Bildirim
Mazda 3 1.6 mz-cd hakkında...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
PSA motoru. Ford-mazda-volvo ortaklaşa kullanıyor. 115 hp 6 ileri manuel vites 270 nm tork. Performansı gayet iyi sakin kullanımlarda yakıtı da çok az yakıyor. -
bildiğim kadarıyla focus c 4 ve 407 de kullanılan 1.6 110 hp olan motoru kullanıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
PSA motoru. Ford-mazda-volvo ortaklaşa kullanıyor. 115 hp 6 ileri manuel vites 270 nm tork. Performansı gayet iyi sakin kullanımlarda yakıtı da çok az yakıyor.
teşekkür ederim sayin airbrg_23 6 ileri oldugunuda sizden öğreniyorum şimdi gerçekden bu araba gönlümü fethetti diyebilirim.
Küçüklükten beri mazda hayranlığı vardır bende(Rahmetli babamın da en sevdigi arabası mazdasıydı çünkü)
Tek eksiği dizel olmayışı falan derken bu arabayı almak farz oldu artık tek eksik para ona da allah büyük diyorum.
İyi forumlarr :) -
PSA group(peugeot-Citroen) motoru.
Aynı zamanda Volvo, Ford ve Mazda da kullanıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: uvb007
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
PSA motoru. Ford-mazda-volvo ortaklaşa kullanıyor. 115 hp 6 ileri manuel vites 270 nm tork. Performansı gayet iyi sakin kullanımlarda yakıtı da çok az yakıyor.
teşekkür ederim sayin airbrg_23 6 ileri oldugunuda sizden öğreniyorum şimdi gerçekden bu araba gönlümü fethetti diyebilirim.
Küçüklükten beri mazda hayranlığı vardır bende(Rahmetli babamın da en sevdigi arabası mazdasıydı çünkü)
Tek eksiği dizel olmayışı falan derken bu arabayı almak farz oldu artık tek eksik para ona da allah büyük diyorum.
İyi forumlarr :)
Güzel bir tercih yapmışsınız. Şimdiden hayırlı olsun
-
Yakın arkadaşımda var. 7lt/100kmden aşağı düşmemesinden dertli. Ama ben suçu biraz ona atıyorum :) adana otoyolunda 12ye sabitlendiğinde anlık tüketim 6.8lt/100 gösterdi, yüksek ancak rodajdan olabilir.
güzel bir araba ancak benzinli üst donanım ile dizel üst donanım arasında fark var, dikkat edin. Arkadaşım bu konuda da sıkıntı yaşamıştı araç benzinliye göre biraz daha donanımsız. Göstergelerde fark olduğundan bahsetti.
Direksiyonundan çok güzel bir ses geliyor robotmuşçasına en çok onu beğeniyoruz.. -
Para işini halledince beni bul :) Aracımı satıyorum şu anda.
şu an 6bin km'deyim. Biraz fazla yakıyor ama gittikçe düşüyor tüketim. Bakımdan sonra 5.5lt'e kadar düşüyormuş kullananların söylediğine göre.
2011 Corolla dizelden bu araca geçiş yapmıştım, tüketim biraz fazla ama performans olarak çok çok iyi araç.
Donanım olarak ta sunroof ve arka araç izleme dışında pek bir fark yok benzinli impressive ile. hız sabitleyici zaten ben de taktırdım.
Araçla ilgili soracağın başka bir şey olursa cevaplarım -
Özel olmayacaksa neden satıyorsunuz daha yeni almışsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Atari 800XL
Özel olmayacaksa neden satıyorsunuz daha yeni almışsınız.
Bir gayrimenkul olayi var o yuzden satiyorum. Bakalim baska bir sekilde halledebilirsem kaldiricam zaten ilani -
Hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım senin için. Dizel motorun sesini içeri çok alıyormu peki yoksa yalıtım iyimi bu konuda?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X