Şimdi Ara

MAZDA 6(2011), HONDA ACCORD(2011), MERCEDES C180(2011), SUBARU FORESTER (2009) ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu otomobillerden hangisini tercih ederdiniz? Her yönden değerlendirmenizi istiyorum.

Mazda 6 2011 makyajlı kasa, full dolu, sport. otomatik, boyasız, fiyat 56 bin civarı

Subaru Forester 2009, bir önceki yeni kasa, Premium full, LPG'li, az boya var. 57 bin civarı

Honda Accord 2011 makyajlı? kasa, executive full dolu, LPG'li ve DVD navigasyon var, boyasız, fiyat 60 bin,

Mercedes C-180 2011 1.6, bluefficiency compressor luxery model, deri koltuk yok, az boya var, fiyat 64 bin civarı.

Araçların hepsi otomatik ve temiz sayılır..km'leri hepsinin 50 bin civarında..Mercedes 1.6 motor vergi avantajı var. diğerleri 2.0 motor. hepsi full donanım. Mercedeste deri koltuk yok..

Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 22 Mayıs 2014; 23:39:52 >

• Accord tavsiye ederim.
  • Gerçekten zor seçim. Çünkü hepsi kaliteli araçlar.
    Türkiye piyasası göz önünde tutulduğunda mercedes- honda-mazda ve subaru şeklinde sıralama yapılmalı.

Ben alacak olsam tamamen kalbimin sesini dinleyerek mazda 6, accord,mercedes ve subaru şeklinde sıralama yapardım.
  • 64bine 2011 c180 ? Prime donanimli felan mi linki var mi cunku baya ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlerim yaşardı burada sizi görünce. birazdan 60 bine dizel otomatik polo önerirler size burada ama çok yanlış gelmişsiniz

yaşınız 35 altı ise spor görünümü nedeniyle mazda 6, 35 üstü ise yine asil çizgileri nedeniyle accord..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banko Mercedes, plase; Mazda
  • Yorumlar için teşekkürler. mazda ile accord arasında gidip geliyorum..mazda ağır basıyor..test sürüşü yaptıktan sonra karar vereceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Yorumlar için teşekkürler. mazda ile accord arasında gidip geliyorum..mazda ağır basıyor..test sürüşü yaptıktan sonra karar vereceğim..

Accord daha güvenlidir.

MAZDA 6(2011), HONDA ACCORD(2011), MERCEDES C180(2011), SUBARU FORESTER (2009) ??

• Bence tamamen sizin kullanımınızla ve bakış açınızla alakalı
    Eğer sürekli şehir için kullanacaksanız; c180 avantajlı gibi
    Mazda 6 ve Acoord'da harika araçlar.
    Şahsen eğer aracı kalabalık ve trafiği yoğun bir şehirde kullanmayacaksam, bagaj hacmi, arazi kabiliyeti önemliyse, aile aracı, tatillere bol bagajlı kalabalık aile veya arakdaş çevresi ile gidiliyor ise ve böyle boş presjij peşinden koşacak bir değilsem tercihim; Forester olurdu.

Ancak sürekli yoğun trafikli şehir içinde kullanılacak ve marka hastalığı varsa doğal olarak Mercedes ve diğerleri şeklinde bir tercih yapardım.

Güvenlikten bahsedilmiş; Söz konusu güvenlikse İİHS'te en üst düzey notu alan Forester buradayken diğerleri nispeten daha az güvenli Mersedes ise güvenli bile sayılmaz

• Accord veya Mazda 6
  • Ben de aynı listeyi düşünmüştüm ancak bunlar mercedes dışında hepsinin 2. elinin zayıf olduğu ve çok yaktığı bilinmektedir. Anlamadığım C180nin o fiyatta temiz aracı yok siz nerede gördünüz.
  • Accord çok acayip birşey yahu
  • Accord da Mazda 6 da çok şahane araçlar. Hangisini alırsanız alın, pişman olmazsınız.
  • senelik vergi düşündürmüyor ise accord , düşündürür ise mercedes derim . Ama mercedesin iç hacmi dar , geniş bir aile aracı diyorsanız C serisini elemek zorunda kalırsınız..
  • hepsi güzel araçlar ancak

hiç biri accord kadar yakışıklı karizmatik değil, bu yüzden accord u seçerdim
  • Orman gezisi forester
    Sportif surus c180( arkadan itis )
    Malzeme kalitesi forester haric iyiler
    Konfor mazda 6 c180
    Sorunsuzluk accord= mazda 6
    Genislik mazda 6, forester
    Mtv c180

Kistaslarina gore tercihinizi yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yılların en sorunsuz arabası Accord seçildi, aynı zamanda çarpışma testlerinde de bütün rakiplerini yedi bitirdi.

Dış görüşünü de çok kaslı bir araç.

Performansı da gayet güzel, S moduna aldığımda 230 km/s hızı gördüm ve yol müsait olsaydı dip gaza devam edecektim fakat ülkemizde sol şeride atlayan sazanlar bol olduğu için sinir sistemim el vermedi daha fazlasına.

Açıkcası benim gözümde Accord hepsinden daha üstündür. Listedeki arabalardan ise sadece Mazda ile karşılaştırılabilir. Diğerleri Accord'un rakibi olmaya bile layik değil benim için.

Ben Accord öneririm size.

Accord'un tek sevmediğim kısmı ise motor sesi oldu. Kendi aracım olan Civic'in motor sesi insanın kulağına daha hoş geliyor fakat Accord'da "vın"lamadan çok alman araçlarının motoru gibi ses çıkıyor.

Aynı şeyi Yeni Civic için de tecrübe etmiştim.

• Accord ve Mazda 6

Şahsen seçim yapmak zorunda olsam Accord derim. Mercedesin yıldızı başka ama E serisi olursa.
    2014 c serisini ayrı tutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 23 Mayıs 2014; 15:29:35 >
  • Motoru dezavantaj olmayacaksa sizin için Accord derim, uzun yıllar binilecek bi araç. Görünüş olarak aralarından en iyisi bence.
  • Mercedes aracın linkini istemişti bazı arkadaşlar. araç aşağıdadır..ön far yanında biraz boyası olduğu söylendi bana..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ozhamurkar-2011-mercedes-c-180k-1.6-luxury-otom-156-ps-4d-158950093/detay/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.