Bildirim
Mazda 3 mü Honda Cıvıc mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hangi model? (yıl olarak) -
donanım
şanzıman
0 km mı
2. el mı
dizel - benzın ?
kazalı-değişenı-boyası var mı ?
fiyat ?
sedan-hb ?
konuyu genişlet böyle insanlar model yazar çıkar konudan. -
quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
konuyu genişlet böyle insanlar model yazar çıkar konudan.
Mazda 3 -
Sıfır alacak ise Honda Cıvıc alsın -
Daha detaylı söylerseniz isteklerinizi,daha fazla yardımcı olmaya çalışan insan olur... -
Ne desek acaba ;) -
ne desem ki bilemedim şimdi -
Honda Civic ; 2.el, servis, yedek parça olarak çok iyi durumda, otomatik vitesi sorunsuzluğu ile nam salmış, motor gücü olarak mazda3'den 20 bg daha güçlü, ful donanımda biraz daha ucuz, yakıt olarak az daha iyi, ayrıca Gebze'de üretiliyor.
Mazda3; aracın tipi mükemmel (motor sesine de hayranım), 2.eli vasat, ithal olduğu için yedek parçası da servisi de pahalı olacaktır. Ama çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. En sorunsuz araba markası seçilmiş Amerikada.
ben Honda Civic diyorum kesinlikle. -
mazdanın konsol dizaynı ,sorunsuzluğu,genel görüntüsü hondadan daha iyi bence. -
CİVİC al geç satarken rahat kullanırken rahat -
quote:
Orijinalden alıntı: Qujaga
Honda Civic ; 2.el, servis, yedek parça olarak çok iyi durumda, otomatik vitesi sorunsuzluğu ile nam salmış, motor gücü olarak mazda3'den 20 bg daha güçlü, ful donanımda biraz daha ucuz, yakıt olarak az daha iyi, ayrıca Gebze'de üretiliyor.
Mazda3; aracın tipi mükemmel (motor sesine de hayranım), 2.eli vasat, ithal olduğu için yedek parçası da servisi de pahalı olacaktır. Ama çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. En sorunsuz araba markası seçilmiş Amerikada.
ben Honda Civic diyorum kesinlikle.
yedek parçası ve servisi pahalı diyen adam mazda 3 kullanmamıştır.bakımları 220 tl tutuyor mazda 3ün! bujiler değişirse 80 bin km giden bujisi 120 tl bayiide.element uydurmayın
hertürlü mazda 3 derim hertürlü.2 elide hiç vasat değildir arabada falso yoksa.bilen adam alacağı için fiyatıda ona göre oluyor.civic 125hp SOCH mazda 3 105 hp DOCH arasında performans farkıda yoktur
mazda 3 hakkında bilgi için mazdaclubtr sitesine uğrayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: esesmaniac26
quote:
yedek parçası ve servisi pahalı diyen adam mazda 3 kullanmamıştır.bakımları 220 tl tutuyor mazda 3ün! bujiler değişirse 80 bin km giden bujisi 120 tl bayiide.element uydurmayın
hertürlü mazda 3 derim hertürlü.2 elide hiç vasat değildir arabada falso yoksa.bilen adam alacağı için fiyatıda ona göre oluyor.civic 125hp SOCH mazda 3 105 hp DOCH arasında performans farkıda yoktur
5. elementi mi? :=)))
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: esesmaniac26
quote:
5. elementi mi? :=)))
farketmez sen hangini üretirsen artık senin kapasitene bağlı
-
ahh ahh mazda3 lafını duyar duymaz tutamadım kendimi. mazda3 istiyorum bende ama para yetersiz alıcam yakında inşallah. kesinlikle mazda 3 diyorum. -
Yeşillik olsun diye açılmış bir konu herhalde.
28 Nisan 2012 'de üye olmuş zatı muhterem. 3 mayısta konu açmış sadece tek mesajı var.
6 Mayıstan beri uğramamış buralara.
Bence klavyenizin tuşlarını eskitmeye değmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X