4 sana ne kadar seri bir araç olduğunu gösterir. -
Araç 1300 cc olarak görünüyor fakat rotary motor farklı bir olay.Kısacası 2 adet 1300 cc motor gibi düşünün.Bazı avrupa ülkelerinde zaten 2600 cc olarak görünüyor.Burdada vergi indiriminden faydalanmak için 1300 cc olarak görünüyor.Ama iyi gidiyor araç benim bir arkadaşımda var siyah renk ordan biliyorum.Yakıt olarakta arkadaşların dediği gibi fazla yakıyor.Ama 2600 cc benzinli ve yüksek devir çeviren spor bir aracında bu kadar yakması normal bence. -
Benzin pek sorun olmaz da bayii den 84bin tl dediler 59 olsa super olurdu -
207m aynı performans değerlerini S2000 de veriyor. Çok daha az yakıtla. 10 litre ve 6.2 saniye. Aynı sistemle çalışan birçok araç olduğu için yakıt tüketimi hakkında yorum yapılabiliyor ama bu araç türünün tek örneği :) Karşılaştırma da haliyle bizim kullandığımız sisteme göre yapılıyor ve sınıfta kalıyor.
Bana göre donanım ve görüntüye göre karşılaştırma yapmak daha iyi. En azından bu açıdan adil olur sanırım.
Benzer içerikler
- chery tiggo 3 alınır mı
- kia picanto paket sıralaması
- kia sportage neden tutulmuyor
- opel mokka yorumlar
- suzuki s cross yorum
- en az yakan arabalar
- byd 2025 modelleri
- uçan araba fiyatları
- byd han 2025
- 35 tfsi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X