Şimdi Ara

Citroen C4 mü Toyota Corolla mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Megane 1 rxt kullanıyordum ve sattım.
    Citroen C4 1.6HDI 110HP (2008) ve Toyota Corolla Terra (2007) araçları arasında kaldım. Bu iki araç hakkında görüşleriniz nelerdir? Hangisini önerirsiniz? En ufak bilgi de olsa paylaşırsanız sevinirim.
    Aracı otomatik vites alacağım. Genel olarak Ankara'da kullanacağım.(Yolları malum, bir çukurdan kaçsanız diğerine giriyorsunuz)
    Bu araçlar dışında önerebileceğiniz araçlar varsa paylaşırsanız sevinirim. Bütçem max. 29.000 TL.
    Konfor ve motor açısından üzmeyecek bir araç istiyorum.
    Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
     Citroen C4 mü Toyota Corolla mı  ? Citroen C4 mü Toyota Corolla mı  ?
     Citroen C4 mü Toyota Corolla mı  ? Citroen C4 mü Toyota Corolla mı  ?

• 5+ yaşına gelmiş Fransız araçlarından hep uzak dururum. C4, Corolla'nın eline su bile dökemez.
  • Fransızlar değilde citroen araça hataları istatiğinde ilk5de olduğunu hatırlıyrum ama yakıt tüketimi olarakda citroen gerçekten başarılı bir araç.Sonuç belli 2.el olduğu için corolla takibiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

5+ yaşına gelmiş Fransız araçlarından hep uzak dururum. C4, Corolla'nın eline su bile dökemez.

5 yaşını geçmiş Fransız araçlardan uzak durmanızın sebebini ve C4'ün, Corolla'nın eline su döke memesini teknik, motor, konfor açılarından açıklarsanız çok sevinirim.
  • Garantisi dolmus fransizlardan uzak durmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde megane motorunun zevkini ve ekonomisini aratmayacak araç bulması biraz zor. 1.6 HDI belki kurtarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

5+ yaşına gelmiş Fransız araçlarından hep uzak dururum. C4, Corolla'nın eline su bile dökemez.

5 yaşını geçmiş Fransız araçlardan uzak durmanızın sebebini ve C4'ün, Corolla'nın eline su döke memesini teknik, motor, konfor açılarından açıklarsanız çok sevinirim.

Benim açıklamama gerek kalmadan sağolsun TÜV açıklamış hocam:)
    http://forum.donanimhaber.com/m_85007935/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aynı TUV bakın bakalım 2013 de listeyi nasıl yapmış toyota dolu liste :)))

http://forum.donanimhaber.com/m_84870998/f_//tm.htm#84872109

• Sakın c4 alayım demeyin

• Temiz c4 bulursam kacirmazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanuzum

quote:

quote:

quote:

Aynı TUV bakın bakalım 2013 de listeyi nasıl yapmış toyota dolu liste :)))

http://forum.donanimhaber.com/m_84870998/f_//tm.htm#84872109

Bu listeden ne anlamam gerektiğini anlamadım. Benim söylediklerimi perçinleyen bir liste vermişsiniz, teşekkür ederim:) Liste başlıklarını iyi okursanız, SORUNSUZLUK ANLAMINDA gerekli cevabı yine vermiş toyota

• Corolla varken fransiz c4un yuzune bile bakmam

• japon harikalarından biri Corolla varken C4 yanından bile geçemez !!
  • Açıkçası C4 gözümde bir adım öndeydi fakat yorumlardan sonra çelişkiye düştüm.
    Ford Focus 2007 , Honda Civic ve Megane 2 Privilage araçlarını da düşünüyordum ama bunları eleyerek C4 ve Corolla düşündüm. Acaba yanlış mı düşünüyorum? Fikirlerinizi bekliyorum
  • Corolla kullanıcısı olarak araçla ilgili bir sorun yaşamak istemiyorsanız Toyotayı tercih edin.
  • Gerçekten de en çok sorunlu listesinde hiçbir japon yok. Demek boşuna sorunsuzlukta japon akla gelmiyor.
  • Garantisi bitmiş c4 e bulaşmayın derim.

• yakıt tüketimi bakından c4 sorunsuzluk bakımından corolla
  • C4 fiyat ve donanım olarak insanı cezbetse de , alta takım olarak çok zayıflar, benim eşimin c3 ü vardı resmen 6 ayda bir alt takım yaptırdık.
  • amma karalanmış bu citroen 6 ayda bir alt takım değiştiriyorsanız bence sorun araçta değil kullanıcıdadır bire bu değişimin varsa her 6 ayda bir olan faturasını eklerseniz samimiyetiniz perçinlenir...

eski aracım auris (toyota) idi yakıt konusunda hiçte iyi değildi hatta canımdan bezdiriyordu.. şimdi c4 picasso aldım dev gibi araç 2010 40 binde 2 aydır biniyorum yakıtı 4-5 arasında 100km/lt servis kaydı rutin bakım hariç hiç bir şey yapılmamış..

bence siz gidin test edin dizel olarak hem daha hesaplı hem de bindikçe toyotadan az yakacağı bi gerçek ki buda kar demektir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.