Şimdi Ara

(2.EL) BMW 520d vs (2.EL) RANGE ROVER Evoque --- Herkesi bekliyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim bu iki araçtan birisi zamanı gelince tercih edilecek. Şimdi sizlerden yapacağınız tercihleri bekliyorum...

Örnek BMW 520d :
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acarlar-motors-2012-bmw-520-d-geri-gorus-borusan-orjinal-139587379/detay

Diğer Örnek BMW 520d :
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-seferoglu-dan-2011-borusan-cikisli-hatasiz-boyasiz-f1-18-jant-139756157/detay

ÖRNEK RANGE ROVER Evoque :
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2012-range-rover-evoque-2.0-si4-borusan-cikisli-kusursuz-139702364/detay

DİĞER ÖRNEK RANGE ROVER Evoque :
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-borusan-cikisli-2012-range-rover-evoque-dynamic-paket-full-139987569/detay

Daha birçok tercih edilebilecek 2.el araçlar var. Ben sadece referans olması amacıyla 2'şer ilanı koydum.

Bütçenin max 160.000 TL olduğunu varsayarsak daha birçok tercih edilebilecek 520d ve evoque modelleri var. Eğer bana tavsiye edebileceğiniz uygun ilanları bulursanız burada paylaşabilirsiniz. Dikkat etmemiz gereken unsur hasar kaydının olmaması ve çok km yapılmamış olmasıdır.

Ama öncelikle 520d mi Evoque mi sorusuna yoğunlaşalım.

Daha sonra ise tercih ettiiğimiz modelin en uygun 2.elini araştırırz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evoque kullanmayı geç binmişliğim bile yok ama ne bileyim ikisi arasında kalsam evoque alırdım
  • İkiside çok farklı tarzda arabalar değil mi ?
  • evoque derdim.

farklı ve şık bir araç ama sorarsan benimde binmişliğim yok ama biraz farklı kılar.Tabii ki bi test edip karar vermen gerek.
  • ikisi arasında gerçekten kalsam 520d alırdım.evoque benzinli bmw ise dizel.0-100 ü de fena değil.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-sifirdan-farki-yok-tertemiz-arac-138060674/detay

Bmw 520d alınacaksa tam 160bin tl süper araç.

• Orjinal M paket alacaksan BMW derim ama yok normal boş bi bmw alıcam diyiyosan böyle bir Evoque

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-range-rover-evoque-dynamic-5-kapi-borusan-11,000-km-135346102/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tercihim 520d olurdu. Yakıt olarak daha makul değerleri var. Bir de Evoque her ne kadar cam tavan olsa da çok bunaltıcı, özellikle arka koltuklar tabut gibi.
  • 520d
  • 1 ekimden sonra ehliyeti en erken ne zaman alırım ?

Daha ehliyet yok alınacak araca bak

• Siz merak etmeyin, 18 yaşında kişisel bir Bmw alacak kadar görgüsüz değilim. Emin olun böyle bir davranış benim lugatımda yok. Zaten araç aile arabası olacak ve babam kendi şahsı üzerine alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdinc1 -- 5 Ekim 2013; 15:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdinc1

Siz merak etmeyin, 18 yaşında kişisel bir Bmw alacak kadar görgüsüz değilim. Emin olun böyle bir davranış benim lugatımda yok. Zaten araç aile arabası olacak ve babam kendi şahsı üzerine alacak.

Görgusuzluk degil alıp binseniz en ufak bisi demem ancak 10 konu açılıyorsa 9 U Fake

Daha ehliyet yokken burada konu acıyorlar daha 1 tanesi de alıp iste BMW veya range aldık teşekkürler yorumlar icin demedi zaten su forumda 1 yıl takılsaniz bu tarz konuları görürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Siz merak etmeyin, 18 yaşında kişisel bir Bmw alacak kadar görgüsüz değilim. Emin olun böyle bir davranış benim lugatımda yok. Zaten araç aile arabası olacak ve babam kendi şahsı üzerine alacak.

Görgusuzluk degil alıp binseniz en ufak bisi demem ancak 10 konu açılıyorsa 9 U Fake

Daha ehliyet yokken burada konu acıyorlar daha 1 tanesi de alıp iste BMW veya range aldık teşekkürler yorumlar icin demedi zaten su forumda 1 yıl takılsaniz bu tarz konuları görürsünüz

Her sey bir kenara, fake olmasi ya da olmamamasindan size ne?

• Hocam sizi de anlıyorum. Saçma sapan amaçlar için hemen hemen her gün onlarca fake konu açılıyor. Yok yere insanların vakitlerini çalıp kendi egolarını tatmin ediyorlar. Yapacak bir şey yok. Ben de sizin gibi şikayetçiyim "Tüm fake konulara"...

• 520yi alirdim. Gemi gibi suzuluyor yollarda

• İşin doğrusu babama dh forum üyeliği açıp kendi ağzından yazacaktım. Bu sefer de foruma üyelik tarihinin yeni olması, mesaj sayısının sıfır olması gibi kriterlerden direk yargısız infaz "fake" damgası yiyecektik. İnanın, konuyu oluştururken harcadığım zamanı, konuyu açmadan önce ne yapsam da fake olmadığıma inandırsam diye harcadığım zaman kadar harcamadım.

• Iki aracın tasarımına aşırı saygı duyuyorum.B ve ya c sınıfı araç değiller ki motordan sanzumandan dolayı herhangi birini eleyelim.Ben olsam evoque alırdım, sportif kişiliğimden dolayı.

• Babam için dediğinize göre kesinlikle 520d alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Baba iyisin?

• Ben bmw alırım hangi araçla kıyaslanırsa kıyaslansın , tarz meselesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.