Çok güzel bir örnek vermişsiniz.1 yaşında daha 8000km de galeride olmasına rağmen 50.000.20.000tl silmiş.
fiyat politikalarını gerçekten anlamak güç aracın,burada mümkün tutması Mazda nın bu fiyatlarla.
Reklamını bile yapmadılar aracın doğru düzgün,amaçlarının ülkemizde yüksek satış yapmak olduğunu düşünmüyorum.
Fordla aynı fiyatsa mazda alırım ben
Benim icin mazda Ford'dan onde bir marka
Aracı alan kontağı çevirdiği anda %20 civarında kayıp yaşayacaktır . Aracın ölü bir 2. el piyasası olacağı için satarken de evliya sabrı gerektirir , bunlarda yetmezmiş gibi istenilen fiyat çok fahiş .
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
C4 Grandpicasso Ayarında bir araç mı bu, tam belli olmuyor nasıl bir araç olduğu...
Aynen dediğiniz gibi.
Ford C-Max, S-Max, Renault Scenic, Toyota Verso... ile aynı sınıfta.
Teşekkürler, şimdi bazen bu mpvlerinde küçükleri olabiliyor(örn:c3picasso) ama fotoğraflardan anlaşılması zor oluyor.
Gönülsüz sevişmeden doğmuş gibi cidden,2 litre benzinli motor var birde...
Gerçekten de hiç reklamı yapılmamış.Hiç yolda görmedim ve haberim bile yoktu Mazda'nın böyle bir araç ürettiğinden.
Aslında çok güzel araçları var mazdanin eskiyi hatırlasaniza 323 kırmızı hb mazdalar cok begenilirdi
Ama yanlış politikalar mazdayi turkiyede hakettiği yere getiremedi.
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
C4 Grandpicasso Ayarında bir araç mı bu, tam belli olmuyor nasıl bir araç olduğu...
Grand C-max uzunluk 4520 mm Mazda 5 ise 4585 mm. Yalancı 7 koltuklulara bir yenisi daha eklendi.
Ticari araç yerine alınması gereken gerçek aile aracı bunlardır ama bu fiyatlardan sonra malesef olmuyor. Keşke Mazda da diğer markalar gibi ticari araç çıkarsa (Doblo, Caddy gibi).
Aracı Türkiye için üretmiyorlar ki, sadece TR'de satıldığını düşünerek yorumlamışsınız. Aracın amerika boyutu, avrupa boyutu var. hangi firma TR'yi düşünerek iş yapıyor ki..
Hala 2lt dizel üretiyorlar. Aaa Türklere acıyalım 1599cc 150bg, 4lt şehir içi yakan dizel yapalım demiyor. en çok sattığı hedef kitlesine göre yorumluyor aracını...