Şimdi Ara

MAZDA, Huzur Namazda :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aynen katılıyorum.mazda yada huzurun namazda olduğuna da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baba naMAZDA CLİO var duyduğumda kopmuştum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullahberat46

Aynen katılıyorum.mazda yada huzurun namazda olduğuna da.

+1453
  • Epey eskidir bu
  • [simage][/simage]

Edit:Aldığım tepkilerden dolayı koyduğum mağara resmini kaldırıyorum.

Resim ile anlatmak istediğim bu konunun çoooook eskilerden beri var olduğunu belirtmekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 26 Mart 2013; 12:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Şu alaycı tavırlarınızdan vaz geçseniz artık? Şimdi size herkesin bildiği, fakat sizin bilmediğiniz bir şey koyduklarında size de bu hareketi yapsalar hoşunuza gider mi? Mübarek sanki ajans press, her şeyden haberi var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Şu alaycı tavırlarınızdan vaz geçseniz artık? Şimdi size herkesin bildiği, fakat sizin bilmediğiniz bir şey koyduklarında size de bu hareketi yapsalar hoşunuza gider mi? Mübarek sanki ajans press, her şeyden haberi var..

Kötü bir amaç ile koymadım. Sadece bu fotoğrafın eskiden beri var olduğunu belirtmek için koydum o kadar.

Çok şüpheci gördüm sizi. Ayrıca başka bir konuda da alaycı bir tavrımı mı gördünüz ki ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Kötü bir amaç ile koymadım. Sadece bu fotoğrafın eskiden beri var olduğunu belirtmek için koydum o kadar.

Çok şüpheci gördüm sizi. Ayrıca başka bir konuda da alaycı bir tavrımı mı gördünüz ki ?

Yanlış anlaşıldığınız kesin, ancak koyduğunuz resim de yanlış anlaşılmaya müsait.

• Kaldırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.